asimo - Subaru Impreza GT Turbo "WRC99" PRODÁNO

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Zamčeno
asimo
Kontaktovat uživatele:

asimo - Subaru Impreza GT Turbo "WRC99" PRODÁNO

Příspěvek od asimo » 27 dub 2009, 11:15

pozeram pozeram.. prekrasne masinky tu mate, az sa bojim tu medzi vas poslat mohjo scoobyho.. heh..

je to SUBARU impreza GT Turbo.. specialna edicia WRC99 je to cislo 75 z 200kuskov vyrobenych vo francuzku..

upravy od vyrobcu:

-odlahcena na 1200kg (absenciou klimy, airbagov atd. atd. atd.)
-dodatocne vystuzeny ram kabiny
-interer z STi
-volant NARDI
-zlate 16" kolesa atd.

dodatocne upravy:

-koloesa 17" ATS horcikove s pneu michelin sportcontact 215/40 ZR17
-vyfukovy sistem od zvodov znacky invidia s 3"palcovym priemerom a silencerom bez KATu
-sirokospektralna lambda
-sportovy prietokomer
-sanie K&N kit (snazim sa splasit nieco suche..)
-cire smerovky v blatnikoch
-cire smerovky v naraniku
-cire bocne parkovacie svetlomety
-zadne svetla z STi

planovane upravy v najblizsom case:

-kotuce EBCbrakes "black diamond"
-oblozenie REDSTUFF
-podvozok TEIN super street
-podnaranik z UK verzie P1 atd.

nic moc.. ale som z neho rad.. auto je v super stave po dobrom majitelovy.. to je zaklad! :wink:
tu su videa:

http://www.youtube.com/watch?v=09MGH5kN ... annel_page

http://videoalbumy.azet.sk/impreza-gt-w ... 6752763409

http://videoalbumy.azet.sk/impreza-gt-w ... 6752763409

tu su fotky:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 27 dub 2009, 11:40

Pìkný stroj, prozatím nejhezèí GT, jaké jsem kdy vidìl asi.
Oni se dìlali i ve Francii?? :shock: :shock:

Amigo

Příspěvek od Amigo » 27 dub 2009, 12:23

pekna... i planovany modlist zni slusne, jen na P1 splitter bych se vysral... takova proflakla uprava, JUN dela pekne splitery
2 libas: ta uprava na WRC edici probihala u zabozroutu
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

Ero

Příspěvek od Ero » 27 dub 2009, 13:19

ako staaale Asimo ma len a len pekne cukriky :wink: uz sa tesiiiiiiiiim na Nedelu ked sa vnej preveziem 8) :)

:smt023
I love Skyline !! ;p

[url=http://www.ero.yw.sk/][img]http://www.ero.yw.sk/podpis.jpg[/img][/url]

Nissan Maxima 3.0 V6 24ventil
http://www.tuning.sk/dokument-nissan-maxima-tuning-styling-by-ero-vase-upravene-auta

Nissan Skyline 2.7 GT-R33
www.ero.yw.sk

Vik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vik_ » 27 dub 2009, 16:45

JJ klasická impreza je super
úpravy taky dovré jen se koukni i na BC Racing.
Mají dobré refernce a lepší ceny než tein
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]

jagy

Příspěvek od jagy » 27 dub 2009, 17:17

BC Racing jsem taky sledoval, ale prijde mi to jako klasicka kopie ala D2, Ksport,... z Ciny.
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

Vik_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vik_ » 27 dub 2009, 19:10

jagy píše:BC Racing jsem taky sledoval, ale prijde mi to jako klasicka kopie ala D2, Ksport,... z Ciny.
Neøíkám že není, ale nejsou náhodou ze státù? Že by amerièani na tom byli už tak bledì že kopírují D2?
http://forums.nasioc.com/forums/showthr ... ?t=1085379
Nicménì verze RM má externí expanzní nádržky a je to obrácený tlumiè (podobnì jako na lepších motorkách). a cena je mezi základním teinem a SS verzí.
Jeden èlovìk po mì chtìl podvozek na imprezu a jestli se rozhodne pro BC tak dám vìdìt jak to funguje.
Ale i základní TEIN je mnohem lepší než sériovej podvozek dle referencí co mám ze závodù (a hlavnì èasù ;) )
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 27 dub 2009, 20:07

no nebudem nic riskovat.. TEIN je zaruka.. odskusane.. a v pohode.. a to, ze je to lepsie ako standard, tak tomu verim.. hehe.. nechcem to zase davat prilis dole.. chcem aby to stale ostalo tak trosku "rally style".. a hlavne aby tam este urcity komfort ostal.. nie az tak okruhovo nastavene.. dier tu je este hoodne po cestach.. a obcas by som zasiel aj do kopcov.. slanske vrchy maju super vojence cesty.. malo aut, sama zakruta.. heh.. paradicka..

na tie JUN podnarazniky som pozeral.. pekne, to hej.. ale drzim sa toho, aby to auto sice bolo dobre upravene, ale moc nekricalo, ze "kukni na mna.. som tuningovany" (inac, nenavidim to slovo.. vidim pod tym chromove ostrekovace a svietiaci ramcek okolo radia alebo potahy s drakom.. hehe).. aby to zistili az na druhy pohlad, ze to nieje origo.. heh.. a myslim, ze s P1 spliterom nespravim zle.. tak by to mohlo byt.. samozrejme, bez tych hmloviek:

Obrázek

no a po pokeci s AMIGOm.. ako vidite vy tie K&N filtre? je pravda, ze je impregnovany.. a prietokomer je hoooodne blizko pri filtri.. tak tiez ma uz napadlo,ci nebude davat blbe info a ja skoncim s dierov v pieste.. heh.. MUF je sice meneny za aftermarketovy.. ale predsa.. poskulujem po samotnej hruske od apexi alebo SF z polyesteru, ale nemozem najst na normal strankach aby to zbytocne neslo z japonska len ten filter a k tomu, nezarabam miliony a najprv musim upravit to, co suri..

@ LIBAS, vies ten filter zohnat k tym kotucom? inac, nasiel som v kufri este zadne nove TWR dosky.. tak ich zcucham a kupim EBC az potom.. takze vizera to len na predne redstuff.. ak ti to neprekaza.. nerad niekomu davam pracu bez odplaty.. ale mozno sa vyrovname na zraze.. heh..

PS: vie niekto o ramenach na ovladanie stieracov?myslim, ti etiahla stieracov od motorceka.. nieco sa posrajhauzovalo.. je to jedna z 3ch veci co su pokazene.. oste treba vymenit kolajnicky na oknach, lebo uz zcuchavaju skla a este jedno tlacitko pri radiu s nadpisom "BRIGHT" ale to len spinac odisiel, ale nemam ani sajnu na co to je.. haha.. idem pozriet do manualu..

PS2: hehe.. a este nazor na vymenu silenblokov za polyuretanove? nebude to uz v kombinacii s podvozkom a rozperami az prilis tvrde? dikes za kazdu odpoved.. :wink:

Roverman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roverman » 27 dub 2009, 20:50

aaa sakra tak ta je! mám velkou slabost pro tyhle Imprezy. to je tak krásnì syrový auto. sedan a pøitom dravec na první pohled.
mým snem by byla 22b èi jak se nazývá. to je myslím 2,5litr.
ten zvuk je nezamìnitelnej.
bdrrzuu brrdddzuu bbrrrrdddzuuiii. miluju!
Honda Civic EG6 VTI

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 27 dub 2009, 21:43

Roverman píše:aaa sakra tak ta je! mám velkou slabost pro tyhle Imprezy. to je tak krásnì syrový auto. sedan a pøitom dravec na první pohled.
mým snem by byla 22b èi jak se nazývá. to je myslím 2,5litr.
ten zvuk je nezamìnitelnej.
bdrrzuu brrdddzuu bbrrrrdddzuuiii. miluju!
haha.. jak pekne prepisany zvuk motora.. hehehe.. ale pravda.. boxer sa neda zamaskovat.. pekny zvuk.. este ked sa do toho prida turbopiskot.. paradicka..

a 22b je 2.2liter.. EJ22.. a mas recht.. fakt, ale fakt rarita a ide ako pila.. ale drahy!! cena toho stroja ide hore a hore.. teraz sa jeden predava v nemecku za 45.000eur.. hahaha.. tak to uz hej..

a dikes za pochvalu.. hladal som hodne dlho az som ho nasiel.. ako prisiel na bazar.. tak som mu necakal a poslal 1000euro zalohu na ucet aby nepredal skor.. 1000km cesta po neho a najkrajsia 1000km cesta domov v zivote.. heh.. cez polske 3prudove dialnice, cez dialnice okolo berlina bez obmedzenia :twisted: :twisted: a potom facka ked sme presli cez hranice a zacal tankodrom.. hahahaha.. :lol:

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 28 dub 2009, 00:52

pekne auticko, fajn kola ATS DTC (len su neni magneziove ale lahke su 7,0kg teda mierne lahsie ako Ultraleggery). JDM auto FR edicia od POliaka na Ceskom fore ale fakt pekna:-)

dvoricp

Příspěvek od dvoricp » 28 dub 2009, 07:24

Krásný Subaru 8)
Nissan Sunny SR20VE inside

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 28 dub 2009, 09:11

blesk666 píše:pekne auticko, fajn kola ATS DTC (len su neni magneziove ale lahke su 7,0kg teda mierne lahsie ako Ultraleggery). JDM auto FR edicia od POliaka na Ceskom fore ale fakt pekna:-)
si zabudol, ze slovak to teraz ma.. hahahahahhahaha. cela EU sa stretla v jednom aute.. hahaha.. ale dikes.. no ohladom kolies.. no lahke su.. to hej.. ale zeby neboli nagneziove.. hmm.. idem pozriet na ne co pise.. ale som si skoro 100%isty ze hej.. no neviem.. budem sklamany ak nie.. heh.

