strejdakopec - Subaru Impreza WRX STI 1998
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
Re: strejdakopec - Subaru Impreza WRX STI 1998
moc děkuju ..poptám se na to..tuhle technologii neznám ale vypadá to velice slibně...ty co tam mám josu tloušťkou ještě super a zkroutí se až ohřátím takž epo zmražení a odstranění nitřního pnutí by se teoreticky nemuseli ani rovnat ..fakt dík za tip
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
kdy by někdo chtěl vidět více fotek tak o pár řádků zpět je odkaz ;)mimochodem za značky mě nepérujte...náš dopravní magistrát je banda blbců takže do měsíce chci značky vyměnit..chtěl jsem sice podobné ale trochu jiný formát.a jako neznalému mi nedali pro jistotu vybrat a dali mi tyto a já je vzal v domění že jsou to ty co chci
O malou americkou RZ jsem take zadal a chteli ode mne potvrzeni z technicke ze mam na ni narok. Pani za prepazkou byla neoblomna takze jsem si udelal vylet (nastesti technik je hned vedle uradu). Pak mi pani vehementne tvrdila ze obsah 2x645ccm je blbost ze musim mit chybu v technicaku. Obcas jednani s urady stoji za to. Pobavis se 
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
no tak já se úplně nebavím
mě to připadá že to všechno dělají schválně složité aby si lidi mysleli že tvrdě pracují. v čem je problém? ...stejně když ten dotyyčný tu značku chtít bude tak toho nakonec nějakým způsobem docílí pokud to možné je.tak proč nedají rovnou a je klid
je to jak kde kluci s těma značkama,v Ostravě třeba bez problému vydají formát jaký si řekneš 

touge-project.cz
Jestli to nekdo zkrouti, tak je to stejne vetsinou chyba uzivatele.
Ja pouzivam bezne, hladke kotouce a (polo)zavodni desky a nemel jsem problem nikdy ani na okruhu, ani nikde jinde...
Takze ja urcite penize za zadne EBC Turbo Groove, Brembo Max ci Zimmermany vyhozovat nebudu, protoze to zadny rozdil neudela.
Ja pouzivam bezne, hladke kotouce a (polo)zavodni desky a nemel jsem problem nikdy ani na okruhu, ani nikde jinde...
Takze ja urcite penize za zadne EBC Turbo Groove, Brembo Max ci Zimmermany vyhozovat nebudu, protoze to zadny rozdil neudela.
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
tak kotouče odkládám na neurčito... zjistil jsem že je propálený píst takže se bude řešit výměna za kované takže chvilku jezdit nebudu.věděl jsem že se budou vychytávat mušky ale tohle jsou nějak veliké mouchy už
To se stane i Toyotě. Jo když tam fukneš moc vzduchu a málo benzínu...
Taky mám velikou USA SPZ, jak moc je velikostní rozdíl oproti té menší, dopředu by se hodila.
Taky mám velikou USA SPZ, jak moc je velikostní rozdíl oproti té menší, dopředu by se hodila.
