JudyN15 píše:Díky, jen teď opět stojím před otázkou...
a) N1 vačky a pružiny
b) VZR převodovka se svorem
Ale asi to bude VZR, ovšem teď musm tedy hodně a dlouho šetřit .
Gratulujem k vysledkom. Co sa tyka N1 vaciek - pruziny nepotrebujes, ak nechces tocit nad 8500 RPM. Otazka znie ci auto pouzivas ako daily alebo nie. Ak nie, tak by som do N1 vaciek urcite siel, ak je to daily, tak potom je to viac/menej zbytocnost. VZR prevodovka so samosvorom je dobry napad, ale mozno porozmyslaj aj nad instalaciou iba kratkeho staleho prevodu a mechanickeho diff-u do tvojej prevodovky... Bude to mozno o nieco drahsie, ale zase nie brutalne a neskor by si asi aj tak skoncil pri mechanickom diff-e + tvoja prevodovka bude asi pevnejsia ako SR16VE. V tom pripade by som odporucal vymenit aj loziska v prevodovke, popripade synchrony, nech mas pokoj...
Super nadhera, pekne naladene A aky mas z toho pocit, bol si to niekde prevetrat/porovnat/previest sa? Ale ked vidim co dokazu s k20 v tdi-north powertuning (Paul a spol... ) sa mi chce z toho co mam v aute akoze motor
Naposledy upravil(a) RSteam dne 09 říj 2013, 14:23, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Zatím jsem to nikde nesvezl, jen cestou z brzdy, ale to jsem byl KO a auto bylo naloženo, takže žádné bláznění se nekonalo a teď ještě čekám na pájku s odsávačkou abych si přepájel omezovač na 7800ot/min a mám už ECU venku z auta.
Toto prave ze ma seriovy SR20VE motor bez dalsich uprav. Je na to len naladena jednotka. Takze by sa to mohlo porovnavat s CTR s aftermarket vyfukom a podvozkom. Poladene by to Judyho auto bolo napr ak by sa osadili z motora SR16VE N1 vacky a idealne aj N1 piesty s vyssou kompresiou...
Naposledy upravil(a) blesk666 dne 11 říj 2013, 10:52, celkem upraveno 2 x.
Persne ako hovori blesk666. Anglani vedia s k20 carovat, tam sa take serie CTR pohybuju okolo 230-240 ponikov (vyfuk komplet, sanie komplet, ecu jednotka).
Naposledy upravil(a) RSteam dne 11 říj 2013, 20:18, celkem upraveno 1 x.
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Je to tak, mám motoricky naprostou serii, tzn, že porovnání by mě moc zajímalo se serií CTR, avšak by v přímce měla stejně asi navrch, jelikož má kratší převodovku. A na okruhu budou stejně rozhodující parametry ruce . Na tom se právě na jaro musí ještě zapracovat nejlépe právě tou VZR převodovkou.
Třeba si s někým zablbneme a vyzkoušíme to v Mostě, ale upřímně, kdo má dneska CTR serii .