Mates - Honda Civic Type-R gr. N
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Mates - Honda CTR EP3
7" disk (215 pneu) je dostacujici na ten kroutak, co ten motor ma... se slickem bez jakychkoliv problemu. 
Zadní sedačky, klima a radio už jsou pryč, teď zvažuju koupi lehkých předních sedaček a lehkou baterku do kufru (od minulýho majitele tam mám ještě natažený dráty). A ještě zvažuju tapecírunk podlahy a střechy a komplet zadní plasty interiéru. Do vnitřních izolací se mi ale moc nechce kvůli hluku, zas na druhou stranu to bude ještě víc jako závoďákMates píše:Záleží, co v autě všechno potřebuješ a co tam pořád ještě máš... Vyhazovat se toho dá spoustu
Hairdresser car
Pokial auto neni na kazdy den najvacsia uspora na hmotnosti je nahradit seriove sedacky skrupinami chytene bez pojazdov cez subram napevno do podlahy. Uspora cca 22-27kg a este z prednej casti auta co je kvoli rozlozeniu hmotnosti zasadne plus
Vyzkouším, uvidíme...jagy píše:7" disk (215 pneu) je dostacujici na ten kroutak, co ten motor ma... se slickem bez jakychkoliv problemu.
Baterku určitě kup, tam se dá ušetřit pěkně. Na sedačkách uděláš fakt hodně, pokud koupíš nějaké skořepiny a ne polohovatelné, složité sportovní sedáky. Jestli už nemáš zadní sedáky, tak klidně vyházej i ten zbytek a taky jestli máš 7tis. navíc, tak si můžeš koupit přední výplně dveří z karbonujarka píše:Zadní sedačky, klima a radio už jsou pryč, teď zvažuju koupi lehkých předních sedaček a lehkou baterku do kufru (od minulýho majitele tam mám ještě natažený dráty). A ještě zvažuju tapecírunk podlahy a střechy a komplet zadní plasty interiéru. Do vnitřních izolací se mi ale moc nechce kvůli hluku, zas na druhou stranu to bude ještě víc jako závoďák. Máš nějaký tip? Přední interiér bych docela rád zachoval ve víceméně OEM stavu, kvůli odkládacím schránkám.
Ta izolace už je trošku zásah do auta, ale pokud to opravdu není na daily, tak bych se toho zbavil taky
pak můžeš pokračovat laminátem, Saty poskytl předlohu a Pesch už prodává obě kapoty a dveře na EP3 viz: http://www.pesch.cz/honda/honda-civic-ep3-type-r nebo dražší cesta - karbon... A ještě můžeš zkusit anorexii
Honda Civic Type-R Gr.N
Tak auto šlo před nějakou dobou do dílny...

a začlo se trošku rozebírat...

až toho moc nezbylo...

a kde se vzala, tu se vzala, klec se nám tam objevila...

no prostě pár trubek navíc...

V NC power jsou šikovní kluci...

troška barvy, aby to nevypadalo tak blbě...

a na závěr aktuální pohled do kufru...

a začlo se trošku rozebírat...

až toho moc nezbylo...

a kde se vzala, tu se vzala, klec se nám tam objevila...

no prostě pár trubek navíc...

V NC power jsou šikovní kluci...

troška barvy, aby to nevypadalo tak blbě...

a na závěr aktuální pohled do kufru...

Honda Civic Type-R Gr.N
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
A sup vyrazit na nakupy
Parada 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
No to je moooooc pekny.
Z pekařské dodávky je lešenářská dodávka 
Nissan Sunny GTI 5D N14
Opel Omega A 2.6i Dual Ram
Opel Omega A 2.6i Dual Ram
Tak lehká baterka už je v autě, komplet zadní interiér fuč a teď už řeším ty Futury. Jak si s nima spokojenej, dala se v nich vydržet cesta od vás až na Czechring, kde jsi se jednou ukázal? Anorxie nepřichází v úvahu, rád se dobře nažeruMates píše:Baterku určitě kup, tam se dá ušetřit pěkně. Na sedačkách uděláš fakt hodně, pokud koupíš nějaké skořepiny a ne polohovatelné, složité sportovní sedáky. Jestli už nemáš zadní sedáky, tak klidně vyházej i ten zbytek a taky jestli máš 7tis. navíc, tak si můžeš koupit přední výplně dveří z karbonuhttp://carbonmax.cz/e-shop/automobilovy-prumysl/honda/
Ta izolace už je trošku zásah do auta, ale pokud to opravdu není na daily, tak bych se toho zbavil taky![]()
pak můžeš pokračovat laminátem, Saty poskytl předlohu a Pesch už prodává obě kapoty a dveře na EP3 viz: http://www.pesch.cz/honda/honda-civic-ep3-type-r nebo dražší cesta - karbon... A ještě můžeš zkusit anorexii
Hairdresser car
Tak predsa, myslim ze v tvojom pripade velmi spravne rozhodnutie. Na kopec ram rozhodne patri. Ako to budes dopravovat na zavody? Na vleku ci po vlastnej osi?
ta klec vypada skvele, jak pohled do matrixu 
jinak sorac za ten vcerejsek.. muj mobil si myslel, ze sem v letadle a vypl mi signal, (pritom jsem jenom sedl do petanoveho FD
jinak sorac za ten vcerejsek.. muj mobil si myslel, ze sem v letadle a vypl mi signal, (pritom jsem jenom sedl do petanoveho FD
93´Rx-7 FD
kde jsi ten rám nechával dělat?? myslím že jsme měli podobný ve vti 
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
Je to jak vyrazeny na vyztuhach, tak to tu ma napsano http://www.ncpower.cz/
Naposledy upravil(a) Butcher dne 08 dub 2012, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Charlie killer

