Awatar - Mitsu Evo VIII JDM
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Awatar - Mitsu Evo VIII JDM
uvidíme, rád bych se ukázal, jenom sem na tom hodně blbě s volnym časem.
Pár fotek z Nordschleife během Touristenfahrten, bohužel sem ani jednou nechytnul kolo bez nehody ani bez šílenýho provozu, takže se nekonal čas se kterým bych byl spokojený.

Pěkný!
Tady tihle Ring fotografové většinou nabízí zdarma nebo za mírný poplatek full-res verze fotek, kdybys třeba chtěl vkusný plakát na záchod
Tady tihle Ring fotografové většinou nabízí zdarma nebo za mírný poplatek full-res verze fotek, kdybys třeba chtěl vkusný plakát na záchod
Díky kluci.
Tyhle fotky mám právě koupený.
Tyhle fotky mám právě koupený.
PěknéAwatar píše:Pár fotek z Nordschleife během Touristenfahrten, bohužel sem ani jednou nechytnul kolo bez nehody ani bez šílenýho provozu, takže se nekonal čas se kterým bych byl spokojený.![]()
jinak já ze zatimních dvou letošních prodloužených víkendů a 29 kol mám obdobný problém - nenarazil jsem na kolo, kdy by šlo útočit na čas (nebo to bylo v průběhu překaženo)... zrychlení a časy lze jen v zásadě hypoteticky dopočítávat
přijde mi, že před dvěmi, třemi a více lety nebývalo tak moc problematické najít parádně volná kola... kdyby alespoň se člověk mohl na ostatní spolehnout jako na profíky, ale je to špíše o předvídání co vše za nesmyslné chování od nich člověk může čekat
WWW.HOONRING.CZ - NS COACHING AND SERVICES
Dotaz: Pokud vám jde o časy, proč si nezaplatíte třeba 1/2 nebo 1 denní trackday (RSR, Skylimit, Rent4Ring apod.)? Ty půldenní jsou tuším od 500e a pokud by člověk zvládl třeba 15 kol, tak už to cenově není takový rozdíl oproti 15 frustrujícím TF kolům.
Problém je, že třeba během TF funguje pojištění a během Track days ne. Ale na Skylimit se už chystám dlouho, organizuje je jeden můj známí, kterému jsem slíbil účast, ale nevycházejí mi termíny. Na TF jsem se taky dostal jenom tak, že padla jedna akce kde sem měl být a volno sem využil tak, že sem jel na Nordschleife. 
Awatar - pravda s tím pojištěním... ..je to velké a významné plus (už jednu 100% pozitivní zkušenost při TF s pojišťovnou mám a nechtěl bych aby tomu bylo jinak)
jinak já osobně z toho nemám nějakou frustraci - až na jeden den v květnu kdy byla fakt "zácpa" se vždy výborně bavím
...jde mi o zážitky, časy jsou druhořadé... Nicméně různé výhody různé track days nepochybně mají 
jinak já osobně z toho nemám nějakou frustraci - až na jeden den v květnu kdy byla fakt "zácpa" se vždy výborně bavím
otazka jestli kupovat neco rychlejsiho kdyz to pak nevyuzijes a bude vetsi riziko nehodyImolaRed píše:jinak já ze zatimních dvou letošních prodloužených víkendů a 29 kol mám obdobný problém - nenarazil jsem na kolo, kdy by šlo útočit na čas (nebo to bylo v průběhu překaženo)... zrychlení a časy lze jen v zásadě hypoteticky dopočítávat
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Určitě anoZXman píše: otazka jestli kupovat neco rychlejsiho kdyz to pak nevyuzijes a bude vetsi riziko nehody
Větší riziko nehody samozřejmě kalkuluju jako značný fakt a díky tomu beru jako negativum různé hliníkové či karbonové monokoky... uvidíme...
ale neee, vzdyt jste se teprve seznamili
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
fu tak to bola rychlost. Niekto z klubu? a za co si ho vlastne predaval a predal?
Awatar imho vybral dobře, je to zas posun o krok dál 
Už to není japonec, ale atmosferická 4,0 V8 z baworska, tak dlouho sem se tý modrobílý vrtuly vyhybal, ale nakonec sem podlehl.blesk666 píše:fu tak to bola rychlost. Niekto z klubu? a za co si ho vlastne predaval a predal?

Gratulace, krásnej stroj...
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
- Xcriss
- Kontaktovat uživatele:
Jop, tohle bawo je docela zbesile...
Jsem zvedavy, jak brzy/jestli se dostavi abstinencni priznaky preplnovani a/nebo takoveho toho japonskeho charisma 
'91 Nissan 240SX S13 KA24DE
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
'96 Nissan 240SX S14a KA24DE
'88 Nissan 200SX S12 Silvia CA18DET
Japonského čeho?? M3 dobrá... 
Miluji svou vlast ,ale nenávidím tenhle stát.
Xcriss píše:Jsem zvedavy, jak brzy/jestli se dostavi abstinencni priznaky preplnovani a/nebo takoveho toho japonskeho charisma
Awatar: Spravny krok
Masakr m3. Bylo mi divny, ze se to prodalo tak rychle a ono to je v sape cars..
Tak at slouzi a preji mnoho stastnych km
Tak at slouzi a preji mnoho stastnych km
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR