Ronin - Honda Civic 1.6 VTi Jasná volba!!!
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Ronin
Až tak?!
Nemìli by mít sedaèky nìjaké schválení?Napø. hom. E?[/quote]
A?
nehlede na to, ze nemusi. asi tak 90% ''tuningovejch'' veci nemaji yadnou homologaci a je jen na tobe jestli si je do auta das
nadruhou stranu profi skorepinu jako Sabelt, OMP, Sparco maji treba homologaci FIA, ale ta je ti na technicky vis k cemu
dobrej priklad dal riderhenry. na bezpecnosti se nesetri, a je jedno, jestli je to podvozek, gumy, brzdy ... a treba i ty sedacky
Až tak?!
A?
nehlede na to, ze nemusi. asi tak 90% ''tuningovejch'' veci nemaji yadnou homologaci a je jen na tobe jestli si je do auta das
nadruhou stranu profi skorepinu jako Sabelt, OMP, Sparco maji treba homologaci FIA, ale ta je ti na technicky vis k cemu
dobrej priklad dal riderhenry. na bezpecnosti se nesetri, a je jedno, jestli je to podvozek, gumy, brzdy ... a treba i ty sedacky
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
Ronin
- Kontaktovat uživatele:
Tak jediná rozvodová sada na B16A2 co jsem (zatím) našel je zde: http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=4
Cena je dobrá
Ještì stále zjišuji jestli rozvody náhodou neudìlal Helmut,protože auto tak dlouho nemìl.A já to teï nezkontroluju,auto se pøihlašuje 
Cena je dobrá
rozvody tazko skontrolujes, a ja osobne by som sa na nikoho slova nespoliehal, sam som ich vymenil aj ked byvaly majitel (solidny) tvrdil ze su vymenene (nakoniec sa pri vymene ukazalo ze hovoril pravdu), nikdy nevies ako to hlavne urobil a aku kvalitu pouzil, plus ci vymenil nielen remen ale aj kladky a vodnu pumpu.
10W60 neni podl amna problem, aj ked Castrol by som akurat nedaval - su rozne nazory na Castrol - od toho ze zakarbonovava, cez to ze ich "plna syntetika (PAO)" neni syntetika ale lacnejsia hydrokrakova technologia az po to ze znamy co servisuje zavodne auta mi ho vyslovene neodporucil... Ale pokazit sa to na to nepokazi, len to ze to neni podla mna spicka ako si niektori myslia, resp ich niekto presvedcil. Distributor Castrolu totiz dokaze velmi slusne motivovat aby servisy tvrdili ze to je ten najlepsi olej...
10W60 neni podl amna problem, aj ked Castrol by som akurat nedaval - su rozne nazory na Castrol - od toho ze zakarbonovava, cez to ze ich "plna syntetika (PAO)" neni syntetika ale lacnejsia hydrokrakova technologia az po to ze znamy co servisuje zavodne auta mi ho vyslovene neodporucil... Ale pokazit sa to na to nepokazi, len to ze to neni podla mna spicka ako si niektori myslia, resp ich niekto presvedcil. Distributor Castrolu totiz dokaze velmi slusne motivovat aby servisy tvrdili ze to je ten najlepsi olej...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Ronin, blbe ze vela ludi tomu veri a preto odporucaju, hovorim ze neni spatny, ale: Motul (300V), Mobil1 (Racing Formula), Fuchs (Silkolene), Total (Quartz racing) su lepsie a tiez pouzivane v motorsporte. profesionalny motorsport je horsi ako amatersky - prave kvoli prachom - koho chlieb jes, toho pesnicku spievaj...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
jen tak mimo, ale 100koni na litr objemu je v podstatì závodni motorWinie píše:nevim no. vetsina hondaru a mejch kamaradu leje do hond 10W40. a ten setup co mas na motoru bych rozhodne nenazval polozavodnito je trosku jiny kafe. pokud si to myslel jako vtip, tak se omlouvam nepochopil jsem to.
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz