DaveMax píše:Jak to myslis, ze se rozpadnou kola?
Jinak co sem koukal na coilovery, tak TEIN vypada moc dobre, Super Street nebo tak neco, stredni trida. Daji se sehnat i v EU nebo zas import only z US apod.?
Cau Dave

, ohledně coiloveru je tu zajimava moznost. Já mám kontakt na borce v Bostonu a můžu dovézt k nám za cca 37.000+- ty PSS9 od Bilsteinu, ale musim to resit az tam poletim osobne a musime koupit minimalne 2 kusy

. Ale cena bude takhle solidni... A jsou to tedy B16ky (nebo levnejsi B14ky jdou také), trochu overkill asi pro moje vyuziti, ale jeden nikdy neví... Snizeni 30-50mm jde nastavitelne a jsou nastavitelne u tech B16 i tlumice jako takove, ne jen vyska pruziny jako u B14. 9 tupňů odpružení a recoilu...
http://www.bilsteinus.com/products/perf ... pss9pss10/
Ty B14ky levnejsi - u tech nastavitelna jen vyska, ne charakter tlumice...
1) O kolik to máš snížené teď? Trochu to sedne, určitě, ale nevím jak moc. Zdá se mi stejné, jako ty sériové BILSTEINY z té R3, co mám teď. Mám komplet Coilover Kit z 2009ky...
Napiš jak to je sníženo, o kolik? O těch 25mm?
2) Podle mého názoru
hlavní co dělá ten trochu divný pocit jsou ta kola /40 . Já viděl na hodně RX 225/40/18 a nikdy to nevypadalo dobře jak píše kolega, ta macatost tam nějak hraje roli...
3) Někdy až přijedeš do Pardubic tak tam hodíme sériová kola co mám obutá na /45 a uvidíš (mám 2 letní sady a jedna je možná tam hodit a podívat jak to bude vypadat...).
4) Co říkáš na tu možnost těch PSS od Bilsteinu? Já osobně mám Bilstein nejraději, asi existují co do výkonu absolutního lepší, ale nic se nevyrovná tomu zachování relativně přátelských vlastností auta právě u Bilsteinu. A já chci mít tu RX i jako dobré GT auto. Přece jen, není to FD3s nebo podobné, což je spíše ultimátní sporťák v porovnání s 8čkou. Ta je více friendly

.
Jinak pánové, já mám průšvih teď

- incident s kočičkou (jako zvířátkem myslím

) a RX nabouraná, budu opravovat - odhad tak za 15-20k. Ale nebojte, kočička v pořádku, veselá a OK, máme ji doma

Dávám to foto sem i proto, aby jsi se podíval jak to mám s tou výškou - sériové Bilstein z R3 a 225/45/18 viz. foto trochu divnej úhel.