Mistr X: můžeš se zkusit svézt s nimi jako nečlen abys poznal - je to však ještě dražší... (Nebo se klidně logněte na mě
Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Grumble - Nissan 350Z SnowWhite
Peca: Hlavně i právě v té sortě několika stovek lidí odešli časem většinou ti "praví srdcaři" a spíše více a více zůstává těch se vznešeným nosem a rudým klíčem s koněm co jezdí Most za 2:05, se kterýma si člověk moc neřekne... Taky jsem toho nikdy nelitoval - členství, akcí, peněz, ...dalo to hrozně moc..., za tehdejší ceny drahé, ale ok! beru... za dnešní ceny už je to příliš... Taky raději jedu na čtyřdenní Ring na vlastní pěst než na jednodenní s KSA za stejnou cenu... (i když s nimi byl báječnej!)
Mistr X: můžeš se zkusit svézt s nimi jako nečlen abys poznal - je to však ještě dražší... (Nebo se klidně logněte na mě
...pokud jsem ještě nebyl vyhozen - člověk má aby si udržel člentsví jet aspoň jednou ročně... ale nevím jak to funguje - Jednoho kamaráda se Z4 35i vyloučili ihned, jiného s 997 S ještě ne a to nejel už tři roky
)
Naposledy upravil(a) ImolaRed dne 28 říj 2014, 22:12, celkem upraveno 1 x.
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
když tady řešíte instruktáž dá se dimluvit někdo třeba na volné jiízdy v Brně? nevíte o někom? mohlo by to být zajímavé.
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
TOTO by zaujimalo aj mna...Christo píše:když tady řešíte instruktáž dá se dimluvit někdo třeba na volné jiízdy v Brně? nevíte o někom? mohlo by to být zajímavé.
"kecalek" do toho jak to delam spatne by sa mi hodil ...
Mistr X: Díky 
Christo: akorát mě mrzelo, že jsem měl málo času pokecat...viděl jsem tam tvoji káru, ale Tebe ne a musel jsem o pul jedenácté odjet
ImolaRed: Taky jsem o KSA uvažoval, ale cena mě odradila ikdyž bych se tam přes známého dostal. Radši to dám do jiných věcí.
Christo: akorát mě mrzelo, že jsem měl málo času pokecat...viděl jsem tam tvoji káru, ale Tebe ne a musel jsem o pul jedenácté odjet
ImolaRed: Taky jsem o KSA uvažoval, ale cena mě odradila ikdyž bych se tam přes známého dostal. Radši to dám do jiných věcí.
Naposledy upravil(a) Grumble dne 28 říj 2014, 22:24, celkem upraveno 1 x.
Nissan 350z - White FAIRLADY Z
Pokud to myslíš s okruhy vážně, mrkni co nabízí třeba Marat:Christo píše:když tady řešíte instruktáž dá se dimluvit někdo třeba na volné jiízdy v Brně? nevíte o někom? mohlo by to být zajímavé.
http://www.marat.cz/sluzby/optimalizace ... telemetrie
ja tě neviděl vubec
byl jsem se strejdou na cílovce skoro celou dobu,krom asi jak jsi jel to jsem byl na polívku
viděl jsem tě až na videu od kamoše co jel stebou v jizdě..tak asi v březnu na zahájení 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Grumble: Chápu, ono se tak děje "masově" u již existujících tak i potenciálních členů... Je to však velká škoda - stálo to fakt za to a bývalo to super 
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Peca : tohle by dávlo smysl pokud by byo auto ve finlni verzi a už jen ladit,ja mam dlouhou cestu ještě předsebou,zajímá mě ta istruktáž jak dostat na trati co nejvíc i ze sučastného stavu. Ale jinak je to asi špica no..
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Nějaké drobné úpravy proběhly, tak dávám foto. Kliky dveří do černé perleti jako je střecha a zrcátka a střední panel na palubce do bílé perleti+trochu doupravenej ráměček kolem radia.
Do toho pak nechám udělat pěknější řadičku ve stylu nismo a taky černá perleť.
Do toho pak nechám udělat pěknější řadičku ve stylu nismo a taky černá perleť.
- Emvique
- Kontaktovat uživatele:
Krásná práce 
2004 Mazda RX-8 Velocity Red Mica (170kW 6-port MT)
youtube.com/user/emviquedroid
youtube.com/user/emviquedroid
To je folie na těch klikách nebo to je nalakované?
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Díky chlapi!
Christo: Nene na autě není nikde folie (nemám to rád). Vše je zalakováno.
Christo: Nene na autě není nikde folie (nemám to rád). Vše je zalakováno.
Tak to palec nahoru,taky ty folie nemusím.Vypadá to dobře 
Nissan 350z 2005
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Infinity G37S 2011
Infinity G37X 2012
Lakování určitě lepší, já dával fólie a byla to neskutečná drbárna 

Tak udělaná řadička na zakázku, trochu jsem se inspiroval tvarem od nismo a trochu to jen vylepšil
Tento týden půjde vykuchat a upravit výfuk, dodělat nerezové y-pipe a přes zimu snad spáchám některé věci jako přešití interiéru (nebo koupení sport sedaček od sparco-ještě přemýšlím zda se zbavit komfortu nebo ne), kontrola popř. výměna diferenciálu a podvozku, naladění řídící jednotky, zaizolování trubky sání, úprava nebo koupě nové kapoty s výdechy odvětrání motoru a na jaro sehnat nové kola a mrknout po nějakém brzdovém setu co vydrží na okruhu 
Hezky
a co ty kosmonautsky rukavice ? 
-
Beaver
To kdyby ho ten přebytek výkonu odnesl do stratosféry 
Detaily delaji celkovy dojem, libi se mi pristup 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

Kosmonautské rukavice? No to snad ne
Jsou to ty nejtenší rukavice co jsem kdy viděl...má to být vánoční dárek, ale musel jsem je hned zkusit jestli fungují
, tak zůstali na fotkách
Jsou to ALPINESTARS TECH 1-ZX s homologací a fakt paráda, akorát cena trochu odrazuje 
Sportovni sedacky nemusi nutne znamenat ztratu pohodli 
Peca: Myslel jsem to tak, že pokaždé, když by tím měla jet manželka, musel bych přešroubovat sedačku, protože, když by se to nastavilo na mě, nedostala by na pedály
bohužel tohle nveím jak vyřešit, leda by se dělaly nějaké rychlo upínáky sedaček nebo s pojezdama
Když mi tu dá ale někdo rozumné řešení (nemyslím výměnu manželky
) budu rád