no nebudem nic riskovat.. TEIN je zaruka.. odskusane.. a v pohode.. a to, ze je to lepsie ako standard, tak tomu verim.. hehe.. nechcem to zase davat prilis dole.. chcem aby to stale ostalo tak trosku "rally style".. a hlavne aby tam este urcity komfort ostal.. nie az tak okruhovo nastavene.. dier tu je este hoodne po cestach.. a obcas by som zasiel aj do kopcov.. slanske vrchy maju super vojence cesty.. malo aut, sama zakruta.. heh.. paradicka..
na tie JUN podnarazniky som pozeral.. pekne, to hej.. ale drzim sa toho, aby to auto sice bolo dobre upravene, ale moc nekricalo, ze "kukni na mna.. som tuningovany" (inac, nenavidim to slovo.. vidim pod tym chromove ostrekovace a svietiaci ramcek okolo radia alebo potahy s drakom.. hehe).. aby to zistili az na druhy pohlad, ze to nieje origo.. heh.. a myslim, ze s P1 spliterom nespravim zle.. tak by to mohlo byt.. samozrejme, bez tych hmloviek:
no a po pokeci s AMIGOm.. ako vidite vy tie K&N filtre? je pravda, ze je impregnovany.. a prietokomer je hoooodne blizko pri filtri.. tak tiez ma uz napadlo,ci nebude davat blbe info a ja skoncim s dierov v pieste.. heh.. MUF je sice meneny za aftermarketovy.. ale predsa.. poskulujem po samotnej hruske od apexi alebo SF z polyesteru, ale nemozem najst na normal strankach aby to zbytocne neslo z japonska len ten filter a k tomu, nezarabam miliony a najprv musim upravit to, co suri..
@ LIBAS, vies ten filter zohnat k tym kotucom? inac, nasiel som v kufri este zadne nove TWR dosky.. tak ich zcucham a kupim EBC az potom.. takze vizera to len na predne redstuff.. ak ti to neprekaza.. nerad niekomu davam pracu bez odplaty.. ale mozno sa vyrovname na zraze.. heh..
PS: vie niekto o ramenach na ovladanie stieracov?myslim, ti etiahla stieracov od motorceka.. nieco sa posrajhauzovalo.. je to jedna z 3ch veci co su pokazene.. oste treba vymenit kolajnicky na oknach, lebo uz zcuchavaju skla a este jedno tlacitko pri radiu s nadpisom "BRIGHT" ale to len spinac odisiel, ale nemam ani sajnu na co to je.. haha.. idem pozriet do manualu..
PS2: hehe.. a este nazor na vymenu silenblokov za polyuretanove? nebude to uz v kombinacii s podvozkom a rozperami az prilis tvrde? dikes za kazdu odpoved..