Místo toho abych makal radši jsem sjížděl starší fotky a našel pěknou momentku která byla udělána pul hodinky potom co mi praskla jedna olejová hadice. Budíky naštěstí zahlásili v čas a tak se nestala žádná tragédie. Jinak bych to už fakt snad rozřezal
Bery18 - Supra MKIII
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery18 - Supra MKIII
Děkuju za objasnění, určitě si na to dám do budoucna pozor.
Místo toho abych makal radši jsem sjížděl starší fotky a našel pěknou momentku která byla udělána pul hodinky potom co mi praskla jedna olejová hadice. Budíky naštěstí zahlásili v čas a tak se nestala žádná tragédie. Jinak bych to už fakt snad rozřezal
Čekám na posledních pár věcí od soustružníka a budu to moc zase na škytnout. Jen si musím trochu šáhnout na ruce a dodělat tu kastly, střecha už má konečně trochu tvar, pravděpodobně na ní popadali nějaký větve.
A jsem za to rádBeaver píše:Jeden z mála lidí, co nemají targu
Nechal jsem udělat hadice na olej, koupil relokační kit na oil filtr a dal nove čidla na teplotu vody oleje a tlak oleje. Teď si hraju s novejma hadicema k ic a musim udělat držaky na olejovej chladič.
Tak jsem si maknul a chlaďič je na svem místě a ještě jsem přidělal novej bow.
V tejdnu se pustím dosání a vejfuku až dorazí materiál.
V tejdnu se pustím dosání a vejfuku až dorazí materiál.
-
Beaver
Akorát s tou relokací filtru se mi zdá že sis moc nepomohl - pokud nemáš rychloupínáky nárazníku, bude k tomu přístup furt blbej 
Ono to tak sice vypada ale pristup je tam bezproblemovejBeaver píše:Akorát s tou relokací filtru se mi zdá že sis moc nepomohl - pokud nemáš rychloupínáky nárazníku, bude k tomu přístup furt blbej
-
Beaver
Tak to pak vyfoť i s nárazníkem
Já když tam vidím chladič serva a oleje tak si nějak neumím představit, jak bych si měl zlomit ruku, abych to vyšrouboval 
Neboj zkoušel jsem nasadit naraznik a vše okolo jestli tam bude přístup.
Dneska jsem trochu uklizel v dilně a našel poklad
Dneska jsem trochu uklizel v dilně a našel poklad
Ja som po namontovani vystuhy vpredu nezaznamenal žiadny rozdiel.
Dokonca ani so zhodenou strechou.
Dokonca ani so zhodenou strechou.
Tak uvidime jestli to bude znat, přinejmenšim vypada aspoň hezky.
Musím se pochlubit. Sice nejsou na supru ale na jinej projekt ale mám z nich velikou radost.
Moc pěkný kolečka 
Diky moc. Musim je zvazit pac ta vaha je uzasna.
Podám info, ale moc se neděje. Vyšoupla se nádrž kvůli novému walbru a přitom se aspoň nově natřela a vylil ten humus uvnitř. Nešli mi odvzdušnit zrepasované brzdy, tak nakonec se musel dát nový brzdový válec a už je to v cajku. K tomu se dal nový spojkový váleček na převodovce abych zjistil že mi to taky nejde odvzdušnit a je zarezlejší i ten v motorovém prostoru
Tak supřina stojí na špalíčkách
beru to s humorem 
Aspoň dorazili spony na výfuk, hadice na vodu regulátor paliva a pár drobností. Už to jen poskládat aby se to na cuklo a mohlo odvést do lakovny.
Aspoň dorazili spony na výfuk, hadice na vodu regulátor paliva a pár drobností. Už to jen poskládat aby se to na cuklo a mohlo odvést do lakovny.
Ty kola bych přesně potřeboval na svou AE92
Na co je máš? Jinak jsou hodně parádní.
88 AE92LB - 4age
02 NB8CE - BP-Z3
02 NB8CE - BP-Z3
Mam je na Datsuna 240z, ale to bude ještě chvilku trvat než ten bude hotovej, ale to neva ten mi už zůstane v rodině. 
Tak na toho sednou jak ulitý.
A Supru si nechávat nebudeš?
88 AE92LB - 4age
02 NB8CE - BP-Z3
02 NB8CE - BP-Z3