Georgee - '98 mx5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
jak øíkám ARC, buï chceš sání co ti tak max pøidá hezkej zvuk, nebo sání, který opravdu funguje a to ARC opravdu je. Navíc vypadá naprosto neotøele oproti ostatním...riderhenry píše:Ryba: No a co vyhrava na plny care kdyz tam nemaj 4klapku?10 000 je opravdu docela dost, to abych zacal, jeslti budu kupovat, prolizat ty aukce, kde nakupujes podle obrazku a ne pismenek...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
vsak vpohode, ja jen necekal, ze HKS nebude fungovat. Precijen ho pouziva i dost renomovanych firem, napr. posledni clanek v BLOGU je toho nejlepsim dukazem...
Jestli je to overene, tak do toho moc rad pujdu, ikdyz to bude neco stat, spolecne s tim tesnenim by to mohlo byt fajn. Ze to je u nas asi relativne neznama znacka beru spis jako plus...
Jestli je to overene, tak do toho moc rad pujdu, ikdyz to bude neco stat, spolecne s tim tesnenim by to mohlo byt fajn. Ze to je u nas asi relativne neznama znacka beru spis jako plus...
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
ono je docela rozdíl hodit høíbek na turbo a vymyslet fungující sání na NA a jestli je tohle všechno co je v tom HKS super mega flow kitu tak je to docela úsmìvný:riderhenry píše:vsak vpohode, ja jen necekal, ze HKS nebude fungovat. Precijen ho pouziva i dost renomovanych firem, napr. posledni clanek v BLOGU je toho nejlepsim dukazem...![]()

- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
no na obrazku je jen høíbek a kratièká plastová trubka a dvì sponyriderhenry píše:ten obrazek se mi nechce nacist...
Vsak ten kit taky stoji 100 USD, coz je podobna cena jako KN vlozka misto papirove pomalu...Ale verim ti, ze to ARC bude dobry, jen kde ho sehnat za rozumny peniz...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
viz http://www.jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?t=918riderhenry píše:takze HKS by vpodstate fungovat i melo, akorat spatne filtruje, nebo co o nem koluje?
Ryba to napsal dobre... je to docela veda, aby to fungovalo. ARC je znama firma sani a zrovna tenhle model jsem videl jety na eBay za pekny peniz. V kombinaci s podlozkama sacich svodu by to mohlo byt hodne zajimave. Na eBay taky byly ted Fujitsubo svody na MX5. Nakonec skoncily za cca 6tis. vc. posty. Byt Na Nissana, tak je beru. Hodne dobra kvalita..
Hezká miata
Máš hezkou Mazdièku. Nevím jestli to víš (asi urèitì), ale pøední spojler a svìtla máš z MX-5 NBFL, která se vyrábìla až od roku 2002. Sání u NB není rozdílné mezi motorizací 1,6 a 1,8. KN na svých stránkách uvádí jen 1,8, protože se druhá generace Miaty do státù s 1,6 nevozila. Pokud jde o sání, tak mám dobrou zkušenost s Greenem Twister a trošku dražším airboxem od IL motorsport. Pomùže i bavlnìná vložka. Hodnì radosti za volantem
.
Re: Hezká miata
díkyWell píše:...pøední spojler a svìtla máš z MX-5 NBFL...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
-
Raduna MX5
Koneènì zase nìkdo s barvou sambagold. Paráda. Kit sáni jsem øešil, ale nakonec jsem skonèil u bavlnìné vložky K&N pro letošní sezonu. Relativnì levné (1100 Kè / dovoz) a vzhledem k omezenému balíku penìz na Magdu asi ušetøený peníze budu muset vrazit do rozvodù…
S tìma seš na tom jak? Kolik má najeto „Micka“ ?
-
Raduna MX5
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby to byl problem, tak to hod do Mazdy, zas tak drahy by to byt nemuselo, zasterky mi strikaly a vyslo to do 500 (coz je fajn, kdyz maji hodinovou taxu pres 500) a mas jistotu trefeneho odstinu, coz je zatim prvni pripad ze tri "pokusu" (pokazde u nekoho jineho).
Jinak bych to nechal urcite v barve auta
Jinak bych to nechal urcite v barve auta
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
dneska jsem se teprve dostal k obhlédnutí tlumièù a mazda mi pøichystala další pøekvapení v podobì tlumièù Bilstein z 10AE na pøední nápravì... horší je, že se mi vychýlilo levé zadní kolo, takže to budu muset zaèít øešit...
nìkdo nìjaké návrhy? ve smìru jízdy je dobøe, ale je naklonìné od silnice smìrem do auta, jako by byla mìkkèí pružina...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity