Ty videa z venku jsou fakt o nicem...hrozny zvuk, takze clovek to hned zavre
Uvnitr je trochu problem, ze to vypada ze jedes do tesca, ale aspon se na to da koukat
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Je to jen testovaci video, chtel jsem se podelit jen o nadseni z nove hrackyjagy píše:Lak = vyhozene penize.
Video nevim, jak to ohodnit slusne - podle me jsou tyhle videa naprosto k nicemu.Kameru jedine dovnitr...
Jojo , toto je video je jen tak 'na efekt'infinity píše:Na celolak se vybodni...videl jsi moje auto...lem strikany jednou vrstvou namichane barvy za spreje...a jezdi to
Ty videa z venku jsou fakt o nicem...hrozny zvuk, takze clovek to hned zavreUrcite dovnitr a pokud chces z vanku, tak doporucuju koupit levnou HD kameru a tocit to bez zvuku.
Uvnitr je trochu problem, ze to vypada ze jedes do tesca, ale aspon se na to da koukat
Šak o dvě kola dál už taky stál s blikačkama u krajePeca píše:Co tě to 15:10 předjelo za hnusnou oranžovou krabici? Vždyť je to obyčejný Megane Sport, ten musel mít aspon ČYP!![]()
Závada pomoc. spojkového válečkuOssi píše: Šak o dvě kola dál už taky stál s blikačkama u kraje
Oranzovej byl serie?? Tak to mu to teda jede hodne pekne !Peca píše: Závada pomoc. spojkového válečkuAle předtím ještě stihl předjet i ty dva mladší brášky
Btw: Byla to série
Nene... Jediny co nevozim tak rezervu, jinak je vse nalozeny..RiCi píše:Odlehčuješ na okruh(kufr,sedačky)?nebo to necháváš být?
Diky. Pokud je cas tak se snazim jezdit , bavi me to a auto zatim funguje tak snad to vydrzieso píše:ja to rikam furt ze driv nebo pozdeji clovek skonci u auta z evropy![]()
ale to bych tu moc psat nemel co?![]()
nicmene ossi,jdes spravnym smerem, itr patri na okruh a mam pocit ze jsi tam celkem casto...aspon dalsi clovek co jen netlacha ale fakt jezdi....u mne mas palec nahoru