Cipajs - Toyota Celica T23
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Beaver
Re: Cipajs - Toyota Celica T23
Ten dekl TRD je šroubovací, že ? Chtěl jsem taky nějakej pěknej, ale JZ má spring-type a ty stojí na můj vkus zbytečně moc peněz.
Tak, tak, šroubovací. Je už 3. do sady (foto na nic, ale barva - titan black) a ještě uvidím, který tam nakonec sedne. Možná tam dám ten opravdu originální TRD, ale v plastovém provedení. Tenhle a ten 3. (černá) jsou z hliníku a oba jsou zbytečně "těžký" a pálí jak čert...Beaver píše:Ten dekl TRD je šroubovací, že ? Chtěl jsem taky nějakej pěknej, ale JZ má spring-type a ty stojí na můj vkus zbytečně moc peněz.
Millers mám aj ja, síce 10w-60 a v 3S-GTE..zatiaľ som spokojný 
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Stock engine, no EGR, Blitz nur Spec + A-M-A + downpipe= 1bar, Tial Bov
Váhal jsem taky mezi 10W50 a 10W60. Ale vzhledem k prakticky sériovému 1ZZtku bude 10W50 asi lepší volba.ThomasSK píše:Millers mám aj ja, síce 10w-60 a v 3S-GTE..zatiaľ som spokojný
Myslím že pre Teba je lepšia tá 50-ka..dobre že máš budík teploty oleja, budeš prekvapený ako dlho trvá zahriatie oleja na prevádzkovú teplotu.
Aspoň v mojom prípade je to ešte hodne dlhá doba po ohriatí vody, a to je 3s-ko pekná tepláreň..
Inak vela práce na aute, tak hlavne nech si ho poriadne a bezproblémovo užiješ
Aspoň v mojom prípade je to ešte hodne dlhá doba po ohriatí vody, a to je 3s-ko pekná tepláreň..
Inak vela práce na aute, tak hlavne nech si ho poriadne a bezproblémovo užiješ
Toyota Celica 2,0 16v 1993 turbo4wd with swap JDM 3S-GTE
Díky, vypadá to, že se bude brzy již zajíždět.
No já jsem na to taky zvědavý a to jak na dobu zahřívání, tak případné kolísání teploty při plném zatížení. Né, že bych to stíhal sledovat, ale LJayův datalog se mi jevil/jeví jako moc fajn věc.
... doplněn spec list na 1. straně
Do „síně slávy a znovuzrození“ (DiCompRacing
) dorazily i silenty od ES a Prothane. Nebudu to tedy zbytečně komplikovat a generálka proběhne i na zadní nápravě.
(znovu, lépe a kompletně
)

Honza se už chystá i na finální skládání, takže budu postupně doplňovat fotky, jak jim to jde od ruky…
Dnes mi taky dorazila další kulatá radost aneb Nardi Deep Corn 330mm, ofset 53mm.
Není to sice funglofka, ale těch 5 měsíců, co měl být používaný bych mu i věřil. Je jak nový a dokonce i s krabicí a strhanými visačkami.

Honza se už chystá i na finální skládání, takže budu postupně doplňovat fotky, jak jim to jde od ruky…
Dnes mi taky dorazila další kulatá radost aneb Nardi Deep Corn 330mm, ofset 53mm.
Není to sice funglofka, ale těch 5 měsíců, co měl být používaný bych mu i věřil. Je jak nový a dokonce i s krabicí a strhanými visačkami.

