ZXman píše:
Ja chtel puvodne 6pistky od bremba co cpou na Q7 a Touaregy ale prisly mi 4pistky, i tak jsou velke (co bych taky chtel za 5000Kc).
Pak jsem sehnal 350Z kotoc, coz byla pro me jedina moznost, protoze chci jezdit jen 17" kola.
Nahodil jsem kotouc na nej trmen, zacal kteslit adapter, vytiskl vystrihl prilozil a jeste parkrat dokola.
Nechal adapter vyfrezovat z 8mm pasoviny, nahodil jsem jeden trmen jezdil, dobry, zavezl kamosovi AW7075 a udelal mi dva kusy lehkych adapteru.
Takze ted uz mam obe predni brzdy stejne, brzdi to krasne.
Pod kolama uz mam davno 25mm podlozky.
Zapory:
Brzda je trosku citlivejsi a chod je delsi ale s tim jsem pocital a nevadi mi to.
Nestiha ted zadek (jako kazdemu kdo zlepsi jen predek). To se zpravi montazi zadnich trmenu z Touarega.
Trmeny maji dlouhe packy a musel jsem je dat dolu pod packy tehlice takze adaptery narazeji do spodniho ramene, mam mnesi rejd, to vadi jen pri parkovani, do budoucna chci delat pevnejsi spodni rameno takze se to vyresi. Mohlo se to obejit pouzitim vetsich kotoucu 350mm ale chci mit 17" kola.
Ocenuju tento pristup. Koupit se toho da hodne, aby to perfektne pasovalo, ale stoji to ranec. Upravovani je zabavnejsi

, ikdyz to neni hned podle predstav a cesta k cili je o neco delsi.
Jinak, jak to, ze te nemile prekvapily ty trmeny (ocekaval si 6-ti pistky / dorazily 4 pistky)? To si bral pres ebay a nekdo inzeroval neco jineho nez co pak dodal?