Rockfist - Toyota Supra MkIII 89´ 7MGTE
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Rockfist - Toyota Supra MkIII 89´ 7MGTE
tož to lizatko to teda cumim.
musime koupit jednickove oktavky na rezani
musime koupit jednickove oktavky na rezani
93´Rx-7 FD
že by takhle dopadly to u škodovky asi nepředpokládaly 
I love my Supra MkIII 89´ 7MGTE
Opět přidám nějakou tu malou blbůstku v podobě sleepy eyes, dále jsem taky vyměnil senzor plohy plynu a váhu vzduchu a zas to jezdí normálně

-
Beaver
Ten tahokov nic moc
Buď to chce stříknout černě a nebo tam dát origo mřížky. Takhle samotný je to tak nějaký divný.
Je to zatim provizorně, schánim origo mřížky, když je rozumně neseženu tak bude černej tahokov
Takže Supra uložena k zimnímu spánku, spotřeba na poslední nádrž neco pod 16l s tim že tam bylo i nějaký to blbnutí
, teď zase sehnat jiný gumy ať můžu na jaře vyjet 
Zima skoro končí tak sem dám nějaký novinky, v dubnu nás čeká technická, tak se pomalu připravujem
. Nově na Supře přibude přední rozpěra, coilovery, komplet silentbloky ES na podvozek a hlavně mám v garáži kompletní nepoškozenej interiér takže budem přehazovat
a zas to bude vypadat o kus líp. Aby tady nebyl jenom text tak jsem se v práci trochu nudil a udělal jsem si Supru na mikinu

nějaký nový fotky, vyměněný sedačky, polepená střecha, vyměněný boční lišty a umytý auto

-
Beaver
Vypadá to docela dobře, střecha je fajnová, akorát to audio vzadu na kusu nehoblovanýho prkna je fakt strašný 
Všechno se dělá za pochodu ve volnejch chvilkách kterejch neni moc, za pár dnů to bude potáhnutý 
tiez sa mi paci, akurat cim skor vymenit poklopy kanalu
-
Beaver
Ty originál sawblades jsou náhodou i chytře vymyšlený - sbírají vzduch k brzdám. Dvě kola jsou na levou stranu, dvě na pravou, nemělo by se to zaměnit, jinak to samozřejmě přestane fungovat.
mě se ty kanaldekly i docela líběj, poohlížim se po nějakých fajnových jdm kolech, ale momentálně nejsou peníze a než kupovat nějaký vzhledově hezký polský napodobeniny tak si radši počkám a koupim něco pořádnýho 
rockfist píše:mě se ty kanaldekly i docela líběj, poohlížim se po nějakých fajnových jdm kolech, ale momentálně nejsou peníze a než kupovat nějaký vzhledově hezký polský napodobeniny tak si radši počkám a koupim něco pořádnýho
Supru máš krásnou, osobně bych to hifi vyhodil úplně, 7M má pěkný zvuk, netřeba ho přehlušovat Kabátama
Lancer: Dík, na fotkách vypadá líp než ve skutečnosti, má svoje mouchy, až nahodim nějakej pořádnej výfuk tak stejně nebude mít cenu to rádio vůbec zapínat 
-
Beaver
Já jezdil většinu času s okýnkem dole i když byla kurevská zima a to mám výfuk tak na dvě věci. Rádio jsem zapínal jen málokdy, takže mi ani nevadilo, že je furt origo na kazety
Prostě šestiválec "přitlumený" turbem je jinek levej než křižovat město třeba v uječené Hondě.
Tak mě ještě napadlo - pokud ty repra vzadu v tom prknu nejsou přímo nějaký free air repráky, tak to stejně nezahraje jak má.
Tak mě ještě napadlo - pokud ty repra vzadu v tom prknu nejsou přímo nějaký free air repráky, tak to stejně nezahraje jak má.
Ja tam mam tie zakladne repra len na paradu...uz ani nehraju, len prdia
, naj radio mame predsa pod kapotou 
Nějaké news, nejdřív něco pro Beavera prkno pod reprama vzadu furt neni potáhnutý
a teď něco smysluplnýho, o víkendu jsem vyoperoval starý zničený silentbloky na předních horních i spodních ramenech a stabilizátoru za polyuretany ES a hodil auto trochu blíž k zemi pomocí coiloverů, vyměnil olej Motul 300v le mans 20w60 a filtr KN HP-1002, nasadil přední rozpěrnou tyč, vyměnil loketní opěrku za nepotrhanou. No celkově jsem z velikonočního víkendu celej zničenej, všechno mě bolí a jsem celej potlučenej a to mě ještě výměna silentbloků na zadní nápravě do kterejch se mi už nechtělo pouštět hlavně časově a na zadní nápravě jsou v dobrym stavu bez vůlí, ale stejně je jendou budu muset vyměnit i když se mi do toho vůbec nechce
. Fotky žádný nemám, něco vyblejsknu až budu mít po ruce něco co slušně fotí a mít trochu času 
-
Idaho von Věšín
ten KN filtr ení dobrá volba, příště se k nemu radeji nevracej ( mluvím ted konkrétne na supre ) použij radeji Micro ( JPN ) .. Až bude chvilka a budem kecat povyprávím..rockfist píše:Nějaké news, nejdřív něco pro Beavera prkno pod reprama vzadu furt neni potáhnutýa teď něco smysluplnýho, o víkendu jsem vyoperoval starý zničený silentbloky na předních horních i spodních ramenech a stabilizátoru za polyuretany ES a hodil auto trochu blíž k zemi pomocí coiloverů, vyměnil olej Motul 300v le mans 20w60 a filtr KN HP-1002, nasadil přední rozpěrnou tyč, vyměnil loketní opěrku za nepotrhanou. No celkově jsem z velikonočního víkendu celej zničenej, všechno mě bolí a jsem celej potlučenej a to mě ještě výměna silentbloků na zadní nápravě do kterejch se mi už nechtělo pouštět hlavně časově a na zadní nápravě jsou v dobrym stavu bez vůlí, ale stejně je jendou budu muset vyměnit i když se mi do toho vůbec nechce
. Fotky žádný nemám, něco vyblejsknu až budu mít po ruce něco co slušně fotí a mít trochu času
Idaho: kdyžtak napiš do SZ proč ho nedoporučuješ a hoď mi odkaz na ten kterej doporučuješ 
Tady slíbený fotky po snížení a rozpěry motoru

- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
už jenom kola a velká petelice 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
kola jsou v plánu, akorát se furt nemůžu rozhodnout jaký