Hlaďa - Honda S2000 AP1
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Hlaďa - Honda S2000 AP1
Je to fakt umění. Že se to dá naučit je pravda, ale to nesnižuje fakt, že je to pro mě stále vyšší dívčí! 
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot
tak včera to byl rok, co jsem si to dovezl... aktuálně namotáno 134 500, při koupi to bylo cca 123 000, takže nalítáno něco přes 11k km, fajně strávený čas v tomto voze, jež mi přináší mnoho zábavy a doufám, že nadále i bude... bez fotky, auto vypadá furt stejně, jen je strašně špinavy 
střechu jsem akorát vyčistil a naimpregnoval, nahozený RE070 225/45 R17 na všech kolech a zatím parádní pneumatika.. Musím hlídat olej, když se sype, pak to bere přes 0,5l/1000km, s vlažným ježděním olej neubývá.. Pár věcí to chce udělat, zima bude dlouhá
v plánu je jezdit, jezdit, jezdit.. okruh letos zatím žádný, ale streetovyho poježdění až moc
střechu jsem akorát vyčistil a naimpregnoval, nahozený RE070 225/45 R17 na všech kolech a zatím parádní pneumatika.. Musím hlídat olej, když se sype, pak to bere přes 0,5l/1000km, s vlažným ježděním olej neubývá.. Pár věcí to chce udělat, zima bude dlouhá
v plánu je jezdit, jezdit, jezdit.. okruh letos zatím žádný, ale streetovyho poježdění až moc
Dobře že to funguje, nesype se to a jezdíš s tím
. Dostávám se do situace kdy S2K taky začínám potřebovat a přemýšlím o prodeji jednoho ze svých všemi koly poháněných vozů - přeci jen koncepce S2K je pro sportovní a zážitkové užití jistě lepší volbou
Nepřemýšlels o nějakym roll-baru kdyby ti to náhodou někde nevyšlo?
Třeba tohle je pěkný:

A pro lidi co nemají úplně dobrej pocit v autě bez střechy jako já, tak pak tohle - i když to už je asi tak možná do ryze trackday auta
:

Nepřemýšlels o nějakym roll-baru kdyby ti to náhodou někde nevyšlo?
Třeba tohle je pěkný:

A pro lidi co nemají úplně dobrej pocit v autě bez střechy jako já, tak pak tohle - i když to už je asi tak možná do ryze trackday auta

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
díky..
nad tímto jsem zatím nepřemýšlel (narozdíl od jinej kravinek [80hp +])
... ono S2k má schovany trubky v plastech za hlavou + v rámu čelního okna - zde v čase 8:40 názorně vidět https://youtu.be/DDuhTVd7ums?t=520 (jinak zkoukni to celý) .. takže aspoň pro pocit, že tam něco je, i když ten rám by byl asi? lepší.. a mnohem lepší bude nedělat kotrmelce, to bych se asi bacil do hlavy :/
na jízdu bez střechy si zvykneš rychle, z počátku nepříjemný, že nemáš soukromí, ale to se podá a popravdě jezdit se střechou je strašná nuda a hlavně se v tom cítím jako v tanku, stísněnej, blbej výhled...
odkud si? můžem se potkat, že bych ti to ukázal... a vsadil brouka do hlavy
nad tímto jsem zatím nepřemýšlel (narozdíl od jinej kravinek [80hp +])
na jízdu bez střechy si zvykneš rychle, z počátku nepříjemný, že nemáš soukromí, ale to se podá a popravdě jezdit se střechou je strašná nuda a hlavně se v tom cítím jako v tanku, stísněnej, blbej výhled...
odkud si? můžem se potkat, že bych ti to ukázal... a vsadil brouka do hlavy
Jako jo, ale stejnak nemáš moc šanci když to otočíš, chce to na to prostě myslet a hlídat se trochu
Mně se právě jízda bez střechy docela líbí, je to příjemná změna a vnímáš tu rychlost úplně jinak a v letní podvečer je to pecka. V MX-5 NB mě to moc nechytlo (zajímavé svezení, ale potřebuju motor s charakterem a mnoha oři
), Z4 3.0 E85 už mě bavila dost a S2000 je navíc hrozně hezký auto a je v tom vidět to nadšení z vývoje - baví mě ta dlouhá kapota a motor posunutej za nápravu, to chceš 
Já jsem od Karlštejna takže svezení asi neklapne, zkusím si někdy někoho odchytit na nějakým trackdayi
Tohle je maso
Mně se právě jízda bez střechy docela líbí, je to příjemná změna a vnímáš tu rychlost úplně jinak a v letní podvečer je to pecka. V MX-5 NB mě to moc nechytlo (zajímavé svezení, ale potřebuju motor s charakterem a mnoha oři
Já jsem od Karlštejna takže svezení asi neklapne, zkusím si někdy někoho odchytit na nějakým trackdayi
Tohle je maso

