Vyndané vìci see mi nìjak hromadí, a když vidim co jsem jí proved, tak je mi do breku
Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
nechtìl, ale musel. nakonec jsem peníze vyøešil, tak si jí nechám. navic prodat jí neni nic lehkýho a pod cenou se mi nechce. je mi proti srsti na ní prodìlat 100tis.Gregy píše:Hele nechtel jsi ji nahodou prodavat??
a navíc to auto miluju, je to splnìnej sen a asi bych øval jak želva, kdyby šla z domu
celý to nikdo nechce, tak coriderhenry píše:no mozna tak na soucastky, jak se tak divam...
já bych jí nejradši dstrojil uplnì, ale na to nemám kouleblesk666 píše:mas moj obdiv, vzdy som take nieco chcel autam urobit ale nemal som tu odvahu. Drzim palce nech to das aj dokopy
už teï se mi dìlá špatnì, když vidim co jsem z toho vyškubal ven, ale horší je pøedstava, že to budu muset nìjak poskládat zpìt
jojo, to je dokonalost, je to u známého, co mì tam za celkem rozumný peníz nechává ''válèit''jerryRS13 píše:teda závidim tu supr garáž
a hodnì štestí se skládánim auta
jinak ještì relativnì nedávno to byli chlévy
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Je mi to jasny, komu by se chtelo ji prodat. Navic jak rikas, vzhledem k uzke skupine potencionalnich majitelu se prodava dost tezko, kdo by taky dal za tak stary auto tolik penez. Ja jsem se taky zarekl ze ji neprodam, uvidime zda to vydrzi. No a co by to se mnou udelalo kdybych ji prodal? To jsem videl co to z clovekem udela kdyz jsem s ni odjizdel od predchoziho majitele - byl z toho hodne spatnej, taky prodaval protoze musel....Dejf píše:nechtìl, ale musel. nakonec jsem peníze vyøešil, tak si jí nechám. navic prodat jí neni nic lehkýho a pod cenou se mi nechce. je mi proti srsti na ní prodìlat 100tis.
a navíc to auto miluju, je to splnìnej sen a asi bych øval jak želva, kdyby šla z domu
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
tak tento víkend nebylo moc èasu, tak že se sundavala klapka + sání
jeké bylo pøekvapení, že na integøe byla nasazena klapka prùmìru 68mm ( serie 62 )
ano je to stejnej prùmìr jako zakoupený Blox
ale co, kupce si našla
no nìmec byl ale dobytek s neupravil pùvodní sání, kde je stup 64mm, tak že tato úprava byla nesmyslná
a ani nevymìnil jednotku
tak pouze dvì fotky z mobilu
koneènì umito, jak jsem slíbil

špinavý motor ( prozatim )

tak to je zatim vše
jeké bylo pøekvapení, že na integøe byla nasazena klapka prùmìru 68mm ( serie 62 )
ano je to stejnej prùmìr jako zakoupený Blox
no nìmec byl ale dobytek s neupravil pùvodní sání, kde je stup 64mm, tak že tato úprava byla nesmyslná
tak pouze dvì fotky z mobilu
koneènì umito, jak jsem slíbil

špinavý motor ( prozatim )

tak to je zatim vše
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no plánù by bylo mnoho, ale finance to brzdí, tak že momentálnì je spíš cíl bezproblémová funkce a bezchybný podvozekpatrick píše:Fuuuu tak z tohot bude dobra raketa...
no tøeba se to povederiderhenry píše: coz se nikdy nestane!
pøesnì takLukáš 325e píše:ITR je srdcaøina no kdo si to poøídí horko tìžko to dá z ruky
jojo, tìch bych si dokázal vymysletriderhenry píše:mno, myslim, ze to se da rict i o, ehm, jinych autech!
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Lukáš 325e