Maxxi - Honda Civic Type-R supercharger - new foto
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Maxxi - Honda Civic Type-R 8G supercharger
Co dodat? proste parada 
Toyota Corolla TS DGR XYZ UR-Racing WhiteLine A-M-A Exhaust OZ HKS Mishimoto™
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
モータースポーツが大好き Narita dog Fight! 成田ドッグファイト!___showoff imports
Tak jsem osadil skořápky Recaro
sedí se v nich super a jsem o 2-3cm níže
což byl hlavní záměr.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
polesposition? jestli jo chtěl bych někdy vyzkoušet až bude možno 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Jsou to Profi SPG XL do polesposition bych se bohužel nedostalspeedy_s píše:polesposition? jestli jo chtěl bych někdy vyzkoušet až bude možno
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
tak nic, koukám právě po polepositionMaxxi píše:
Jsou to Profi SPG XL do polesposition bych se bohužel nedostal
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
Ahoj všichni na autě mam nově mugen front lip a kola SSR GT2, přídávám pár fotek z nočního focení /tedy pokusu
/
mějte se fajně!!

mějte se fajně!!
ten lip ma pomerne oldschool proporce, to se mi libi 
kola sou pecka!
kola sou pecka!
93´Rx-7 FD
funkcne a nadherne. jedna mala vytka lakyrnik netrafil odtien bielej toho lipu. To by som mu trosku obuchal o hlavu
krasa... Lip aj kola paradne...
tady nelze než (opět) chválit, cokoliv na to auto nasadíš, je trefa do černého.
Díky za kladné ohlasy!!
blesk666: Máš pravdu je to docela velký rozdíl když jsem ten lip porovnal se střechou tak to barevně sedělo když s nárazníkem je to hodně mimo lakýrník bohužel míchal podle kodu auto k dispozici neměl
Honda tohle asi moc neřešila narazníky už jsou z výroby v jiném odstínu něž kasle
No zkusím to přez zimu nějak poladit o problému vím a docela mi to se....
blesk666: Máš pravdu je to docela velký rozdíl když jsem ten lip porovnal se střechou tak to barevně sedělo když s nárazníkem je to hodně mimo lakýrník bohužel míchal podle kodu auto k dispozici neměl
Mooc hezkej! S kompresorem jsem ho jeste neslysel
Uz zbyva jen to posledni, odlehcovani!
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
Ahoj díky, na tuto sezonu plánuji nějaké drobné změny tak snad to vše dopadne to odlehčování do budoucna možná....CaHY píše:Mooc hezkej! S kompresorem jsem ho jeste neslysel![]()
Chci se tedy teď zeptat lidí co to odlehčené mají je v tom vůbec nějaký přínos, nezhorší se tím ovladatelnost auta? Přeci jen když mám teď auto váhově
Přední náprava ............ 839,00 KG ... 63,13%
Zadní náprava ............. 490,00 KG ... 36,87%
a já tu největší váhu uberu na zadní nápravě /sedačky ,kraviny z kufru a jiné/ tento poměr se ještě zhorší ,na předku se toho asi moc ubrat nedá lehké sedačky už mám. Nejde mi o to aby to jezdilo lépe rovně ale o to aby to trochu rozumně fungovalo v zatáčkách /orkuh/.
díky za vaše postřehy našel jsem i graf z brzdy tak přikládám
Začal bych odlehčovat předek, tzn. kompresor
. Jinak čím těžší to auto, tak tím míň se ti projeví případná úspora pár kg, takže jestli teď jsi na 1330kg, tak se budeš moct dostat možná někam na 1250kg (asi si chceš ještě zachovat nějaký ten komfort) a to si troufám říct se přitom tvým výkonu moc neprojeví. Tak testni jak se projeví, když jednou před Mostem cvičně vyházíš ty krámy ze zadu a uvidíš (myslím jen ty co se nechají lechce namontovat zpět - viz minulý CarboniaCup
).
PS: ten graf vypadá jak z nějakýho R6 z německa - moc pěkný...
Hairdresser car
Já a kompresor patříme k sobějarka píše:Začal bych odlehčovat předek, tzn. kompresor![]()
![]()
. Jinak čím těžší to auto, tak tím míň se ti projeví případná úspora pár kg, takže jestli teď jsi na 1330kg, tak se budeš moct dostat možná někam na 1250kg (asi si chceš ještě zachovat nějaký ten komfort) a to si troufám říct se přitom tvým výkonu moc neprojeví. Tak testni jak se projeví, když jednou před Mostem cvičně vyházíš ty krámy ze zadu a uvidíš (myslím jen ty co se nechají lechce namontovat zpět - viz minulý CarboniaCup
).
Jarka: jak se ti teď pocitově tvé auto ovládá je to lepší než před odlehčenim?
Maxxi: přesně a víš jak jsem byl překvapenej já... Až s Lokem na palubě (a tedy správným vyvážením auta), to auto teprve začalo brzdit jako kráva (rozuměj na brzdách bylo neskutečně stabilní a na předku bylo adheze na rozdávání). Jako odlehčovat jo, ale asi to chce zachovat správný vyvážení (zase člověk skončí u toho, že měl Dany pravdu...
).
Ad. chování/ovládání: já jsem skočil z 1230 na 1100kg a to je dost znát v celkový divokosti a hlavně v zatáčkách (při změně směru). Hmotnost to auto jen otupuje, ale u ep3 s n/a motorem to bude znát daleko víc než u tebe. A i když se to nezdá, tak já jsem ubíral taky dost na předku: klima 10kg, baterka 5kg, kapota 5kg, rádio s repro 10kg a sedačky 20kg.
Ad. chování/ovládání: já jsem skočil z 1230 na 1100kg a to je dost znát v celkový divokosti a hlavně v zatáčkách (při změně směru). Hmotnost to auto jen otupuje, ale u ep3 s n/a motorem to bude znát daleko víc než u tebe. A i když se to nezdá, tak já jsem ubíral taky dost na předku: klima 10kg, baterka 5kg, kapota 5kg, rádio s repro 10kg a sedačky 20kg.
Hairdresser car
No je to těžký... bojím se toho že až to vše vyházím budu na tom hůř než teď zase když to nezkusím tak nic nezjistím. Tuhle sezonu budu ještě pilovat Most s tím jak to mám a když ho zajedu pod 1:58 tak to další rok odlehčímjarka píše:Maxxi: přesně a víš jak jsem byl překvapenej já... Až s Lokem na palubě (a tedy správným vyvážením auta), to auto teprve začalo brzdit jako kráva (rozuměj na brzdách bylo neskutečně stabilní a na předku bylo adheze na rozdávání). Jako odlehčovat jo, ale asi to chce zachovat správný vyvážení (zase člověk skončí u toho, že měl Dany pravdu...).
nevyváženost se projeví až lehce za hranicí smyku, takže pokud auto za každé situace udržíš pod maximem gripu každého kola, nic se neděje...stačí když nebudeš zbytečně tolik brzdit a 1.55 je tam jak nic
a do uší si dej špunty, je to taková malá pomoc ale funkční a může hodit klidně 2 s....
xxx píše:nevyváženost se projeví až lehce za hranicí smyku, takže pokud auto za každé situace udržíš pod maximem gripu každého kola, nic se neděje...stačí když nebudeš zbytečně tolik brzdit a 1.55 je tam jak nica do uší si dej špunty, je to taková malá pomoc ale funkční a může hodit klidně 2 s....
Ahoj
To už jsi asi třetí člověk co mi radí ty špunty
díky!
Co je se špuntama? To se ke mě nedostalo...
Hairdresser car
Když si dáš špunty do uší lépe se pak soustředíš /asi pak moc nevnímáš ten bordel co se kolem tebe děje/ na jízdu a tím můžeš podat i lepší výsledky, to se ke mě dostalojarka píše:Co je se špuntama? To se ke mě nedostalo...
Aha, i když by na tom asi něco mohlo být, tak zůstanu u toho, že špunty budu používat jen cestou na okruh
- když už řádim, tak si to chci užít se vším všudy (bez bordelu to není ono).
Hairdresser car
jarka píše:Aha, i když by na tom asi něco mohlo být, tak zůstanu u toho, že špunty budu používat jen cestou na okruh- když už řádim, tak si to chci užít se vším všudy (bez bordelu to není ono).
Je to o tom co ti sedí víc, někdo si je dá někdo ne někdo si pustí morseovku