Příspěvek
od Gregy » 23 říj 2009, 17:43
Nove brzdy da se rict zajety, takze napisu par postrehu.
Brzdi opravdu dobre - stare brzdy pri prudsim brzdeni hned vadly, coz byla vina koutoucu zimmerman urcite, byly moc mekke a DS2500 jim davali pokourit pekne. Zatim musim rict ze i pri ostrejsim brzdeni treba ze 180 km/h je nastup brzd okamzity a brzdny ucinek pri zahratych brzdach linearni a vice nez dostatecny. Neni treba nejak zbesile slapat na brzdovy pedal, staci polechtani pedalu a auto okamzite vyrazne zpomaluje , pri potrebe prudsiho zabrzdeni staci mirne pritlacit, protoze brzdy proste nevadnou. Tohle plati pri zahratych brzdach. Pokud jsou brzdy studene, je pekne citit jak brzdovy pedal pri zahrivani tuhne, za studena je oproti zahratym brzdam o dost gumovejsi, pro okamzite zabrzdeni je potreba pritlacit trochu. Rozdil mezi brzdenim za studena a pri zahratych brzdach je opravdu znacny a je potreba s tim pocitat. Nicmene i za studena brzdi podle me lepe nez bezna osobni auta. Zda se mi ale ze jsou brzdy pomerne hlucne, coz bude asi derovanymi koutouci, za jizdy je slyset takovy svisteni ktery jsem pred tim neregistroval, ale neni to nic obtezujiciho. Co se tyka prasivosti, tak jelikoz mam bila kola (aspon tak deset km potom co je umyju) tak me tento problem celkem stve, ale zda se mi ze prasivost o dost klesla po zajeti a prach jde wapkou celkem pekne dolu, nejlepsi je pred umytim nastrikat pripravkem na myti kol a je to parada. Takze zatim hodnotim brzdy velmi kladne, na bezne jezdeni odpovidajici charakteru auta jsou myslim paradni. Ostre brzdeni zvladaji bez problemu, coz dava ridici vetsi jistotu, ktera mi u starych brzd bohuzel v krizovejsich situacich chybela.