Vik_ - Evo VI RS-II
Moderátoři: Amigo, riderhenry
To ze zaèátku nerezl kufr, ale køídlo ze vnitø. Pak se chytil i kufr, ale na jiném místì...blesk666 píše:k** choroba japoncov nevedia prichytrit kridlo aby nerezlo okolo
inak luxusna dielna tolko miesta okolo auta parada
Tak zadní diff už je repasovaný, odrezený, nakonzervovaný a s novými silentbloky
pøed:

v prùbìhu:

teï:

Jinak co se týèe rzi to je už za minutu 12, ne že by jsme museli øezat díly podlahy, ale hodnì šroubù jde jen autogenem. Ven bude muset oproti plánu i nápravnice. Jinak vše se nastøíká konzervaèním voskem i pod pøedními blatníky.

ještì chvíli potrvá, než to bude opìt s kolama na osách

[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
Jak vidím ten dif tak bych hned nejradìji udìlal to samé. Jen mì do toho vede ještì milion trubek od ACD 
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
To není problém. Máme sadu na pøestavbu na RS (kardanka, poloosy, diff) A navíc uspoøíš i nìjaké to kgMilanEvo píše:Jak vidím ten dif tak bych hned nejradìji udìlal to samé. Jen mì do toho vede ještì milion trubek od ACD
Navíc tenhle diff je nesmrtelnej. Prostì se repasuje a repasuje a repasuje...
[img]http://2.bp.blogspot.com/_4aDaqZjNolg/SX7H3FZ5RFI/AAAAAAAAADI/dPrigDL2h2A/s320/Boostftw1.jpg[/img]
Vik_ píše: To není problém. Máme sadu na pøestavbu na RS (kardanka, poloosy, diff) A navíc uspoøíš i nìjaké to kg![]()
Navíc tenhle diff je nesmrtelnej. Prostì se repasuje a repasuje a repasuje...
No jo ale mì to acd vyhovuje, Hlavnì na bordelu a kluzkém povrchu jde krásnì poznat jak funguje.
ACD je super. Ale v zadu je AYC když jsi s ním spokojenej a víš co od nìj èekat.
RS diff se chová trochu jinak.
V zahranièí jsou nekonèící debaty (i Bestmotoring) co je lepší jestli AYC nebo RS
Upøímì mezi VI/VII je právì pøední diff ten nejvìtší skok asi jako byl Mivec u VIII/IX
V zahranièí jsou nekonèící debaty (i Bestmotoring) co je lepší jestli AYC nebo RS
Upøímì mezi VI/VII je právì pøední diff ten nejvìtší skok asi jako byl Mivec u VIII/IX
Promiò jsem to popletl. AYC... No já už se s tím nauèil žít tak že bych nemìnil. já jsem se nedávno projel s Evo 6 a to auto prostì nezatáèí tak jak moje 8 ale jde oto jak to máš v rukách že.Vik_ píše:ACD je super. Ale v zadu je AYC když jsi s ním spokojenej a víš co od nìj èekat.
tak to bych se hodne hadal tedaMilanEvo píše:Promiò jsem to popletl. AYC... No já už se s tím nauèil žít tak že bych nemìnil. já jsem se nedávno projel s Evo 6 a to auto prostì nezatáèí tak jak moje 8 ale jde oto jak to máš v rukách že.
Jinak rs diff je pecka, hodne srandy ale uz to chce neco umet, kdyz jsme v lete lital v bely s kolegovou evo 5 rs byl to kotel, fakt super svezeni.
Nakouknul jsem ted v tydnu pod auto a kdyz jsem videl jak jen stredni cast vyfuku orezla za par tydnu jezdeni v tehle hovnech, netesim se jak auto bude vypadat na jare. ceska zima je snad to nejhorsi co muze evo potkat.
Ale verim ze novejsi modely uz s tim takovy problemy nemaj.
Mitsubishi Lancer Evo 6.5 Tommi Makinen
Dík, tvùj Eclipse je taky zajímavýMichaelS píše:Výborná práce já se k zadním silentblokùm ještì nedostal..
Mám pár drobností z práce co se dìje/byla udìlána.
Z fialových Bremb jsou opìt èervená

Poloosa pøed

Poloosa po

Teï je venku i nádrž a plnì se odstraòuje rez. Zajímavé je že je rez docela pod nátìrem. Takže pak se udìlají i dutiny

Ve èt bych mìl dostat silentbloky na motor a to je v podstatì z dílù vše.
Možná bude i pøekvapení, ale to si zatím nechám pro sebe
- RainbowSeven
Od wurtha nìjakým sajrajtem co není èerný - podvozek.Koudy píše:Moc pìknì s tím hybeš, jenom mì dostává že to máš stejnì orezlý jak já
Èím to budeš støíkat?
Ne byly zalepené. Netekly tak jsme do toho nerabali.Tommy-SGP píše:viktore ty bremba kdyz jste strikali, museli se pak davat novy gumicky atd?
Vèera tam byl eda a byl zdìšenej, prej Most je za mìsíc
10 pracovních dní by mìlo staèit.Tommy-SGP píše:no jsem zvedavej jestli to stihnes, radsi bych to udelal poradne nez zbytecne pospichat na most
Už na nic neèekáme z dílù, vše je jen práce s barvou...
A pokud by se to nemìlo staèit hold most vynechám, ale to je to poslední.
vlastnì gumy bych mìl objednat