Method - Nissan 200SX S13

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

Method

Re: Method - Nissan 200SX S13

Příspěvek od Method » 20 črc 2017, 23:20

Díky, zatím se ho snažím držet při životě a příští rok snad půjde na řadu celkovej exterier + drobnosti na kastly

Method

Příspěvek od Method » 05 zář 2017, 21:10

Zdarec, tak po delší odmlce doplním aktuální stav. Zátím to maká :D jezdíme v každé přiležitosti a užívám si to i přes několik věcí co nás delší dobu už trápí ( tlakování při zátěží, je to foukly ). I přes to se s tím dá v klidu jezdit i ostřeji když to člověk hlídá.

Poprvé jsem odjel měřené sranda sprinty. AMK Hobby sprint Šedivec na 1/8míle do kopce. Zůčastnilo se celkem 140 jezdců včetně motorek. Po rozdělení do jednotlivých kategorii jsem byl zařazen do 2500ccm. Trenink jsem krotil až na dvojáka takže sice kouřová clona uspokojila obecenstvo ale čas stál za prd. Výsledky tréninku ukázaly že i nafty daly do mé kategorie takže borci s třema Cuprama FR 4x4 odladěné do 300hp byl dost oříšek, starty měly pekelně rychlé. Takže konkurence byla na můj setup opravdu slušná. První ostrá byla sice o desetinku lepší ale pořád ten start nebyl jak bych si představoval. Po druhé jízdě jsem se stále držel na 4tém místě, hned za FRkama :D . Finále se blížilo a já to začal brát vážně :D Zahrátí gum proběhlo no a start se konečně povedl jak jsem si představoval. Výsledek, zlepšení cca o 0,35s to nás nakonec posunulo na 3tí místo tak jsem jim ten jejich Černobyl gang trochu rozbil :D . I když to bylo jen hobby měl jsem neskutečnou radost že se my poprvé povedlo něco vyhrát a k tomu ještě s už 29let starou technikou :)

Týden si auto odpočlo, zalepila se díra po šroubu v kole a jelo se na ATC Rozkoš, Dali jsme si sraz na pumpě s Dominikem a jeho serii S13 a jelo se, lilo jako prase takže i když jsem byl naloženej že jsem čuměl jak je ta 13tka praktická tak to krásně tancovalo na povel :oops: . Dojeli jsme tam večer, postavili auta na plac a čekalo se na Mravence který dojel asi 2 hodky po nás se svou 13tkou taky, takže pozor. 3x CA a funkční až na to že má každá svého skřítka :D . Stály jsme vedle sebe a samozřejmě to vedlé nás hned postavil Chose s jeho skvělou S15. Byla to hodně pohodová akce s fajn partou, pilo se a grilovalo do nesmyslu :D Dokonce jsem vyhrál v sobotu pohár za TOP Nissan ( osobně si myslím že to měl vyhrát Mravenec ) Přeci jen fotky snesou hodně a potřebuje jestě hodně lásky.

Trenink
Obrázek
Takhle to dopadlo
Obrázek
Když se Supra staví na pokec u Dvoukil
Obrázek
Obrázek
Dvoukila na place
Obrázek
Balíme
Obrázek
Zbaleno a nachystáno směr domov
Obrázek

Method

Příspěvek od Method » 01 bře 2023, 23:24

Trochu jsem na forum zapomněl.

Takže jen v rychlosti co se dál dělo. Snažil jsem se jezdit a užívat si to jen co to šlo. Dostal jsem se pár krát na okruh do Vysokého Mýta. Mezi tím jsem to používal na povození na kopcích a klikatých okreskách.

Pak přišlo to co jsem předpokládal že přijde. Začalo to tlakovat vodu a tak jsem se rozhodl to zase posunout trochu dál.

Motor šel ven a já měl možnost udělat hlavu nebo tam strčit SRko, vybral jsem si tu dražší cestu. Sehnal jsem kované SRko čerstvě postavené. Mezitím se odstrojila celá kastle aby se vyvařila a dala do kupy. Jelikož to bylo už kdysi velmi neodborně dělané tak jsem to chtěl nechat udělat pořádně.

Nějakou dobu se nic nedělo, zavřené okresy atd... To sem rozepisovat nebudu.

Nakonec to dopadlo tak že jsem od toho dal ruce pryč. Náhodou jsem našel jinou kastly a já se rozhodl že jí potřebuju.

S13 je prodána a mám místo toho jinou třináctku s dalším nesmyslem co do toho půjde. Jestli jí sem zveřejnim, to zatím nevím. Jestli najdu nějaké fotky téhle červené než jsem jí prodal tak to sem ještě zkusím přidat. Pokud někdo scháním něco z SRka tak mi něco zbylo.

pexo

Příspěvek od pexo » 02 bře 2023, 09:55

urcite zverejni aj novy projekt pokial mozes.. rad budem ocumovat :)
'99 Evo VI
'98 Primera GT P11 SR20VE
'90 300ZX TT Z32 - ex

Odpovědět