Wotan Civic VT
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Re: Wotan Civic VT
Ne prdte na prispevky
Sice je to mily, ale penize od vas nechci
Ja to snad nejak zvladnu. Ale proste K20 je 90tis. kč a jeste prestavba :/
Nissan Sunny SR20VE inside
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, devadesát tedy ne, ale i tak pade nedám :/ Za motor je to moc.. na tom mém autě je toho víc co ještě potřebuju udělat... Nemůžu dát všechny peníze jen za motor.
Ale kdyť mě to přijde zbytečný dělat už teď takový závěry
...já bych tedy prvně přeměřil znova komprese někde jinde at máš nezávyslé porovnání....pak bych přez svíce tam nalil trochu oleje a zkus to zmeřit znova aby si videl jestli to utíka přez kruhy....a jak jsem řekl ventily to uděláš doma pokud na to máš prostory a cajky na sundání palice...těsnění pod hlavu seriový papírový vyjde na kolik ? Na litra max..nevim....a no a pokud to budou kruhy tak nevim cenu vubec netušim ale taky to neni stavba novýho motoru na 500000HP "jen" výbrus a nový kruhy to nemůže být taková darda pokud to funguje na klice a ojkách tak bych to nevidel tak černě.....nechci to zlehčovat...kdybych byl ve tvé kůži byl bych asi jestě víc nasranejší ale zase bych řekl že se nebavíme o takové tragéédii 
EDIT: Někdo už tady postavil hodně k světu vypadajícím swapů k20 tak Ti určo poradí 
Naposledy upravil(a) SpideX dne 01 úno 2013, 14:09, celkem upraveno 1 x.
další tuctovej K20 swap
- svobyrider
Butcher píše:blbost
Bože kdyby s tebe vypadl aspoň jeden konstruktivní příspěvek......

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Co se tu udalo? 
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
spidex napsal něco že ten swap K20 vyjde tak na 120k když má být udělaný dobře, butcher napsal blbost, spidex upravil příspěvek na to co je tam teď 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
A H A. Diky.
No z K20CRX nam zustaly swapovy Hasport silenty i svody coz jsou jedny z nejdrazsich veci pri swapu. Swap jako takovej umim za pade + prace a Hondata. Takze tech 115 to vyjde minimalne.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Taky jsem si daval na papir, co by to stalo a vyslo mi to levnejc.
Zalezi hodne na tom, jake dily koupite, kde koupite, pripadne co jste schopni si udelat sami. Da se tak hodne usetrit.
PS: SR20VE swap komplet cca 35tis. s praci.
Jen to by lidi museli otevrit oci. 
PS: SR20VE swap komplet cca 35tis. s praci.
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Pro me je swap K20 mimo uz jen jeho cenou, protoze za ty prachy si muzu koupit auto na normal jezdeni a Civica hodit do nejaky garaze a v klidu na nem delat.
Proste koupim novy tesneni, stefty a sunda se palice, ale jeste pred tim se to znovu zmeri. Porad me to vyjde na max. 20tis. kc, coz je oproti swapu sakra rozdil.
Proste koupim novy tesneni, stefty a sunda se palice, ale jeste pred tim se to znovu zmeri. Porad me to vyjde na max. 20tis. kc, coz je oproti swapu sakra rozdil.
Ale on napsal ze minimalne 150...ze prasarna se da udelat i levnejcGeorgee píše:spidex napsal něco že ten swap K20 vyjde tak na 120k když má být udělaný dobře, butcher napsal blbost, spidex upravil příspěvek na to co je tam teď
EDIT:
svobyrider píše: Bože kdyby s tebe vypadl aspoň jeden konstruktivní příspěvek......
