chybama se člověk učí...Georgee píše:jasný, kdybys to dělal od začátku z nějakejch 190g, tak to bude pevný, ale ne průhledný
FABI - Nissan 200sx S13
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Nissan 200sx S13
Tak mi dnes dorazil baliček od nisma. Tímto mu děkuji.

Tak konečně sem zvolil správný kompozit a konečně sem dohonil pevnost takovou jakou jsem si představoval
...předtim sem udělal 7 vrstev z 80ky tkaniny nyni mám 590ku a to tri vrtvy + jednu jemnou vrstvu takze mam 11 vrstev.....kapota bez výstuh už ma v zatížení pevnost cca jako plechova z výstuhama ovšem v krutu je porad silne nedostačujíí....věřim že to dozenou spodni výstuhy které budou pusobit i proti zvednuti předních rohů kapoty nejspis budou výstuhy i stejne vysoké jako seriové tudíš bude kapota dosedat i na tesnici gumy a gumové dosedaci terče
Nyní se chystám kapotu oříznou a pustit se do navareni oka do plechu na uchyzeni do predniho zamku plech pak prijde vlaminovat do kapoty pod minimálne jednu vrstvu tkaniny pak bud prijdou na řadu lemové výstuhy a pak průduch ale možná to bude opačný postup jeste nevim....

Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 13:24, celkem upraveno 1 x.
Tohle to nebude forma ale rovnou kapota? takže to budeš ještě dokytovávat a rovnat? 
ne to bude přímo kapota....na fotce se to nezda ale povrch to ma dobrej...o dost lepší než sem čekal po přebroušení to ma povch uplne rovny a po dokytovaní to bude dobré....na kapote bude i pruduch a pak až podle hotove kapoty z pruchudem se bude delat forma
...věřim v úspěch
...ono mi asi nic jiného nezbýva nez veřit
..jiste ze by bylo lepsi delat to do formy ale nechce se mi delat dve formy s tim ze jednu muzu pak vyhodit....udelám formu až podle hotové kapoty 
Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 13:26, celkem upraveno 1 x.
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Jsem zvedav co z toho vykoumas 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Vypadá to dobře
Doufám že z toho vykoumám kapotu
funkční a pěknou 
Method: díky
Method: díky
tak jsem si dovezl druhou kapotu podle které brousím a už to začína pasovat uplně parádně
ještě mi zvýba obrousit stranu lemující okno a bude to a může začit to nejhoší...průduch

Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 13:29, celkem upraveno 1 x.
Máš to náádherně udělený, fakt šikula 
Díky kámoKoudy píše:Máš to náádherně udělený, fakt šikula
Ty jo
super!! Maš to i hezky vybroušené.Supr prace!!!.Jak je to asi s tloušťkou ty všechny vrstvy co máš ted ? Chtěl bych to taky jednou zkusit
rozšiřené blatníky na Zetko v GT stylu 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Děkuju díkyChristo píše:Ty josuper!! Maš to i hezky vybroušené.Supr prace!!!.Jak je to asi s tloušťkou ty všechny vrstvy co máš ted ? Chtěl bych to taky jednou zkusit
rozšiřené blatníky na Zetko v GT stylu
Tak to je fakt nádhera
. Přesně takovej nápad jsem dostal před pár lety u mýho předchozího Legacy ale nakonec jsem si řek že to stejně asi neudělám hezký a navíc toho laminátu na to
. Kolik tak váží? Případně úspora hmotnosti oproti původní?

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
JakubHQV: děkuji 
překopíruji ti co jsem psal na 200sx forum
To je těžké odhadnout tohle....samotný plat jakoze to co mam ted je urcite o dost lehci nez samotna kapota....vystuhy budou z extrudovaneho polystaku coz nic neváží ale neco to nabere...plus je zase to ze ctverecni skoro pul metr bude pruduch takze vaha dolu ale zase tam budou zebra takze zase vaha navic...neco plechovy zamek na kapotu neco uchyceni na panty no hele fkt težko odhadnout kam se dostanu z vahou....ale priznam se ze to neni pro me priorita...hlavni je pro me odvetravani kort jestli jednou bude vmic jako ze bych rád a taky vzhled no....ale jestli budu delat formu tak ty formovany kapoty by byly o dost lehci....protoze bych je z formy vyloupl uz z pruduchem coz odpadne vystuhy pruduchu a kytovania podobne..trochu sloh ...jo a jeste k tem vrstvam je jich tam sice hodne ale tech 80tek...ty 590ky tam jsou jen tri vrstvy do dalsich kusu uz by neslo vice jak 5 vrstev 590ky tkaniny...zkousim testuju zatim...
Bobeš: Díky
....ani by me nenapadlo že by mel laminát kousat...v pohode nic nekouše delam v monterkách a mikine
....ale dneska sem si zapoměl vzit rukavice a to neni moc ončo no 
překopíruji ti co jsem psal na 200sx forum
To je těžké odhadnout tohle....samotný plat jakoze to co mam ted je urcite o dost lehci nez samotna kapota....vystuhy budou z extrudovaneho polystaku coz nic neváží ale neco to nabere...plus je zase to ze ctverecni skoro pul metr bude pruduch takze vaha dolu ale zase tam budou zebra takze zase vaha navic...neco plechovy zamek na kapotu neco uchyceni na panty no hele fkt težko odhadnout kam se dostanu z vahou....ale priznam se ze to neni pro me priorita...hlavni je pro me odvetravani kort jestli jednou bude vmic jako ze bych rád a taky vzhled no....ale jestli budu delat formu tak ty formovany kapoty by byly o dost lehci....protoze bych je z formy vyloupl uz z pruduchem coz odpadne vystuhy pruduchu a kytovania podobne..trochu sloh ...jo a jeste k tem vrstvam je jich tam sice hodne ale tech 80tek...ty 590ky tam jsou jen tri vrstvy do dalsich kusu uz by neslo vice jak 5 vrstev 590ky tkaniny...zkousim testuju zatim...
Bobeš: Díky
Moc pěkný, dokonce to i hezky ladí 
Tak už je to komplet dobroušený...pasuje stejne jako plecháč seriovej...a pomalu rozjíždím výstuhy extrudákový....asi si jich co nejvic narezu nalepim a brousit to budu az nalepeny na potřebnou výšku aby to sedelo na dosedací terče
...pro rýpali, o že je okousanej ten plystak je jedno bude v tech mistech brousenej aby mely ty vystuhy tvar cca jako seriové tzn. rádiusové náběhy

Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 13:32, celkem upraveno 1 x.
gratuluju, fakt paradni prace 
Mazda Mx-5
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
Mini Cooper 1.0
[img]http://img121.imageshack.us/img121/482/roadstert.gif[/img]
tyjo, ne zebych ti na zacatku neveril ale az takhle jsem to necekal, ze se ti povede 
respekt!
jaky styl tech vyduchu planujes?
respekt!
jaky styl tech vyduchu planujes?
93´Rx-7 FD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Fabi vole ty se nezdas

'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
Díky
....neco takoveho bych si predstavoval....to druhy je lepsi ale nvm moc jak bych na to mel jit takze to bude neco mezi asi 

Naposledy upravil(a) 200sxfabi dne 15 pro 2013, 13:35, celkem upraveno 1 x.
DíkyHayabusa píše:dobrá práce, jsi šikovnej