Subaru Legacy Turbo '92 borowagon >>viewtopic.php?f=6&t=3376&p=62740#p62740<<
Subaru Legacy 3.0 spec.B '04
http://www.youtube.com/user/JakubHQV
https://www.flickr.com/photos/154536796@N07
No oproti Z4 si musíš v S2k ten výkon trochu víc zasloužit, jinak je to “nuda”
Videjko jsem koumal minulej týden, moc hezky to sype
jinak přikládám sestřih z výletu do jeseníků po cestách, kde jsem nikdy nejel, žádná palba, hot version od toho nečekejte, prostě takové to žvýkání Haribo a popíjení Frisca v kabriu
Videjko jsem koumal minulej týden, moc hezky to sype
jinak přikládám sestřih z výletu do jeseníků po cestách, kde jsem nikdy nejel, žádná palba, hot version od toho nečekejte, prostě takové to žvýkání Haribo a popíjení Frisca v kabriu
nic extra se neděje, moc poslední dobou nejezdím... Auto je akorát po detailingu
za to jsem pořídil za 25kkč pocket rocketna zimu/daily
Civic 6g 1.4s poface, překvapilo mě to velmi mile, hodně schopný vozítko
strašně mi připomíná chováním Integru, čím to bude?
Civic 6g 1.4s poface, překvapilo mě to velmi mile, hodně schopný vozítko
Nějakej apdejt... Sko klasická údržba, výměna všech kapalin a přibude lamelák + pancéřky a ze pár drobností k tomu..
V mezičase jsem na Civica sehnal celkem ucházející liťáky za 2k a komplet podvozek, akorát se sníženými přužinami též za 2k.. Za ty směšný peníze a směšnej výkon je s tím fakt dobrá zábava
V mezičase jsem na Civica sehnal celkem ucházející liťáky za 2k a komplet podvozek, akorát se sníženými přužinami též za 2k.. Za ty směšný peníze a směšnej výkon je s tím fakt dobrá zábava
Táákže... letos jsem s autem moc nenajezdil, důvodů hromada..
Letos na autě přibylo:
Hawk HP+ Destičky přední/zadní
Hel brzdové hadice
Repas třmenů
KAAZ 1,5way SuperQ
Keramická ochrana laku
Mugen silentbloky předních ramen
Vložky nápravnice
Podložky pod řízení pro korekci bumpsteeru
Podložky poloos
Výměna PZ ložiska
Recaro SPG 2ks
Volant Personal Neo Grinta 330mm
Brzdové desky s pancéřkama super kombinace, lamelák od Kaaze s nastavením od Jagyho hezky zklidnilo auto (ale furt je to divoch), rychlejší výjezdy, kontrolovatelnější smyk. Díly a montáž JEDETO.
Podložky pod řízení a poloosy mám skrz snížené auto.
Skořápky s volantem je poslední letošní upgrade, kterej jsem si ale moc zatím neužil.
Celou sezonu jsem odjezdil na Bridgestone Potenza RE070 225/45 R17.
Navštívil jsem asi dva srazy, měl ze pár projížděk po okolí, někdy pro pivo nebo rohlíky
Vrcholem sezony byly volné jízdy v Brně, které mi pořídila přítelkyně. Opravdu výborně jsem si zařídil, Sko je divoch... Se spolujezdcem, s nesmyslnými tlaky v pneu a nervózou za volantem z toho vypadlo 2:40.01, rezervy jsou velké.
Do příští sezony musím vyřešit netěsnost střechy, ze pár drobností a hlavě budu chtít více jezdit, tak snad se podaří.
Letos na autě přibylo:
Hawk HP+ Destičky přední/zadní
Hel brzdové hadice
Repas třmenů
KAAZ 1,5way SuperQ
Keramická ochrana laku
Mugen silentbloky předních ramen
Vložky nápravnice
Podložky pod řízení pro korekci bumpsteeru
Podložky poloos
Výměna PZ ložiska
Recaro SPG 2ks
Volant Personal Neo Grinta 330mm
Brzdové desky s pancéřkama super kombinace, lamelák od Kaaze s nastavením od Jagyho hezky zklidnilo auto (ale furt je to divoch), rychlejší výjezdy, kontrolovatelnější smyk. Díly a montáž JEDETO.
Podložky pod řízení a poloosy mám skrz snížené auto.
Skořápky s volantem je poslední letošní upgrade, kterej jsem si ale moc zatím neužil.
Celou sezonu jsem odjezdil na Bridgestone Potenza RE070 225/45 R17.
Navštívil jsem asi dva srazy, měl ze pár projížděk po okolí, někdy pro pivo nebo rohlíky
Vrcholem sezony byly volné jízdy v Brně, které mi pořídila přítelkyně. Opravdu výborně jsem si zařídil, Sko je divoch... Se spolujezdcem, s nesmyslnými tlaky v pneu a nervózou za volantem z toho vypadlo 2:40.01, rezervy jsou velké.
Do příští sezony musím vyřešit netěsnost střechy, ze pár drobností a hlavě budu chtít více jezdit, tak snad se podaří.
LOCK IT...