Mates - Honda Civic Type-R gr. N

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Odpovědět
jagy

Re: Mates - Honda CTR EP3

Příspěvek od jagy » 14 úno 2012, 14:14

7" disk (215 pneu) je dostacujici na ten kroutak, co ten motor ma... se slickem bez jakychkoliv problemu. :)
Jedetoshop.cz | Facebook | Instagram | Staň se fanouškem!
GR Yaris

jarka

Příspěvek od jarka » 14 úno 2012, 19:25

Mates píše:Záleží, co v autě všechno potřebuješ a co tam pořád ještě máš... Vyhazovat se toho dá spoustu :)
Zadní sedačky, klima a radio už jsou pryč, teď zvažuju koupi lehkých předních sedaček a lehkou baterku do kufru (od minulýho majitele tam mám ještě natažený dráty). A ještě zvažuju tapecírunk podlahy a střechy a komplet zadní plasty interiéru. Do vnitřních izolací se mi ale moc nechce kvůli hluku, zas na druhou stranu to bude ještě víc jako závoďák :) . Máš nějaký tip? Přední interiér bych docela rád zachoval ve víceméně OEM stavu, kvůli odkládacím schránkám.
Hairdresser car

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 14 úno 2012, 23:07

Pokial auto neni na kazdy den najvacsia uspora na hmotnosti je nahradit seriove sedacky skrupinami chytene bez pojazdov cez subram napevno do podlahy. Uspora cca 22-27kg a este z prednej casti auta co je kvoli rozlozeniu hmotnosti zasadne plus

Mates

Příspěvek od Mates » 23 úno 2012, 11:59

jagy píše:7" disk (215 pneu) je dostacujici na ten kroutak, co ten motor ma... se slickem bez jakychkoliv problemu. :)
Vyzkouším, uvidíme...
jarka píše:Zadní sedačky, klima a radio už jsou pryč, teď zvažuju koupi lehkých předních sedaček a lehkou baterku do kufru (od minulýho majitele tam mám ještě natažený dráty). A ještě zvažuju tapecírunk podlahy a střechy a komplet zadní plasty interiéru. Do vnitřních izolací se mi ale moc nechce kvůli hluku, zas na druhou stranu to bude ještě víc jako závoďák :) . Máš nějaký tip? Přední interiér bych docela rád zachoval ve víceméně OEM stavu, kvůli odkládacím schránkám.
Baterku určitě kup, tam se dá ušetřit pěkně. Na sedačkách uděláš fakt hodně, pokud koupíš nějaké skořepiny a ne polohovatelné, složité sportovní sedáky. Jestli už nemáš zadní sedáky, tak klidně vyházej i ten zbytek a taky jestli máš 7tis. navíc, tak si můžeš koupit přední výplně dveří z karbonu :wink: http://carbonmax.cz/e-shop/automobilovy-prumysl/honda/
Obrázek
Ta izolace už je trošku zásah do auta, ale pokud to opravdu není na daily, tak bych se toho zbavil taky :wink:
pak můžeš pokračovat laminátem, Saty poskytl předlohu a Pesch už prodává obě kapoty a dveře na EP3 viz: http://www.pesch.cz/honda/honda-civic-ep3-type-r nebo dražší cesta - karbon... A ještě můžeš zkusit anorexii :lol:
Honda Civic Type-R Gr.N

Mates

Příspěvek od Mates » 06 dub 2012, 17:52

Tak auto šlo před nějakou dobou do dílny...
Obrázek

a začlo se trošku rozebírat...
Obrázek

až toho moc nezbylo...
Obrázek

a kde se vzala, tu se vzala, klec se nám tam objevila...
Obrázek

no prostě pár trubek navíc...
Obrázek

V NC power jsou šikovní kluci...
Obrázek

troška barvy, aby to nevypadalo tak blbě...
Obrázek

a na závěr aktuální pohled do kufru...
Obrázek
Honda Civic Type-R Gr.N

riderhenry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od riderhenry » 06 dub 2012, 18:59

A sup vyrazit na nakupy :D Parada ;)
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.

malakai

Příspěvek od malakai » 06 dub 2012, 19:15

No to je moooooc pekny.

Charger

Příspěvek od Charger » 06 dub 2012, 19:26

Z pekařské dodávky je lešenářská dodávka :D
Nissan Sunny GTI 5D N14
Opel Omega A 2.6i Dual Ram

jarka

Příspěvek od jarka » 06 dub 2012, 21:37

Mates píše:Baterku určitě kup, tam se dá ušetřit pěkně. Na sedačkách uděláš fakt hodně, pokud koupíš nějaké skořepiny a ne polohovatelné, složité sportovní sedáky. Jestli už nemáš zadní sedáky, tak klidně vyházej i ten zbytek a taky jestli máš 7tis. navíc, tak si můžeš koupit přední výplně dveří z karbonu :wink: http://carbonmax.cz/e-shop/automobilovy-prumysl/honda/

Ta izolace už je trošku zásah do auta, ale pokud to opravdu není na daily, tak bych se toho zbavil taky :wink:
pak můžeš pokračovat laminátem, Saty poskytl předlohu a Pesch už prodává obě kapoty a dveře na EP3 viz: http://www.pesch.cz/honda/honda-civic-ep3-type-r nebo dražší cesta - karbon... A ještě můžeš zkusit anorexii :lol:
Tak lehká baterka už je v autě, komplet zadní interiér fuč a teď už řeším ty Futury. Jak si s nima spokojenej, dala se v nich vydržet cesta od vás až na Czechring, kde jsi se jednou ukázal? Anorxie nepřichází v úvahu, rád se dobře nažeru :) . Jinak pěkný úpravy, ale takhle daleko bych se s interiérem už asi dostat nechtěl :) .
Hairdresser car

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 07 dub 2012, 01:05

Tak predsa, myslim ze v tvojom pripade velmi spravne rozhodnutie. Na kopec ram rozhodne patri. Ako to budes dopravovat na zavody? Na vleku ci po vlastnej osi?

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 07 dub 2012, 08:59

ta klec vypada skvele, jak pohled do matrixu :D

jinak sorac za ten vcerejsek.. muj mobil si myslel, ze sem v letadle a vypl mi signal, (pritom jsem jenom sedl do petanoveho FD :D
93´Rx-7 FD

marek.dh

Příspěvek od marek.dh » 07 dub 2012, 10:23

kde jsi ten rám nechával dělat?? myslím že jsme měli podobný ve vti :)
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress

Butcher

Příspěvek od Butcher » 07 dub 2012, 10:38

Je to jak vyrazeny na vyztuhach, tak to tu ma napsano http://www.ncpower.cz/
Naposledy upravil(a) Butcher dne 08 dub 2012, 20:51, celkem upraveno 1 x.
Charlie killerObrázek

Mates

Příspěvek od Mates » 08 dub 2012, 15:37

jarka píše:Tak lehká baterka už je v autě, komplet zadní interiér fuč a teď už řeším ty Futury. Jak si s nima spokojenej, dala se v nich vydržet cesta od vás až na Czechring, kde jsi se jednou ukázal? Anorxie nepřichází v úvahu, rád se dobře nažeru :) . Jinak pěkný úpravy, ale takhle daleko bych se s interiérem už asi dostat nechtěl :) .
Cesta na Czechring se dala zvládnout. Záleží ještě, jak jsi náročný sám na pohodlí :lol: Jinak jsou super, drží hezky a žádný problém jsem zatím neměl. Myslím, že za tu cenu není co řešit. Já se do této fáze dostal, ale už jsem s tím tak nějak počítal dávno. Byla to otázka času 8) Na daily už mám normální auto v ropě...
blesk666 píše:Tak predsa, myslim ze v tvojom pripade velmi spravne rozhodnutie. Na kopec ram rozhodne patri. Ako to budes dopravovat na zavody? Na vleku ci po vlastnej osi?
Sice rám nejde moc vidět, protože je vevnitř vše v černé, ale na závody bude jezdit určitě na vleku... Možná občas tajně vytáhnu někde po okolí :twisted:
MeTaN píše:ta klec vypada skvele, jak pohled do matrixu :D
jinak sorac za ten vcerejsek.. muj mobil si myslel, ze sem v letadle a vypl mi signal, (pritom jsem jenom sedl do petanoveho FD :D
V pohodě :D Najdu si Vás jindy...
marek.dh píše:kde jsi ten rám nechával dělat?? myslím že jsme měli podobný ve vti :)
Jak napsal Butcher, je to od Petra Němce - NC Power, super práce!
Honda Civic Type-R Gr.N

enemdym
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enemdym » 09 dub 2012, 18:52

blesk666 píše:Vraj cca 6-8nasobok statickej hmotnosti. Pri akceleracii treba Pocitat len s usetrenou hmotnostou na hnanu napravu
Chlapi, podari se vam vypatrat zdroj propoctu, co se tyce vysledneho efektu redukce vahy na rafku oproti tomu na kastli (tady zmineho redukce vahy 1kg na rafku je ekvivalent redukce 6-8kg na kastli). Prochazim ruzne zdroje, a zda se, co zdroj to nazor. K vzajemnemu porozumneni je urcite dulezita pouzivana terminologie, tj. odpruzena / neodpruzena, a take pripadne rotujici / nerotujici hmota.
Dopracoval sem se k ruznym tvrzenim, nekdo uvadi, ze redukce 1kg na rafku (neodpruzena rotujici hmota) odpovida redukci cca 1,5kg na kastli (odpruzena nerotujici), jiny zas udava az 5kg na kastli.

Mates, sorry za muj ne uplne aktualni prispevek.

Mates

Příspěvek od Mates » 09 dub 2012, 20:18

enemdym píše: ..... Mates, sorry za muj ne uplne aktualni prispevek.
V pohodě :wink: Právě kdyby se tohle podařilo rozlousknout, jak to je, tak by to bylo super.
Honda Civic Type-R Gr.N

Mates

Příspěvek od Mates » 23 dub 2012, 10:39

1.4. jsem se zúčastnil prvního závodu Liqui Moly Berg Cup, kde jsem jel poprvé od vyrámování a bohužel to nedopadlo úplně nejlépe. U přejímky mě hodily do skupiny E1 na místo S1, které chci jezdit (takže už chystám opatření, aby vše sedělo) a navíc jsem nedojel, protože v tréninku mezi závody praskl chladič. Do toho jsem jel na sjetých deskách, takže ani na brzdách jsem si nemohl extra dovolit. Ve finále jsem první závod dokončil v E1-2000 na 4. místě (z 6ti). Snad další závod bude v lepším duchu, bez starostí, jak jsem s Hondou zvyklý 8)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Honda Civic Type-R Gr.N

MeTaN

Příspěvek od MeTaN » 23 dub 2012, 11:35

i tak slusne, jaky byl cas? pokud se to teda jelo ve stejne delce jako pozdeji toho 14teho.
predni kola sou kapanek fesnejsi nez ty zadni, copak ze mas kazde jine?
93´Rx-7 FD

SeeJ.

Příspěvek od SeeJ. » 23 dub 2012, 12:23

Je to fakt krasavice:) Jakto že praskl chladič?
Jinak to by chtělo s autem udělat nějaké video pro JDM :D Třeba si na to najdem čas:)
SeeJ. Photography
http://www.facebook.com/pages/SeeJ-Photography/160025654023954

Toyota Celica AT160 4th Generation, 4age-power

enemdym
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enemdym » 23 dub 2012, 20:52

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca » 23 dub 2012, 21:00

Mates prosím orientační cenu rámu, kdyžtak do SZ nebo na FB. Díky ;)

fakie

Příspěvek od fakie » 23 dub 2012, 21:36

Už tohle téma sleduju nějakou dobu. Moc pěkné auto a pěkně provedené. At se daří a hodně vítězství bez nehod :wink:

blesk666

Příspěvek od blesk666 » 24 dub 2012, 00:14

[quote="Mates"]1.4. jsem se zúčastnil prvního závodu Liqui Moly Berg Cup, kde jsem jel poprvé od vyrámování a bohužel to nedopadlo úplně nejlépe. U přejímky mě hodily do skupiny E1 na místo S1, které chci jezdit (takže už chystám opatření, aby vše sedělo) a navíc jsem nedojel, protože v tréninku mezi závody praskl chladič. Do toho jsem jel na sjetých deskách, takže ani na brzdách jsem si nemohl extra dovolit. Ve finále jsem první závod dokončil v E1-2000 na 4. místě (z 6ti). Snad další závod bude v lepším duchu, bez starostí, jak jsem s Hondou zvyklý 8)

kvoli comu si nepresiel do S1?