Volant nema chybu...
1999 Nissan Almera GTi Blue BS7 (140hp/181Nm) daily/winter SOLD
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
Moc pěkné to máš
... koroze nepotěší, snad objevíš nějakou v dobrém stavu 
Ty jsi tam nakonec tu odlehčenou řemenici na kliku nedával?
Svody DC...Jsou krom materiálu nějak rozměrově a konstrukčně jiné oproti orig.?
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
Řemenici jsem na kliku nakonec nedával. AEM jsem prodal a OBX teda ještě mám. Měl jsem kupce na oboje a chtěl jsem pak pořizovat unorthodox. OBX ale zůstala a k nápuku un. jsem se už nedostal...TRD píše:Ty jsi tam nakonec tu odlehčenou řemenici na kliku nedával?
Svody DC sports jsou úplně jiné. OEM mají delší vedení a 1./4. válec je veden nahoru. U DC je to naopak.
Díky.VLAN píše:Moc pěkné to máš... koroze nepotěší, snad objevíš nějakou v dobrém stavu
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
To bude "nechutná" voňafka.
Jsem zvědavý na výsledek. Do konce května jezdíš. 
Thanks. A velký dík patří právě klukům z DiCompRacing.Libas píše:To bude "nechutná" voňafka.Jsem zvědavý na výsledek. Do konce května jezdíš.
Uvidíme, jak se to celé bude vyvíjet ve dnech následujících. Není na místě teď zbytečně někam hnát. Zatím se ale kluci činí až neskutečně, tak třeba vyrazím zajet motor směrem na Albrechtice.
Díky.
Nápravnici nakonec potkalo "totální řešení" a koupila se v Toyotě nová.
[/quote]
Pěkné, pěkné. Těším se na výsledek. Na kolik vyjde v Toy nová nápravnice, jestli to není tajné? Kdyžtak klidně sz. Plánuju časem novej podvozek.
Pěkné, pěkné. Těším se na výsledek. Na kolik vyjde v Toy nová nápravnice, jestli to není tajné? Kdyžtak klidně sz. Plánuju časem novej podvozek.
TOYOTA CELICA ZZT230VVT-i
vyzera to perfektne... skvela praca
-
Idaho von Věšín
první rameno byla fuška, ale jak se na to přišlo, už to šlo lépe
Montáž ES silentu na Z nápravu..
..už zbývá jen lakování ..
Montáž ES silentu na Z nápravu..
..už zbývá jen lakování ..
Paráda...
Ta "devítka" mě tam ale děsí.
-
Idaho von Věšín
Cipajs píše:Paráda...![]()
...ups, chybka se vloudila
neboj to není devítka, tu si u sebe nonstop netahám, je moc težká, mam ji jen na sport a když čekám problémy
Tohle je "železo" pro fajnšmekry - orig Walther PP ( 7,65 ), komplet repas, posílená vratná pružina závěru a 15g spouštový mechanismus
Ááá, tak to jsem hned klidnější...Idaho von Věšín píše: ...ups, chybka se vloudila![]()
neboj to není devítka, tu si u sebe nonstop netahám, je moc težká, mam ji jen na sport a když čekám problémy
Tohle je "železo" pro fajnšmekry - orig Walther PP ( 7,65 ), komplet repas, posílená vratná pružina závěru a 15g spouštový mechanismus
Každopádně Walther PP si zaslouží obdiv.
-
Idaho von Věšín
Udelej si příští víkend čas ( 15-17 ) pokud nepojedem carswars tak se stav, udeláš si slíbenou návštevu a při tom plánujem zase pulden na střelnici, tak se přidáš
Uzi, AK, CZ75 a Waltřík + co kdo donese 
.. ikdyž na dím tak přemýšlím, pokud pujde vše Ok mohli bychom to spojit s předávačkou cecilky..
.. ikdyž na dím tak přemýšlím, pokud pujde vše Ok mohli bychom to spojit s předávačkou cecilky..
No to je sakra arzenál.Idaho von Věšín píše:Udelej si příští víkend čas ( 15-17 ) pokud nepojedem carswars tak se stav, udeláš si slíbenou návštevu a při tom plánujem zase pulden na střelnici, tak se přidášUzi, AK, CZ75 a Waltřík + co kdo donese
Ten víkend 17.-18.5. mám zrovna docela krušnej, ale zkusím to případně nějak vymyslet. Teď budu mít k vám cestu zase v pátek, ale jestli to bude probíhat jako ten minulí, tak zase nic nestihnu...