Amigo

Příspěvek od Amigo » 28 dub 2009, 09:54

taky bych rekl ze to jsou klasicke ATS DTC...
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD

BigJohn

Příspěvek od BigJohn » 28 dub 2009, 12:44

:smt023

1337GT

Příspěvek od 1337GT » 28 dub 2009, 19:56

pekna rezinka GW .)
tlacitko bright je na osvetleni hodin sou tam dva mody sviceni a uretan np , mam powrflex zatim pul roku a spokojenost ..
Subaru Impreza WRX STi

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 28 dub 2009, 22:31

1337GT píše:pekna rezinka GW .)
tlacitko bright je na osvetleni hodin sou tam dva mody sviceni a uretan np , mam powrflex zatim pul roku a spokojenost ..
aha.. tak to musim rozobrat hned konzolu a pozriet co to tam je dosrajhauzovane.. dikes za info..

a k tym uretanom.. powerflex som tiez pozeral.. aku sadu si montoval a kolko dielna bola.. viem,ze ich robia viac.. vies to popripade dat dobry link kde si to splasil? sorry za tolky vodopad otazok, ale nechcem zbytocne kupit nieco a zistit, ze to nepomohlo alebo pomoc nestala za tie prachy..

PS: takze tie ATS su magneziove.. uff.. som sa bal,ze ma osuntil predajca.. heh.. ale bol to charakter. pozrel som aj na nete.. robili sa aj horcikove DTS superlight.. hmm.. sak ked rafnem nejaky obrubnik, ochutnam a uvidim.. :D

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 29 dub 2009, 11:22

mas to napisane na tych kolach ze su magneziove, ci odkial vies? mne totiz prave prisli tie Superlight v black prevedeni kurierom:-)

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 29 dub 2009, 15:26

blesk666 píše:mas to napisane na tych kolach ze su magneziove, ci odkial vies? mne totiz prave prisli tie Superlight v black prevedeni kurierom:-)
cierne? videl som len strieborne, zlate a take.. hmm.. tmavosede.. cierne mas normalne cierne?

a idem to odfotit.. :wink:

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 29 dub 2009, 16:07

predavaju sA cierne aj biele a da sa zvolit aj ET, kedze standardne je ET 35, ja mam ET20 a cierne

PetoJDM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PetoJDM » 29 dub 2009, 18:14

Krasny stroj,minule som ta videl v Kosiciach na sidlisku KVP ...cumel som jak puk,ten kanon vzadu je fakt obrovsky. :lol:

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 29 dub 2009, 19:10

hahaha.. ale to ma tesi,ze stale pocut zvukboxera a nie len rachot potrubia.. inac by som ho vymenil ten vyfuk.. a je super.. ked dam podnaraznik a ine prahy.. tak aj zapadne, ze nebude tak na ociach.. a do ke chodim obcas.. to hej.. mozno aj zajtra pojdem.. ale to este uvidim ci nebude skaredo..

tesim sa, lebo som dnes zohnal super kufor s naradim.. fakt je tam vsetko okrem momentoveho kluca asi fakt vsetko.. nastroje na kabelaz a elektriku, tavna pistol, gola sada mala a velka, magneticke skrutkovace a srubovaky, ingusaky.. tisichrany.. atd atd.. vsetko v hlinikovom kufriku za 150eur.. parada.. konecne mozem aj ja sprtat tak ako sa ma.. a nie vsetko hasakom a sekacikom.. srandujem..

naspet k tomu tlacitku "bright".. dal som ho dole a za nim je co?? nic.. hehe.. je to asi fakt vykuchane do maxima.. nic zbytocne co k soferovaniu netreba tak tam nieje.. no nic.. aspon viem, ze to nieje pokazene..

PS: zhanam tiahla este stale na tie stierace.. nemate tam nejake GTcko na vrakovisku? tu ani prd..

1337GT

Příspěvek od 1337GT » 01 kvě 2009, 10:46

uretan koupis fsude a co ja vim tag p.flex sady nedela , nwbo mozna jo ale ja to kupoval jednotlive akorat ulozeni ramen si kup od whiteline meni to chovani auta da se stim pak i zatacet :)
Subaru Impreza WRX STi

asimo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od asimo » 01 kvě 2009, 11:28

inac, boli by pekne fotky tvoja biela oproti mojej ciernej.. heh.. "black&white".. no uretany dam ked budem montovat podvozok.. nech to bude naraz.. a zhanam zhanam.. nasiel som nejake, ale len na riadenie, ulozenie diferaku a prevodovky a stabilizatorov.. na ramena som nenasiel.. a hl. o tie mi ide..

1337GT

Příspěvek od 1337GT » 02 kvě 2009, 11:47

mas sz kde a co :wink: , jinak treba se nekde potkame .)
Subaru Impreza WRX STi

Zamčeno