Cesta na Czechring se dala zvládnout. Záleží ještě, jak jsi náročný sám na pohodlíjarka píše:Tak lehká baterka už je v autě, komplet zadní interiér fuč a teď už řeším ty Futury. Jak si s nima spokojenej, dala se v nich vydržet cesta od vás až na Czechring, kde jsi se jednou ukázal? Anorxie nepřichází v úvahu, rád se dobře nažeru. Jinak pěkný úpravy, ale takhle daleko bych se s interiérem už asi dostat nechtěl
.
Sice rám nejde moc vidět, protože je vevnitř vše v černé, ale na závody bude jezdit určitě na vleku... Možná občas tajně vytáhnu někde po okolíblesk666 píše:Tak predsa, myslim ze v tvojom pripade velmi spravne rozhodnutie. Na kopec ram rozhodne patri. Ako to budes dopravovat na zavody? Na vleku ci po vlastnej osi?
V pohoděMeTaN píše:ta klec vypada skvele, jak pohled do matrixu
Jak napsal Butcher, je to od Petra Němce - NC Power, super práce!marek.dh píše:kde jsi ten rám nechával dělat?? myslím že jsme měli podobný ve vti
Honda Civic Type-R Gr.N
Chlapi, podari se vam vypatrat zdroj propoctu, co se tyce vysledneho efektu redukce vahy na rafku oproti tomu na kastli (tady zmineho redukce vahy 1kg na rafku je ekvivalent redukce 6-8kg na kastli). Prochazim ruzne zdroje, a zda se, co zdroj to nazor. K vzajemnemu porozumneni je urcite dulezita pouzivana terminologie, tj. odpruzena / neodpruzena, a take pripadne rotujici / nerotujici hmota.blesk666 píše:Vraj cca 6-8nasobok statickej hmotnosti. Pri akceleracii treba Pocitat len s usetrenou hmotnostou na hnanu napravu
Dopracoval sem se k ruznym tvrzenim, nekdo uvadi, ze redukce 1kg na rafku (neodpruzena rotujici hmota) odpovida redukci cca 1,5kg na kastli (odpruzena nerotujici), jiny zas udava az 5kg na kastli.
Mates, sorry za muj ne uplne aktualni prispevek.
V pohoděenemdym píše: ..... Mates, sorry za muj ne uplne aktualni prispevek.
Honda Civic Type-R Gr.N
1.4. jsem se zúčastnil prvního závodu Liqui Moly Berg Cup, kde jsem jel poprvé od vyrámování a bohužel to nedopadlo úplně nejlépe. U přejímky mě hodily do skupiny E1 na místo S1, které chci jezdit (takže už chystám opatření, aby vše sedělo) a navíc jsem nedojel, protože v tréninku mezi závody praskl chladič. Do toho jsem jel na sjetých deskách, takže ani na brzdách jsem si nemohl extra dovolit. Ve finále jsem první závod dokončil v E1-2000 na 4. místě (z 6ti). Snad další závod bude v lepším duchu, bez starostí, jak jsem s Hondou zvyklý 

Honda Civic Type-R Gr.N
i tak slusne, jaky byl cas? pokud se to teda jelo ve stejne delce jako pozdeji toho 14teho.
predni kola sou kapanek fesnejsi nez ty zadni, copak ze mas kazde jine?
93´Rx-7 FD
Je to fakt krasavice:) Jakto že praskl chladič?
Jinak to by chtělo s autem udělat nějaké video pro JDM
Třeba si na to najdem čas:)
Jinak to by chtělo s autem udělat nějaké video pro JDM
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954
Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power
Mates prosím orientační cenu rámu, kdyžtak do SZ nebo na FB. Díky 
Už tohle téma sleduju nějakou dobu. Moc pěkné auto a pěkně provedené. At se daří a hodně vítězství bez nehod 
[quote="Mates"]1.4. jsem se zúčastnil prvního závodu Liqui Moly Berg Cup, kde jsem jel poprvé od vyrámování a bohužel to nedopadlo úplně nejlépe. U přejímky mě hodily do skupiny E1 na místo S1, které chci jezdit (takže už chystám opatření, aby vše sedělo) a navíc jsem nedojel, protože v tréninku mezi závody praskl chladič. Do toho jsem jel na sjetých deskách, takže ani na brzdách jsem si nemohl extra dovolit. Ve finále jsem první závod dokončil v E1-2000 na 4. místě (z 6ti). Snad další závod bude v lepším duchu, bez starostí, jak jsem s Hondou zvyklý 
kvoli comu si nepresiel do S1?
kvoli comu si nepresiel do S1?
Nevím jestli to je stejné, ale jel jsem závod 1:25.34 a 1:26.31 (šel jsem první zatáčku bokem)MeTaN píše:i tak slusne, jaky byl cas? pokud se to teda jelo ve stejne delce jako pozdeji toho 14teho.
Mám jiné protože vepředu jsem měl suchý slick a vzadu mokrý, nedalo se vůbec rozumně jet, protože byla zima, pršelo, sněžilo, všechno možné
Mít ok brzdy a měkké gumy, tak bych se nebál jít na plno a čas by byl každopádně ještě jiný.
Asi byl už v nic moc stavu a jak jsem psal výše, tak jsem první trénink v první zatáčce šel ven a to ho možná dodělalo v kačírku.SeeJ. píše:Je to fakt krasavice:) Jakto že praskl chladič?
Jinak to by chtělo s autem udělat nějaké video pro JDMTřeba si na to najdem čas:)
Video určitě, jsem pro.
Pravda, já každou chvíli přemýšlel jestli přezout na to nebo na to... Bylo to celé divoké
Posílám SZ...Peca píše:Mates prosím orientační cenu rámu, kdyžtak do SZ nebo na FB. Díky
Díky moc, snad bude další závod 5.-6.5. v Náměšti v pohodě.fakie píše:Už tohle téma sleduju nějakou dobu. Moc pěkné auto a pěkně provedené. At se daří a hodně vítězství bez nehod
Mám na autě ještě od Esa Rotora brzdy s 330mm kotouči a dle pravidel musí být odchylka od série +-5% (což je max 315mm), ale jinak je jedno jestli máš padesátipístek, kotouče ze zlata apod. + Že nemůžu mít karbonové víko kufru (přitom to víko není žádný papírový odlitek, má originál uchycení, vnitří stěnu, origo zámek atd.). Celkově byli přímo na mě nějak okatě nachystaní a údajně dostali tip (kecy typu - větší brzdy tam nacpat nešly co? Takže od oka poznal že to není zrovna 315mm ale víc). Ale nehádal jsem se, v sobotu v 11 večer jsem neměl chuť a v pravidlech je to tak napsáno, takže to respektuji. Ale nemyslím si, že by to byly tak zásadní úpravy, které by mě hodně zvýhodňovaly. Já se přijel svézt...blesk666 píše:kvoli comu si nepresiel do S1?
Honda Civic Type-R Gr.N
Budu tam, budu fandit, stavim se na kus reciMates píše: ... snad bude další závod 5.-6.5. v Náměšti v pohodě.
Co dotat, snad bude Namest uz dle tvych predstavMates píše: Mám na autě ještě od Esa Rotora brzdy s 330mm kotouči a dle pravidel musí být odchylka od série +-5% (což je max 315mm), ale jinak je jedno jestli máš padesátipístek, kotouče ze zlata apod. + Že nemůžu mít karbonové víko kufru (přitom to víko není žádný papírový odlitek, má originál uchycení, vnitří stěnu, origo zámek atd.). Celkově byli přímo na mě nějak okatě nachystaní a údajně dostali tip (kecy typu - větší brzdy tam nacpat nešly co? Takže od oka poznal že to není zrovna 315mm ale víc). Ale nehádal jsem se, v sobotu v 11 večer jsem neměl chuť a v pravidlech je to tak napsáno, takže to respektuji. Ale nemyslím si, že by to byly tak zásadní úpravy, které by mě hodně zvýhodňovaly. Já se přijel svézt...