Mates

Příspěvek od Mates » 24 dub 2012, 15:21

MeTaN píše:i tak slusne, jaky byl cas? pokud se to teda jelo ve stejne delce jako pozdeji toho 14teho.
predni kola sou kapanek fesnejsi nez ty zadni, copak ze mas kazde jine?
Nevím jestli to je stejné, ale jel jsem závod 1:25.34 a 1:26.31 (šel jsem první zatáčku bokem)
Mám jiné protože vepředu jsem měl suchý slick a vzadu mokrý, nedalo se vůbec rozumně jet, protože byla zima, pršelo, sněžilo, všechno možné :? Při prvním tréninku byl 1°C a dokonce jsem skončil v kačírku a to v první zatáčce :lol:
Mít ok brzdy a měkké gumy, tak bych se nebál jít na plno a čas by byl každopádně ještě jiný.
SeeJ. píše:Je to fakt krasavice:) Jakto že praskl chladič?
Jinak to by chtělo s autem udělat nějaké video pro JDM :D Třeba si na to najdem čas:)
Asi byl už v nic moc stavu a jak jsem psal výše, tak jsem první trénink v první zatáčce šel ven a to ho možná dodělalo v kačírku.
Video určitě, jsem pro.
enemdym píše:tenkrat na Draku aj snezilo :D
http://www.youtube.com/watch?v=7o56jL2A ... detailpage
Pravda, já každou chvíli přemýšlel jestli přezout na to nebo na to... Bylo to celé divoké :D Díky za záběr :wink:
Peca píše:Mates prosím orientační cenu rámu, kdyžtak do SZ nebo na FB. Díky ;)
Posílám SZ...
fakie píše:Už tohle téma sleduju nějakou dobu. Moc pěkné auto a pěkně provedené. At se daří a hodně vítězství bez nehod :wink:
Díky moc, snad bude další závod 5.-6.5. v Náměšti v pohodě.
blesk666 píše:kvoli comu si nepresiel do S1?
Mám na autě ještě od Esa Rotora brzdy s 330mm kotouči a dle pravidel musí být odchylka od série +-5% (což je max 315mm), ale jinak je jedno jestli máš padesátipístek, kotouče ze zlata apod. + Že nemůžu mít karbonové víko kufru (přitom to víko není žádný papírový odlitek, má originál uchycení, vnitří stěnu, origo zámek atd.). Celkově byli přímo na mě nějak okatě nachystaní a údajně dostali tip (kecy typu - větší brzdy tam nacpat nešly co? Takže od oka poznal že to není zrovna 315mm ale víc). Ale nehádal jsem se, v sobotu v 11 večer jsem neměl chuť a v pravidlech je to tak napsáno, takže to respektuji. Ale nemyslím si, že by to byly tak zásadní úpravy, které by mě hodně zvýhodňovaly. Já se přijel svézt...

:arrow: Momentálně čekám nové brzdy s kotoučem 303mm, chystá se originál zadní víko, chci sehnat lepší slick (momentálně asi střední Pirelli, chci měkkou směs, která bude držet) a taky doladit podvozek. Potom budu spokojený a připravený na LMBC do S1-2000.
Honda Civic Type-R Gr.N

enemdym
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enemdym » 24 dub 2012, 20:52

Mates píše: ... snad bude další závod 5.-6.5. v Náměšti v pohodě.
Budu tam, budu fandit, stavim se na kus reci :wink:
Mates píše: Mám na autě ještě od Esa Rotora brzdy s 330mm kotouči a dle pravidel musí být odchylka od série +-5% (což je max 315mm), ale jinak je jedno jestli máš padesátipístek, kotouče ze zlata apod. + Že nemůžu mít karbonové víko kufru (přitom to víko není žádný papírový odlitek, má originál uchycení, vnitří stěnu, origo zámek atd.). Celkově byli přímo na mě nějak okatě nachystaní a údajně dostali tip (kecy typu - větší brzdy tam nacpat nešly co? Takže od oka poznal že to není zrovna 315mm ale víc). Ale nehádal jsem se, v sobotu v 11 večer jsem neměl chuť a v pravidlech je to tak napsáno, takže to respektuji. Ale nemyslím si, že by to byly tak zásadní úpravy, které by mě hodně zvýhodňovaly. Já se přijel svézt...
Co dotat, snad bude Namest uz dle tvych predstav :smt023

Odpovědět