Děkuji tímto za pozvání k členství dostané od "Libas".
Je mi 53 let a za tu dobu co mám řidičák(35 let) to jediné co mne ze života ještě neomrzelo-jsou auta.Někdo řekne no a co by mohlo jinak? "už nechlastám,
Nejčastější mou značkou byla Honda a Nissan ale taky Mazda MX, uplně nejradši aspon 6-válec(americký Accord Coupe V6 a Nissan Maxima V6 od 1.až po poslední typ,X-trail)a atd.Ale největší můj sen byl vždy Nissan 300ZX Z32 Twin Turbo - už 10 let.Ale sehnat toto již Kult auto a ještě v 1A stavu-od 1.majitele s jasnou historii a servisním sešitem, k tomu v originál stavu bez čipování a tuningu motoru - to není už tak jednoduché!
Ale podařilo se mi vloni.Bohužel mezitím jsem onemocněl,jsem po operaci páteře s dalšími komplikacemi,takže jsem pohybově trochu omezen a je mi líto že nemohu si auto tak užívat jak jsem si myslel.Rozjel jsem mezitím nějaké úpravy,které jsem ale díky mojí indispozici pak musel všechny nechat dělat a platit bez mojí účasti na pracech.Snad mi tedy bude odpuštěno,když se nebudu tak často jak ostatní fyzicky zůčastnovat srazů-zato budu jistě aktivně sledovat dění na stránkách!
Všechny zdraví Víťa Komárek
Takže k Autu: Nissan 300ZX Z32 TT
VG30DETT (208 kW), benzín
Vidlicový 6-válec, 2 960 ccm
24-ventil, komprese 8.5 : 1
Vrtání x zdvih: 87 mm x 83 mm
Výkon motoru: 220 kW (299 PS) při 6400 ot./min.
Točivý moment: 385 Nm při 3600 ot./min. 100 Km/hod za 5.9s /maximum-omezovač na 250 Km
Originál původní lak(jen od kamínků spodek-prahy a přední nárazník přestříkán),TOP stav "nedělního auta",originál 94.000 Km-doložena kompletní dokumentace+Serv.sešit od r.1991 do teď od pův.majitele(tedy doloženo jeto jen 4-5 TKm ročně v létě)-servisováno jen Nissan D-Pidding, řízená zatáčecí zadní náprava "HICAS",Evropská verze(D) 2+2,dvě turba-orig.nečipované!Vynikajicí stav-po STK na 1*
proveden Velký servis:
snad všechno vyměněno (Rozvody,Termostat,Pumpa,remeny,svíčky,filtry,náplně,oleje,brzdy,nový chladič+chlad.kapalina,světla-žárovky Led,Pneu atd.)
Provedené změny oproti orig.stavu:
kola HR 18" 235/40 ZR18 a 265/35 ZR18, sportovní spojka "Jim Wolf Technology Sport", výfuková sada - "Fujitsubo dual 100mm" nerez,Sport Chladič +Termostat Mishimoto, 2x Blow off ventily Bailey Kit, Air Intake+2 filtry,Inercooler Hosen Kit, přečalouněno do Kůže,nový sportovní volant Isotta Kůže + Nábe s tempomatem z japonska, nové komplet Koni, 2x vzpěry, Brzdový Kit Brembo STi předek,zadek-nové EBC kotouče+červené EBC desky, nové audio Pionner,nové světla,Duct Air,folie,nové pneu,nové stěrače,nové koberce atd. atd.