Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Dejf 's ITR - repair / grip project
Neboj, to já vim, ale sériová Integra by měla mít kolem 4/2, což neni zas takovej rozdíl oproti 86. Mě šlo ale spíš o to jak moc se tlumič dokáže protáhnout, protože všechny ty coilovery udělaný na okruhy maj poloviční stroke co silniční tlumiče. A to je pak na rozbitý cestě docela problém podle mě...
- Ty Worky sou pecka. Skoda jen ze si tady kazdej bude myslet ze to sou XXR.
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- na to co si mysli cesi seru tak moc ze se to neda slovy popsat
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
a zrovna ty BC maj docela slušnej stroke, snad jsem s nima nešel zatim ani jednou nadoraz při protlumení
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
to mě osobně přijde dost málo... kdes to vyčet? protože infi má cca 12/8 ( přesný číslo mi vypdalo ) a oproti serii to neni velkej skok... serie je opravdu dost tvrdáSpitfire píše:Neboj, to já vim, ale sériová Integra by měla mít kolem 4/2, což neni zas takovej rozdíl oproti 86. Mě šlo ale spíš o to jak moc se tlumič dokáže protáhnout, protože všechny ty coilovery udělaný na okruhy maj poloviční stroke co silniční tlumiče. A to je pak na rozbitý cestě docela problém podle mě...
a jak řiká speedy, BC neni případ krátkýho kroku
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
no nevim. Ja mam vepredu vyveseni dost kratky, zato vzadu mam zas dlouhy az moc.
Ale musim uznat ze z tech levnejsich je to fakt asi nejlepsi co jsem zkousel. Nicmene nejakej etalon funkcnosti to podle me neni.
Ale musim uznat ze z tech levnejsich je to fakt asi nejlepsi co jsem zkousel. Nicmene nejakej etalon funkcnosti to podle me neni.
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
No s tou tvrdosti pruzin u seriove ITR je to myslim zhruba spravne, taky jsem to cetl az jsem se divil ze se mi to zdalo malo. Infi ma 10/6
Souhlas.speedy_s píše:spitfire: bohužel každý auto vyžaduje jiný springrates, kvůli rozdílný geometrii náprav a hlavně i konstrukci, takže 8/6 na hachci je daleko tvrdší než 8/6 na hondě, která má úplně jinak řešený nápravy, takže i při vyšších springrates to tlumí kde co. Co jsem sám poznal tak 6/4 na hondě je v podstatě trochu vylítaná serie
Btw. serie ITR urcite nebude mit takovou tvrdost pruzin, jakou pisete.
Zdravím, nejezdila náhodou dnes tahle ITR po Brně, přesněji +-14:00 Úzká (Vaňkovka)
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
Honda Civic EJ9 1.4 55kW - Daily
No nejsem majitel ale pokud kouknes o par radku vys tak odpoved je myslim jasna - ani teoreticky nemohlaSumisu píše:Zdravím, nejezdila náhodou dnes tahle ITR po Brně, přesněji +-14:00 Úzká (Vaňkovka)
Později sem četl a došli mi to, nicméně by rád věděl kdo má tak krásnej zvuk a prohání se po Brně 
Honda CRX EE8 1.6 110kW - Prodáno
OT:po Brně jezdí bílá itr s maďarskou spz...parkuje na staré osadě 
NISSAN PRIMERA 2.0eGT PRODÁNO
NISSAN SUNNY N 14 GTI
NISSAN SUNNY N 14 GTI
Mas recht, ale nema nahodou polskou znacku?sevaman píše:OT:po Brně jezdí bílá itr s maďarskou spz...parkuje na staré osadě
chalani mate niektori z vas paru o tom co to je 4kg/mm na predok a 2na zadok?
predok ITR je 212lbs/inch co je 3,79kg/mm
zadok ITR je 117lbs/inch co je 2,09kg/mm
cim je auto lahsie tym sa javia pruziny s tym istym springrate tvrdsie. na cca tonovu predokolku je okruhovy setup niekde okolo 500lbs/in (co je cca 9kg/mm) uz viac ako dost v kombinacii s kratkym zvvihom na okresku prakticky nepouzitelne (horsie ako seria)
predok ITR je 212lbs/inch co je 3,79kg/mm
zadok ITR je 117lbs/inch co je 2,09kg/mm
cim je auto lahsie tym sa javia pruziny s tym istym springrate tvrdsie. na cca tonovu predokolku je okruhovy setup niekde okolo 500lbs/in (co je cca 9kg/mm) uz viac ako dost v kombinacii s kratkym zvvihom na okresku prakticky nepouzitelne (horsie ako seria)
Tady jak nekdo nema pruziny tuhy jak kovova trubka tak to neni ono 
"všichni hazej argumenty jak by jezdili zavody a jezdi v aute se 100hp" Kdyz ona ta felicie vic nema :D
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
menší aktualizace v podobě pár dílů co přišly
Infimu velký dík
přední desky Hawk DTC-30

zadní desky Hawk KP+

přední kotouče EBC TurboGroove

zadní kotouče EBC standard

brzdové hadice Goodridge

brzdová kapalina EBC BF307+

pneu TOYO R1R

svíčky NGK

spojka F1 stage2

těsnění

filtr Hamp

short shift BuddyClub

RTA HardRace

jinak se pracuje, ale je to bída s časem
Infimu velký dík
přední desky Hawk DTC-30

zadní desky Hawk KP+

přední kotouče EBC TurboGroove

zadní kotouče EBC standard

brzdové hadice Goodridge

brzdová kapalina EBC BF307+

pneu TOYO R1R

svíčky NGK

spojka F1 stage2

těsnění

filtr Hamp

short shift BuddyClub

RTA HardRace

jinak se pracuje, ale je to bída s časem
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
ještě chvilka a bude se konečně skládat

Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
ahoj, koukam na ty desky nahore ... kde se ti je podarilo sehnat ?? V nejblizsi dobe chci taky kupovat novy kotouce i desticky tak premyslim o EBC Yellow stuff ale na hawk+ jsem slysel samou chvalu takze me to hloda docela ...
no už aby to bylo! 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
YS jsem měl a šlo to, ale neměl jsem je na okruhu, jen na okreskách. navíc moje nároky na brzdy a uvažování o úpravách se posunuly trochu jiným směremOssi píše:ahoj, koukam na ty desky nahore ... kde se ti je podarilo sehnat ?? V nejblizsi dobe chci taky kupovat novy kotouce i desticky tak premyslim o EBC Yellow stuff ale na hawk+ jsem slysel samou chvalu takze me to hloda docela ...
jinak DTC 30 jsou třída nad HP+
jsou od Infiho, ostatně jako většina komponentů co kupuju
to tedaGeorgee píše:no už aby to bylo!
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Tak sup sup skladat, co ti este chyba? Pekne a precizne skladane lego- obdivujem tvoju vytrvalost
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
chybí čas. jsem celkem časově vytížen v práci a doma mám tři děcka, tak že mi neprojde a ani se mi nechce trávit hromadu času v garáži, když už se dostanu domu v rozumnou hodinu
navíc před dovolenýma nestíhačka, pak honday, který mi zabere taky nějakej ten čas a nějaká ta dovolenka. poté jsem si vyhodil koleno
no a najednou jsou z toho 2 měsíce, kdy jsem do garáže nevkročil. navíc už jsem několikrát zmiňoval, že jsem v nájmu u známého cca 10km od baráku, tak že opravdu musim mít dost času, aby mělo cenu tam jet a to je málo kdy
no a jako poslední výmluva je, že začínám stavět barák, tak že papíry, banky, úřady ... už půl roku běhání
jinak co do komponentů mám vše aby se dala ITR rozjet. teď do lakuju a přes zimu se to naházi do kupy
navíc před dovolenýma nestíhačka, pak honday, který mi zabere taky nějakej ten čas a nějaká ta dovolenka. poté jsem si vyhodil koleno
no a jako poslední výmluva je, že začínám stavět barák, tak že papíry, banky, úřady ... už půl roku běhání
jinak co do komponentů mám vše aby se dala ITR rozjet. teď do lakuju a přes zimu se to naházi do kupy
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Kdybys to nahodou nekdy slozil
Tak se mi pak ozvi, ty desky potrebujou spešl zajeti 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ja to rikam porad, ze do auta a podobnych ptakovin je potreba vrazet cas a penize jeste driv, nez se clovek zahnizdi. 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
preto som si ja kupil auto uplne hotove lebo mam uplne podobne radosti/strasti ako asi ty (len dve deti ale zas nejake veci navyse na krku). Takze toto je naozaj na velke srdce a toleranciu a trpezlivost v rodine. drzim palce nech to dotiahnes cim skor
Je to tak, jak jsou zavazky, tak ty stavby jsou hodne zdlouhave.
Ale jinak krasny postup, i pres to casove vypeti pokracujes, chvalim.
Mimochodem, ma smysl na podzim kupovat pneu, aby pak lezely nekde v garazi?
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no to jsem zvědavejinfinity píše:Kdybys to nahodou nekdy slozilTak se mi pak ozvi, ty desky potrebujou spešl zajeti
to je jistě pravda, ale já auto rozebral když jsem byl v uplně jiné situaciriderhenry píše:Ja to rikam porad, ze do auta a podobnych ptakovin je potreba vrazet cas a penize jeste driv, nez se clovek zahnizdi.
jojo, to je určitě rozumný, ale na druhou stranu vim, že bych si teď sporťák nemohl dovolit. a kdybych itr nerozebral, tak už jí nemám, protože jsem za tu dobu byl v takovejch sračkách, že by musela jítblesk666 píše:preto som si ja kupil auto uplne hotove lebo mam uplne podobne radosti/strasti ako asi ty (len dve deti ale zas nejake veci navyse na krku). Takze toto je naozaj na velke srdce a toleranciu a trpezlivost v rodine. drzim palce nech to dotiahnes cim skor
byly koupený, protože se mělo jet na HD, ale úředníci v bance mě stály 4měsíce života a hromadu šedivejch vlasůjagy píše:Je to tak, jak jsou zavazky, tak ty stavby jsou hodne zdlouhave.Ale jinak krasny postup, i pres to casove vypeti pokracujes, chvalim.
![]()
nadruhou stranu, je to dost měkká guma a pochybuju, že se snima za 3/4 roku něco stane. mám je v kanclu, tak že stálá teplota
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz