Musím se také dokopat a nafotit jí.
Motůrky nám po go a vložkování šlapou jak hodinky co ...a po starostech
Co ty kola, to je fine barva, nebo základ a něco na to přijde?
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Uspořím ti peníze za brzduTRD píše:Ideálně jsem to měl odbrzdit před a pak po
To stále platí.TRD píše:Nepsal mi tady nedávno někdo, že by si od jednotky a (navíc i) vaček moc nesliboval a že ta vana od morosa je zbytečná?![]()
Jo jo, už jsem byl informovánCipajs píše:To TRD:
Jinak pokud se pro tu vanu přece jenom rozhodneš, tak by tě mohlo zajímat totok…
S Honzou (Idahem) chceme udělat výkres téhle vany od MWR / Moroso a pokud se sežene nějaký dobrý svářeč, který by to za nějaký rozumný peníz byl schopný reprodukovat. Bude k mání velmi kvalitní vana snad za lidovější peníz.
Zatím ale nerealizováno…
TRD píše: A druhé ale... teď to chtěl někdo swapnout, motor sehnal, ale nakonec od toho ustoupilo (podle mých posledních zpráv po ohledání motoru, který byl z auta v krásném stavu co jsem slyšel)...oprava by stála 70 000. Nevím čeho všeho, ale dvě položky tipuju na kliku a vačky![]()
ZLATÝ 1ZZ
Takže jestli tomu dobře rozumím, od roku 2001 je tam 255, ale na 2000 může být 255 nebo 275?Cipajs píše:Kotouče by si měl mít s největší pravděpodobností taky 255x25mm. Do roku 2001 je v tom ale docela bordel… Najdeš jak 255, tak 275mm.
Radši si to změř… A pokud chceš něco kupovat přes net (potažmo z US, atd…) tak rozměr 255x25 je převzatý z minulé gen. celici (kotouče a možná i desky jsou tak stejné). Jen teď z hlavy nevím, jestli se to nějak výrazně lišilo podle motorizací. Mám to někde doma napsané…
Jakože až si budu objednávat pancéřové hadice, tak si mam dávat pozor aby zadek nebyl na bubny?Cipajs píše:Co já vím, tak do roku 2001 se vyskytují obě velikosti. Po roce 2001 už jen 275x25mm.
Celkově je na 7gen docela prča vybrat správný brzdový set.
přední náprava:
VVTL-i – 275mm vždy
VVT-i – 255mm nebo 275mm(totožné s VVTL-i)
- desky se pro 255mm samozřejmě liší
zadní náprava:
VVTL-i – 265mm kotouč+buben vždy
VVT-i – pouze buben nebo 265mm kotouč+buben(totožné s VVTL-i)
- s tím opět souvisí jiné uchycení brzdových hadic pro zadní nápravu (sám jsem byl nachytán a to jsem nad tím dumal dost dlouho…)
Takže tu máme 5 verzí, ze kterých je potřeba vybrat tu, která padne…
Kotouče jsem raději kupoval v shopu, kde byl i technický výkres.