RX7 FD single GT35 - Uloženo
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
Celica ST185 - Uloženo
911 996.2 3.6 RWD Jezdí
Boxster S 987 3.2 - Prodáno
RX8 LHD - Prodáno
RX8 RHD - Prodáno
RX8 RHD JDM - Prodáno
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
bohužel to není mojí vinou ale dopadá na mě pouze to co zničil a špatně upravil majitel předemnou..mimochodem jestli mohu varovat tak dejte si veliký pozor na pana Zorana který se zabývá právě prodejem imprez gc8. jednání nezkutečné,mnoho věcí mi zatajil a na spoustu věcí jsem přišel na autě až časem.auto jsem koupil jen s tím že při zkušební jízdě jsem zjistil po ohřátí zvlněné kotouče o kterých mi dopředu neřekl.dále cukání které bylo způsobené vadným vstřikem,jenže to jsem do rozebrání sání netušil,takže jsem vyměnil a auto už necukalo(vstřik byl poničen nejspíš šroubovákem...dodatečně těsněn neoriginálním těsněním a chyběla mu rozprašovací čepička takže zásah kterého si byl rozhodně vědom) .dále se ukázalo že je vadná spojka o které mi taky nebylo nic sděleno, takže další investice a ne zrovna malá včetně zničeného setrvačníku.o krácených pružinách a horších tlumičích jsem se dozvěděl až při zkušební jízdě.díky tomu jsem se s ním dohodnul na ceně o 10 000 nižší tedy 132000,- ale vzhledem k tomu co mě následně čekalo a ještě teď čeká je velice neadekvátní.píšu to jen abyste si dali na něj pozor.od pár lidí už jsem na něj slyšel podobné ohlasy takže nenaleťte jako já
To tak většinou bývá.. počkej až prolezeš ještě zbytek auta 
slyšel jsem na něj už taky pár negativ, já mu psal ohledně brzd co prodával, ale měl je strašně cenově přepálený, nakonec jsem je naštěstí bral u Toma Doudy v Mělníce a jel jsem domu ještě i s přední rozpěrou, kterou tam měl a rovnou mi jí tam i namontoval
, toho ti doporučí snad všichni GC-čkáři 
Subaru Legacy Turbo RS-RA, MY93
Subaru Impreza 2,0R, MY07
Pokud koupit GC v republice na překopávku, jedině Tom Douda a na díly taky super 
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V
Subaru Impreza GL Wagon 1998
Přidávám se k názorům. Tomáš Douda je na GC v ČR nejlepší, férový a rovný jednání a srdcem Subarista jak řemen.
www.rumburaci.eu
veliká (čtvercová) je Rakouská, ne USMattyno píše:To se stane i Toyotě. Jo když tam fukneš moc vzduchu a málo benzínu...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
pro info, rozmery a druhy schvalenych RZ v CR:
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/5C50406 ... regzna.pdf
http://www.mdcr.cz/NR/rdonlyres/5C50406 ... regzna.pdf
Kdo je za nami? Kdo je pred nami? Tyto otazky blednou ve srovnani, kdo je v nas .... ?

- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
ano přes Toma Doudu jsem si hned po zjištění závady sehnal komponenty ,takže auto se hned příští týden bude opět dělat.mám s ním velice dobré zkušenosti už když jsem sháněl spojku a setrvačník..cena skvělá a vztřícnost až skoro neuvěřitelná.myslím že fajn člověk který o subaru hodně ví a k dílům má blízko za rozumnou cenu.vřele doporuuji.
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
propálený píst apár dalších věcí k tomu je jedna věc .ale to že se zjistí že jsem si koupil auto za 130 000 s motorem legacy twinturbo 94-95 kde není olej-vodní chladič a kované komponenty je už nehoráznost... proto lidi pozor na prodejce Zoran (tuším že Martin) vystupuje pod jménem Zoro23 a mailem zoro23@centrum.cz.jednání s ním nehorázné..neskutečně arogantní člověk a podvodník. prodává vozy impreza na sportovních vozech pozor na něj.nejlépe nekupovat a nepodporovat ho v další činnosti..auta raději přes jiné prodejce.nechci aby někdo měl zkušenosti jako mám já..takže opravdu pozor
To je mi uprimne lito. Subaru motorum vubec nerozumim,ale to ze mas jinej motor jste si vsimli az ted po kompletni prestavbe?
