Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
A kolik tedy tak vydrží spojka u 350Z? Uvažoval jsem i o tom autě, ale potom co jsem si přečetl, že toho moc nevydrží, tak jsem toho nechal.
Prý dá těch 20 000 km a konec a stojí skoro 40 000 Kč se setrvačníkem. Holt na ojetém sporťáku jsou ty náklady stále vysoké. 
Nissan Primera 96 kW - sešrotováno
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
Suzuki Liana combi 1,6 76 kW
-
Beaver
To je o zacházení - když jezdíš tak, že spojka dostává zabrat, tak ji zameteš ven z převodovky po 15ti tkm i u Favorita. Pokud jsi nemehlo a neumíš jezdit, tak už po 15ti km
Sportovní auta jsou často provozovaný systémem brzda-plyn, starty z křižovatek apod. a spojka se prostě opotřebuje rychleji, než když s tím člověk jezdí relaxačně a klidně na pohodu krajinou.
40 za ni dáš možná v Nissanu a s dvou hmotou.
Náhradou za jedno hmotu ušetřís dost peněz ,ale získá s větší hluk a taky trošku větší namáhání při nepatrném zacházení ,ale delší životnost za to stojí a na hluk....
Náhradou za jedno hmotu ušetřís dost peněz ,ale získá s větší hluk a taky trošku větší namáhání při nepatrném zacházení ,ale delší životnost za to stojí a na hluk....
Onsad: Zas takovy problem to neni. Tak jak pisou kluci je to podle zachazeni a tady ta origo spojka vydrzela 80tis coz je pekny, ale nekomu vydrzi dokonce i dele. Jinak jsem sehnal celej set od LUK za 23tis pres kamose, ktery mi to nechal bez dph, takze super cena s dvouhmotou a jeste zaruka na 70tis km. Jinak sety s jednohmotou jsou tak normal kolem 20tis. Takze bych se toho vubec nebal. Zetko je supr auto a pokud jsi o nem uvazoval, tak nevahej. Naklady mas vsude a tady to neni tak strasny. Za 5-8let (podle najetych km) koupit spojku za 20tis neni zadna hruza. Takovy GTR spapa na sezonu 300tis a vejs a to uz pro normalni lidi neni. Ja bych urcite nemenil 
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Spojka na zedku vydrži 60-1xx tis zaleži jak s tim človek jezdi a kde jezdi jestli jezdiš ve meste kde furt řadiš brzdiš odejde dřive.Jestli najedeš na dalnici kde zařadiš 6tku a jedeš tak vydrži dele.Naklady u 350z jsou fantasticke je to auto ktere je zabavne a nestoji zase tolik.Vyhodou je to že je to auto ktere už dnes ma 10 roku a když to člověk někde opleska což se muže stat tak na každem rohu sežene nejake dily.Takže zedko jen doporučuju.
Každý auto má svý mouchy a u Zetek to jsou prostě (((trochu))) spojky no... resp. hlavně první ročníky na ně trpěly, ale ty trpěly i na převodovky a motory, resp. na všechno...
ale i tak je to kus od kusu... Spojka je na Zetkách od novoty hlučnější (ložisko) a setrvák (dvouhmota) při ostrém zacházení tenduje k vytvoření vůlí (nejvíce nesmysly jako sprinty apod.. což klidně spálí mimo jiné lamelu prakticky taky hned, ale ani okruhy, ba i to městký poposkakování tomu neprospěje) ...na druhou stranu to není žádná pohroma prostě životnost v průměru 40 - 80 tis km dle typu "sportovního" užití... což na druhou stranu nelze brát ani za "mouchy" - ostatní sportovní vozy na tom nejsou lépe... Standardní spojka je věc krátkého života u drtivé většiny sportovních aut pokud se užívají "ortodoxně" - ... no a špičkové aftermarketové sety včetně setrváku 30-40 tis, i méně... takže take it easy a pohoda jazz ...není to větší spojkovej """šmejd""" než je v jinejch vozech těchto i mnohem vyšších kategorií
Máš-li chuť na to auto, pořádně si jej zkus a když bude sedět neboj se větších nákladů na servis než u konkurence... 
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Tak jsem si udělal radost a nechal si ušít koberečky s vyflockovanými napisy 
Naposledy upravil(a) Grumble dne 30 led 2014, 13:52, celkem upraveno 1 x.
kde jsi je nechal delat a co vysli?
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Nechal jsem je udělat přes kámoše, hodně jsem si tam toho navymýšlel, tak cena komplet šla az na 2500,-Kč, ale výsledek supr, naživo je to ještě hezčí 
Naposledy upravil(a) Grumble dne 04 úno 2014, 21:24, celkem upraveno 2 x.
Diky, trochu jsem se bal tech cervenejch okraju...nechal sem to tak udelat, aby to nezaniklo a vysledek je supr. Do zadniho koberecku jsem chtel ten znak vetsi, ale vetsi jim nedovolila masina, ale taky je to tak dobry...jsem spokojenej 
Je to super Radku koberečky v Zetine moc nevydrži meli jsme je prošlapany velice rychle.
Parádní Zko, divám se, ze plánuješ samosvor, to 350Z nemá VLSD?
