DjRapsby:
Interiér vypadá vcelku dobře, ale řešit by se tam dala spousta věcí
Beaver:
Soarer znak je nádhera, ale nejdříve půjdou finance do funkčních věcí. Jinak TRC SC400 má, zadní LSD diff z MKIV pasuje skvěle, do budoucna by byl fajn, kdybych objevil za slušnou cenu..
Snad se povede sehnat i zadní OEM křídlo, oslovil jsem Sacherovou pomocí FB, psal jsem jí, ať napíše co má, krom věcí ohledně motoru, že je 1UZ a odepsala mi, že mi může nabídnout její ECU, tak nevím, co si o tom mám myslet

.
svobyrider:
Ono když by byla 1UZtek zásoba, tak to jde neřešit, ale osobně bych pak vzal z lextreme kit pro stavbu s velkým potenciálem
http://www.lextreme.com/pistons-rods.html
Žolíček: Ještě si vezmi fakt, že auto bylo určeno převážně pro Ameriku, vezmi si rok 1992 a uvědomíš si, jak je vlastně nádherný

. Samozřejmě, máš pravdu, když srovnám Dnešní GS300, tak je to úplně někde jinde.
Toro: Víš, to nebude třeba nějakou dobu u SC400 řešit.

Osobně bych viděl největši upgrade přestavbu na manuál, což se doufám někdy v budoucnu jistě stane.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jinak zajímavé srovnání zadní nápravy s MKIV Suprou, už jen musím ověřit, jestli je i přes rozlišnost některých kódů stejná a věřím, že to něco při dalším hledání dílů ulehčí.
Lexus :
Supra:
Předek je na tom úplně stejně, aneb krom zadního diffu to vypadá na totožnost s MKIV Suprou, což mě těší moc z hlediska jízdy, ještě budu hledat podobnost s LS400, abych se mohl těšit i z dostupnosti dílů

.
Jinak děkuji Idahovi za nějaké bližší fotky, jsou na jejich Dicompracing Facebooku

.