97' R33 GTST Mspec2

- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
ano ..typ motoru je stejný a na pohled se liší pouze v tom že má výstup na olej z obou hlav kvůli druhému turbu..upřímně to je věc které si nevšimne kolikrát ani člověk co ty motory zná natož já který je neznám nebo teprv poznávám.pak se liší v komponentech..písty jsou delší ale nekované je tam ostřik oleje pístu zespodu tryskou.držte mi palce ať z něj dostanu nějaké peníze zpět
teda s tím motorem jsi mě dostal, to si někdo dal sakra práci přeskládat to twin turbo z lega na singl turbo do STI, nejspíš se jim původní odporoučel, ale přijde mi to nelogický, ty stička se daj bez problémů sehnat a za slušný peníze, dokonce i motor z RA se dá snad líp sehnat než to twin turbo z lega (moc jich totiž nebylo)
jinak pokud je to ta silnější verze, tak by to zas takový výkonový rozdíl nebyl,
co tam máš za řídící jednotku (je na ní štítek s popiskou) podle toho poznáš, jestli je to opravdu bastl nebo to opravdu dělal někdo, kdo o tom něco aspoň trošku věděl ECU Codes Impreza
jinak si myslím, že Zoran o tom možná taky neměl ani páru, nepřijde mi, že by se v tom nějak valně vyznal - kupuje auta z inzerátů v Anglii a pak je tu prodává, prostě šmelinář, ale můžu se mýlit (rozhodně se ho nezastávám),
to tvoje auto bylo na prodej s přestávkami skoro rok (taky jsem po něm pokukoval)
jinak pokud je to ta silnější verze, tak by to zas takový výkonový rozdíl nebyl,
co tam máš za řídící jednotku (je na ní štítek s popiskou) podle toho poznáš, jestli je to opravdu bastl nebo to opravdu dělal někdo, kdo o tom něco aspoň trošku věděl ECU Codes Impreza
jinak si myslím, že Zoran o tom možná taky neměl ani páru, nepřijde mi, že by se v tom nějak valně vyznal - kupuje auta z inzerátů v Anglii a pak je tu prodává, prostě šmelinář, ale můžu se mýlit (rozhodně se ho nezastávám),
to tvoje auto bylo na prodej s přestávkami skoro rok (taky jsem po něm pokukoval)
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
no jestli o tom věděl nebo ne to je skoro jedno..navíc jemu se fakt nedá věřit a podobné zkušenosti i když menšího rázu s ním má více lidí.já na to přišel a chci náhradu v podobě buď výměny motoru nebo uhrazení poloviny nákladů na opravu.přeci jen koupit sti s nějakým motorem od kdo ví čeho za takovou cenu je prostě pro mě špatná koupě...jeho vystupování je otřesný a to co jsem na něj slyšel...nevím nevím..jednotka tam je 3konektorová S6 a je na ní i nápis fixou RA .což je jedno pač bud ladit jednotku apexi fc co mám v krabici doma.motor disponoval stejným výkonem jen bohužel písty nebyli kované a to že nedoladil palivo k tomu tlaku co tlačilo turbo mělo za následek chudou směs... to že byl zničený vstřikovač šroubovákem a těsněn nějakým divným způsobem způsobilo asi to propálení pístu
myslím, že žádnej z těhle motorů není v sérii kovanej, to jsou dodatečný úpravy, většinou když šel motor do kytek nebo když ho začali ladit na vyšší výkon, aby to vydržel,
jeden známej z CSC nedávno absolvoval přestavbu na kovanej na STI RA,
co se tak šušká, tak teď u těch nových 2,5 v STI je přestavba na kovanej skoro nutnost, prej ty motory nepřežijí 100 tisíc,
držím palce, ať ti to se zoranem dopadne dobře
u koho budeš ladit??
jeden známej z CSC nedávno absolvoval přestavbu na kovanej na STI RA,
co se tak šušká, tak teď u těch nových 2,5 v STI je přestavba na kovanej skoro nutnost, prej ty motory nepřežijí 100 tisíc,
držím palce, ať ti to se zoranem dopadne dobře
u koho budeš ladit??
- strejdakopec
- Kontaktovat uživatele:
motory 2,0 EJ20 z sti a Tper-R a RA kované byly..pak motory sti 2,5 EJ25 už kované nejsou a dělají se dodatečně
Je to docela pech, škoda, že jsi při koupi auta sáhnul po Zorovi, sice to nemá smysl říkat, ale kdyby ses poptal po jakýmkoliv subaru klubu, každý by řekl Douda
Hlavně Zoro23 to dělá chvíli max rok až 2 a dle mého ví o těch autech kulový. Je možný že ani neměl tušení o tom vstřiku, ale to ho neomlouvá, když už někdo obchoduje s autama, a nic o nich neví, měl by to dát zkontrolovat někomu kdo ví... Já bych ho využil jen kdyby měl díly, který nemá Tom. ceny dílů prý docela ujdou... Snad se ti podaří z něj něco vymámit (mimochodem docela vysokej nákup...) tu samou ve stříbrný kámoš koupil od Toma za 90, jen má chycený lemy, který se udělaj
Ale co, chybama se člověk učí
Subaru Impreza WRX STI Type R Version V