Kdyby si se v budoucnu zbavoval tech Rays, tak mi napis 
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Nissan Elgrand '03 3.5i V6 XL RWD, Subaru Libero '93 1.2i Super-Deluxe 4WD
http://moje.auto.cz/user/Machy-CZ
JDM:
Mitsubishi Delica '96 2.8 TD SWB Crystal Lite roof, Mitsubishi Delica '95 3.0i V6 LWB Crystal Lite roof
FAMILY:
Čau. Díky, taky jsem koukal na Tvoji kárku a moc pěkná a zachovalá
akorát jsem Ti tam nestihl nic pisnout 
Rays prodávat určitě nebudu (nechám je na zimu a na řádění), ale nedávno jsem je viděl na bazošu za 10tis
Jinak zedko má LSD, ale nemůžeš si nastavit svornost navíc má prodlevu než se připojí druhé kolo, ale začínám si pomalu zvykat. Takže je to takovej plán/neplán. Až nebudu vymejšlet nic jinýho, tak to vyměním
Zatím mají přednost důležitější věci.
Rays prodávat určitě nebudu (nechám je na zimu a na řádění), ale nedávno jsem je viděl na bazošu za 10tis
Jinak zedko má LSD, ale nemůžeš si nastavit svornost navíc má prodlevu než se připojí druhé kolo, ale začínám si pomalu zvykat. Takže je to takovej plán/neplán. Až nebudu vymejšlet nic jinýho, tak to vyměním
Tak dnes přišly první drobnosti, ale i tak z toho mám děsnou radost.
Decat trubky už tam jsou a má to fakt brutální zvuk 
Jo, kolem te desitky se daji sehnat, jezdím teď na 350Z 35th Ann. kolech, ale v létě bude třeba ještě jedna sada a Rays z 350Z mají asi nejlepší poměr cena/váha a kvalita bude taky super.
Ty koberce mas fakt fajn, moc se mi libi. Jen me prekvapil ten pudorys toho kufru
V tom oblouku je seriova rozpera mezi tlumice ?
Ty koberce mas fakt fajn, moc se mi libi. Jen me prekvapil ten pudorys toho kufru
Nissan 300ZX '90 3.0i V6 TT SWB Targa-Top, Abarth 5OO '10 1.4i esseesse, Subaru Impreza '09 2.0i RX
JDM:
FAMILY:
JDM:
FAMILY:
Jo to je origo no
Kvůli tomu je tam i návod jak tam naskládat dva golfový vaky
Jinak je to fakt poznat ta tuhost auta.
Tak sání KN Typhoon a leštěný manifold už je taky namontovanej...mimochodem mám na prodej KN vložku, najeto pár km, stará asi 2 měsíce (cena dohodou) je jako nová !!!
Naposledy upravil(a) Grumble dne 28 úno 2014, 14:53, celkem upraveno 2 x.
Jaké jsou první pocity ze sání? Na kolik vyšlo?
Pěkně si Zetko ladíš. A když už jsem se rozhodl sem vložit komentář, jak to vypadá s bodykitem? 
Díky, sání bomba
Víc bych si užil ten zvuk toho sání, kdybych první nedal decaty
, ale i tak je to slyšet a pocitově to jde líp do otáček, ale může to být jen pocit z nové věci na autě
Ikdyž u tohoto filtru vypisují nárust min. 10hp Jinak bodykit je nachystanej na lak. Takže počítám v Březnu, že by se na tom mělo začít dělat, chci ještě upravit přední nárazník kvůli tomu sání, tak uvidíme jak se to stihne.
Natočil jsme narychlo jak to zhruba zvučí, naživo je to jíná, ale i tak dobrý
Natočil jsme narychlo jak to zhruba zvučí, naživo je to jíná, ale i tak dobrý
Naposledy upravil(a) Grumble dne 07 úno 2014, 19:23, celkem upraveno 4 x.
Paráda
Od jakého výrobce jsou ty test pipes (decat) ?
Taky jsem o nich uvažoval, ale nakonec jsem to zavrhl z několika důvodů - zvuk mě osobně moc ok napřišel, byla tam hrozná meluzína a hučení
resp. s mým výfukem mě osobně ten zvuk pak přišel horší (ale je to o vkusu a i o kombinaci s celým výfukovým ústrojím), dále jsem viděl na netu spousty fotek očouzených zadních nárazníků co prakticky od tý žlutohnědý barvy toho fekeletu co z toho lítá příliš nejdou dobře umejt... ...většina Zkařů toto pak zpozorovala, ale to jen tak btw... reálně nevím jak moc to může být problém či ne - (uvidíš, na bílém autě zjištíš nejlépe
) Nicméně hlavně díky tomu zvuku jsem od toho upustil, na druhou stranu slyšel jsem kombinace s některými výfuky a bylo to good
Ještě by mě zajímalo, zda jsi resetoval ECU, nebo ne? popř., zda ti vyskočí či vyskakuje check engine...?
Od jakého výrobce jsou ty test pipes (decat) ?
Taky jsem o nich uvažoval, ale nakonec jsem to zavrhl z několika důvodů - zvuk mě osobně moc ok napřišel, byla tam hrozná meluzína a hučení
Ještě by mě zajímalo, zda jsi resetoval ECU, nebo ne? popř., zda ti vyskočí či vyskakuje check engine...?
Decaty jsou od Japspeed a jsem s nimi spokojenej co se týká zvuku, je to teď hodně racing 
Meluzína tam není?
resp. máš výfuk se středovými tlumiči?
Nene není ani meluzína ani střední tlumič