infinity - ITR K20
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
rider to myslel asi v porovnani se starym grafem, ze se vykon zvedl vsude. Nemyslel tim plochou krivku, ktera tu samo neni.asimo píše: narast, tak to urcite.. uff.. parada.. ale rovnomerny? ehm.. tak toto slovicko v tom grafe nevidim.. heh.. ale to nieje podstatne..
PS: pekne vidiet kedy "Vtec kicked in!"
Jo obsluha brzdy se vtecu celkem lekla
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Re: ...
proc? Videl jsi vysledky esovic itr v performance testu, kde nechali se seriovyma brzdama za sebou vsechny eva,porsche atd? Na 1050 kg mi 282mm bohate staci...ostatne nsx ma stejne brzdy s tim rozdilem, ze maji o pistek vic, jinak stejne parametry jak desek, tak i kotoucu...willy2.0 píše:Jen se zeptám,jaké máš na autì brzdy???
Tenhle výkon si zaslouží možná,už šestipísty",minimálnì ètyøpísty...![]()
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- dolek
- Kontaktovat uživatele:
Zkus se zamyslet, nebylo to treba mysleno rovnomerny narust proti puvodnimu grafu (vykonu) ? obcas mi prijde ze tu zbytecne rozpoutavas hadky. viz tahle veta " a nevim jestli si postizeny ze pises porad ..... heh... uff..... ehm....asimo píše: narast, tak to urcite.. uff.. parada.. ale rovnomerny? ehm.. tak toto slovicko v tom grafe nevidim.. heh.. ale to nieje podstatne..
PS: pekne vidiet kedy "Vtec kicked in!"
sorry za OT infe
dsm power
282Marfi píše:Hele moje nejlepsi investice byla do brzd je to fakt mazec posunes limit strasne daleko tam se s 270mm nedostaneš
prvne se musim dostat na soucasny limit
Pìkný graf....ale...ztrátový výkon 78ps?? Vždy to je 60%. Nevím teda jak to je u pøedokolek, ale u zadokolek je ztráta motor>kola cca 12%, u FWD by to melo byt min (odpada kardan), nebo ne? Kazdopadne dulezite je ze jsi to zmeril na stejne brzde a vis presny narust vykonu a vis ze ti to jede jak prase, nake cislicka uz nehraji az takovou roli 
jj, to jsem mel i minule. Je to tim, ze se merilo na 5ce.. Kdyby to melo 130ps na kolech tak by to jelo trochu jinak, takze snad je to takhle jak rikam.Peca píše:Pìkný graf....ale...ztrátový výkon 78ps?? Vždy to je 60%. Nevím teda jak to je u pøedokolek, ale u zadokolek je ztráta motor>kola cca 12%, u FWD by to melo byt min (odpada kardan), nebo ne? Kazdopadne dulezite je ze jsi to zmeril na stejne brzde a vis presny narust vykonu a vis ze ti to jede jak prase, nake cislicka uz nehraji az takovou roli
merat na dyno by sa malo na prvodovom stupni ktory ma prevodovy pomer blizky 1, u 5-kvaltu obvykle 4-ka a u 6-kvaltu obvykle 5-ka. pokial sa meria na vyssi prevodovy stupen tak obvykle kvoli preklzu, vysledne cisla vykonu a Nm su ale o nieco malo mensie ako su realne hodnoty
co s atyka brzd:vadnutie urcite neriesi vyssi pocet piestikov-viac piestikov znamena vyssi pritlak a tym "jedovatejsie" brzdy, s vadnutim to ale nema nic spolocne. kto chce aby mu brzdy nevadli nech si kupi poriadne platne a kotuce: napr kotuce CTF Group N a platne Pagid Grey, poriadnu brzdovku a pancierove hadice. jedine co suvisi s vadnutim je velkost kotuca kedze ako je znamo-viac materialu absorbuje viac tepla-v tom je aj vyhoda vacsich kotucov (okrem vacsieho brdzneho momentu pri rovnakom tlaku platne na vacsom ramene)
co s atyka brzd:vadnutie urcite neriesi vyssi pocet piestikov-viac piestikov znamena vyssi pritlak a tym "jedovatejsie" brzdy, s vadnutim to ale nema nic spolocne. kto chce aby mu brzdy nevadli nech si kupi poriadne platne a kotuce: napr kotuce CTF Group N a platne Pagid Grey, poriadnu brzdovku a pancierove hadice. jedine co suvisi s vadnutim je velkost kotuca kedze ako je znamo-viac materialu absorbuje viac tepla-v tom je aj vyhoda vacsich kotucov (okrem vacsieho brdzneho momentu pri rovnakom tlaku platne na vacsom ramene)
prave prokluz jsem mel i minule na 4ce, tak se delalo mereni rovnou na 5ce. Taky jsem slysel, ze to trochu zmencuje cisla, ale me uz je to fukblesk666 píše:merat na dyno by sa malo na prvodovom stupni ktory ma prevodovy pomer blizky 1, u 5-kvaltu obvykle 4-ka a u 6-kvaltu obvykle 5-ka. pokial sa meria na vyssi prevodovy stupen tak obvykle kvoli preklzu, vysledne cisla vykonu a Nm su ale o nieco malo mensie ako su realne hodnoty
Akorat mi zdechla baterka, tak se zase nejezdi...
neriesil by som ani tak krivky ako pruznost a zrychlenie - odmerat G-techom a odladit podl atoho palivove mapy na najlapsiu pruznosta zrychlenie-vykaslal by som sa na maximelne hodnoty a hladkost krivky-ono to cele totiz musi fungovat aj na inych prevodovych stupnoch, zalezi co chce infinity s tym jazdit ak len rekreacne obcas okruh bud eto ine ako pre zavody do vrchu - kde su ine naroky na auto a jeho sprevodovanie. ono aj tak teoretizovat ci prepad krutaku zmeni kupa ineho vyfuku, alebo sania alebo coho bude len drahe a zdlhave a mozno z nepodstatnym efektom. mozno dokoncit hlavu+sanie a len odladit ECU
zatim to necham tak jak to je...nejblizsi investice pujdou jinam nez do motoru
pomalu se dostavam k instalaci dilu co jsem nasbiral pres zimu
C-rozpera...predevsim jako camera mount

podlaha neni zcasti cerna protoze mi dosla barva, ale protoze tam pujdou zpatky cerne plasty(2-3kg dohromady), takze cely zadek bude cerny
Tento tyden skocim na geometrii zkontrolovat jestli je vse ok, nahodim pancer hadice, novou brzdovku, changenu olej a hura na masaryk
pomalu se dostavam k instalaci dilu co jsem nasbiral pres zimu
C-rozpera...predevsim jako camera mount

podlaha neni zcasti cerna protoze mi dosla barva, ale protoze tam pujdou zpatky cerne plasty(2-3kg dohromady), takze cely zadek bude cerny
Tento tyden skocim na geometrii zkontrolovat jestli je vse ok, nahodim pancer hadice, novou brzdovku, changenu olej a hura na masaryk
Blesk: Ten propad je prave ve stednich otackach, je to divne.. diky VTECu by tohle melo byt prave plynulejsi. Jde videt, ze krivky krasne stoupaji a pak je tam propad.
Podle me je jednou z pricin dlouhe sani, ale tezko hadat. Taky bych to osobne nechal tak, a dodela az po uprave hlavy.
Jinak Gtech nevidim jako dobre reseni na lazeni, nezjistis s tim prakticky nic. Treba to naladit na spravnou AFR.
Podle me je jednou z pricin dlouhe sani, ale tezko hadat. Taky bych to osobne nechal tak, a dodela az po uprave hlavy.
Jinak Gtech nevidim jako dobre reseni na lazeni, nezjistis s tim prakticky nic. Treba to naladit na spravnou AFR.