LJay: Honda CRX 2G ED9 - R.I.P.
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: LJay - Honda CRX ED9
kdyz sem kdysi kupoval cooler na dvoukilo, tak sem se v nekolika recenzich docetl, ze na tom ic neni defakto co zkazit. jedinej problem je v tom, ze ten cinskej je o hodne tezsi. ten co sem tenkrat poridil i byl dost tezkej

Borgi: já chtěl právě spíš nějaký s decentním zvukem, aby mi to foukalo jak parní lokomotive 
Winie: co sem se dočetl, tak ty čínský mají o neco nižší účinnost díky tomu, že nemají tak hustý žebrování a díky tomu mají i o něco menší hladící plochu.
Winie: co sem se dočetl, tak ty čínský mají o neco nižší účinnost díky tomu, že nemají tak hustý žebrování a díky tomu mají i o něco menší hladící plochu.
www.jfperformance.cz
Dneska dorazil další kousek turbo skládačky
450cc peak nad hold vstřiky z eclipse 2g.
www.jfperformance.cz
Auto je teď na pár dní u Zemiho na dílně, tak abych nezahálel, pustil sem se do přípravy kopyta pro výrobu laminátové kapoty. Jako kopyto poslouží jedna stará kapota, která dostala při pískování trochu víc naloženo, takže je potřeba jí celkem dost vykitovat, ale až se vyhladí, tak by měla být v pohodě použitelná.
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ty mám takyLJay píše:Dneska dorazil další kousek turbo skládačky450cc peak nad hold vstřiky z eclipse 2g.
a jak ti šli namontovat? Vešli se v pohodě do otvorů v sání? co konektory, musel si zevnitř odřezávat ten zobáček?WotanMitUns píše:Ty mám taky
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]
a jak ti šli namontovat? Vešli se v pohodě do otvorů v sání? co konektory, musel si zevnitř odřezávat ten zobáček?[/quote]Tz jo, to by jsi musel otázku směřovat na Wheelmana
Já sice nejsem nešika, ale dával je tam on.. 
a jak ti šli namontovat? Vešli se v pohodě do otvorů v sání? co konektory, musel si zevnitř odřezávat ten zobáček?[/quote]Tz jo, to by jsi musel otázku směřovat na Wheelmana
A haaa tak s wheelmanem sem se o nich už bavil a koukám, že jeho zkušenosti byly z montáže do tvýho auta 
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jo jo to bylo z mýhoLJay píše:A haaa tak s wheelmanem sem se o nich už bavil a koukám, že jeho zkušenosti byly z montáže do tvýho auta
Někdy mi tu tvojí káru budeš muset předvíst. Na fotkách vypadá moc hezky.
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
No jak myslíš, jen je otázka kde. Já na srazy moc nejezdím.LJay píše:Někdy mi tu tvojí káru budeš muset předvíst. Na fotkách vypadá moc hezky.
Treba az si LJay prijede pro Cero. Muzem zajit na zradlo a pokecat. 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Ok, ale chce to dát vědět předem, abych zase nebyl v tý podělaný práci.Zemi píše:Treba az si LJay prijede pro Cero. Muzem zajit na zradlo a pokecat.
Jasná, tak až mi Zemi dá vět, že si můžu přijet pro auto, tak se ozvu a můžem se sejít na pokec.WotanMitUns píše:Ok, ale chce to dát vědět předem, abych zase nebyl v tý podělaný práci.
www.jfperformance.cz
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jo klidně... Mám to do Mostu kousek.LJay píše:Jasná, tak až mi Zemi dá vět, že si můžu přijet pro auto, tak se ozvu a můžem se sejít na pokec.
WotanMitUns: tak pro auto si jedu v sobotu dopoledne, jestli se ukážeš u Zemiho, tak můžeme pokecat.
www.jfperformance.cz
Po zjištění, že za studena jsou na 2 válci poměrně dost špatné tlaky, které se sice po zahřátí motoru srovnají, ale i tak to není známka ničeho dobrýho. Sem se rozhodnul přehodnotit svůj "nízkonákladový" turbo projekt a motor udělat komplet celý a pořádně. To znamená rozborka, vyčištění, přeměření, případně výbrus, výměna ojnic pístů a lágrů za pevnější...
Díky Minorovi se mi povedlo sehnat komplet nastrojený motor včetně převodovky v dobrém stavu. Takže všechny úpravy provedu na tomhle motoru a až bude připravený, tak ho přehodím za stávající motor. Bude to tak asi nejjednodušší a hlavně budu mít čas a prostor na to, abych to všechno pořádně odladil.
Díky Minorovi se mi povedlo sehnat komplet nastrojený motor včetně převodovky v dobrém stavu. Takže všechny úpravy provedu na tomhle motoru a až bude připravený, tak ho přehodím za stávající motor. Bude to tak asi nejjednodušší a hlavně budu mít čas a prostor na to, abych to všechno pořádně odladil.
www.jfperformance.cz
souhlasim .)
volvo s40 2.4i automat ...
Dneska sem si na večer trochu máknul a odstojil část motoru. Docela mě překvapilo, že ventilový víko nemá ani trochu oloupaný lak, tak sem ho hned zabalil do bublinek a dal do regálu, aby si mi nepoškodilo. Po sundání víka sem byl taky hodně mile překvapenej, protože hlava uvnitř vypadá uplně jak nová. Sem zvědavej, jak na tom bude blok, až sundám hlavu.
www.jfperformance.cz
Delas si prdel.
Ten motor vypada jak novej... OMG
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Tak přesně takhle sem čuměl, když sem sundal ventil dekl
Sem z toho dost happy, protože lepší motor sem snad ani sehnat nemohl.
www.jfperformance.cz
Konečně mi dorazil domů první kus repliky řadičky Mugen Formula co sem si nechal vyrobit. Zítra jí pujdu namontovat a otestovat.
www.jfperformance.cz
Dneska na mě doma čekaly hned dva balíky. V jednom byl jednotka PW0 od Minora a v druhém palivový čerpadlo z Preludy od Mota.
www.jfperformance.cz
Konečně bylo víc času na to, abych s tím trochu pohnul a rozhodil motor.
www.jfperformance.cz