Charlie killer

- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
jinak abych ještě doplnil informace o autě:
vyměněný olej Castrol Edge 10W60 + origo velký filtr Honda
vyměněný olej v převodovce (origo Honda),
nová chladící kapalina (origo Honda),
nové spodní čepy, nový věnější kloub, nové manžety na poloosách,
nové lanovody ruční brzdy,
nové přední kotouče EBC TG + nové desky Ferodo DS2500 předek + zadek,
nová brzdová kapalina EBC BF 307+,
repas předních třmenů (nové pístky, těsnící kroužky, vnitřní prachovky - vše origo Honda),
Takže jsem za poslední měsíc do auta vysolil přes 20tis. kč, proto mě nasral ten motor...
vyměněný olej Castrol Edge 10W60 + origo velký filtr Honda
vyměněný olej v převodovce (origo Honda),
nová chladící kapalina (origo Honda),
nové spodní čepy, nový věnější kloub, nové manžety na poloosách,
nové lanovody ruční brzdy,
nové přední kotouče EBC TG + nové desky Ferodo DS2500 předek + zadek,
nová brzdová kapalina EBC BF 307+,
repas předních třmenů (nové pístky, těsnící kroužky, vnitřní prachovky - vše origo Honda),
Takže jsem za poslední měsíc do auta vysolil přes 20tis. kč, proto mě nasral ten motor...
Jak píšeš. Najít závadu a opravit 16ku. Swapovaní je hlavně strašná brzda, obzvlášť když je to tvoje jediný auto.
A ten 10W60 se používá běžně? Příde mi to jako volovina u takle konstrukcí starýho motoru, kdy podobný oleje v tý době pomalu nebyly. Neřeknu kdyby si s tím jezdil pořád kudlu, ale na víceméně daily je to zbytečný ne?
A ten 10W60 se používá běžně? Příde mi to jako volovina u takle konstrukcí starýho motoru, kdy podobný oleje v tý době pomalu nebyly. Neřeknu kdyby si s tím jezdil pořád kudlu, ale na víceméně daily je to zbytečný ne?
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jo Spit mi už taky psal, že je ten olej asi zbytečný a má pravdu... Měl jsem tam nacpat 10W40...Koudy píše:Jak píšeš. Najít závadu a opravit 16ku. Swapovaní je hlavně strašná brzda, obzvlášť když je to tvoje jediný auto.
o tom jsem psal. Ano zalezi co koupis za veci a co si udelas sam a jaky koupis motor.. Moc lidi tady placa jen tak do vetru.jagy píše:Taky jsem si daval na papir, co by to stalo a vyslo mi to levnejc.Zalezi hodne na tom, jake dily koupite, kde koupite, pripadne co jste schopni si udelat sami. Da se tak hodne usetrit.
PS: SR20VE swap komplet cca 35tis. s praci.Jen to by lidi museli otevrit oci.
další tuctovej K20 swap
Tak je zcela jasny ze 1/3 ceny dela prace...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Jinak mám doma ještě připravěný dvě silikonový Samco přechodky na sání a dneska budu objednávat rovný Samco hadice na motor, protože se mi ta jedna vůbec nelíbí a nehodlám čekat až se zase podělá...
Když už jsme u toho můzete mi někdo klidně do SZ napsat na co třeba cca vyjde výbrus vložek ? a na co vyjdou cca kruhy ? nemám vubec ponětí a na netu s ceníkama docela šetří
Vybrus 4k + musis koupit pisty... Vybrusovy krouzky nejsou moc performance. 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
mě vyšel výbrus na 3tis i se srovnámím hlavy a následné vyhonování na asi 1500kč...Zemi píše:Vybrus 4k + musis koupit pisty... Vybrusovy krouzky nejsou moc performance.
Pred xxx lety... Ceny rostou. 
Daval jsi tedy vybrus a vetsi pisty nebo origo pisty s kruhama a pouze honovani?
Daval jsi tedy vybrus a vetsi pisty nebo origo pisty s kruhama a pouze honovani?
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
byl výbrus, výbrusový písty Nippon s 81.5mm kroužkama...Zemi píše:Pred xxx lety... Ceny rostou.
No proto... 
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848