Georgee - '98 mx5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Re: Georgee - '98 mx5
Jaktoze je zlata na odpis, neco noveho?
Jinak ja ani nevim, jak to chodi s nejakymi zavodnimi znackami 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
ty si to asi moc necetl, co? nejde o propadlou technickou, ale o to ze ji to auto legalne neudela ani kdyby bylo ve stavu v jakym vyjelo z prodejny. proste chybi narodni schvaleni. s timhle prebastlovanim papiru uz jsem skoncil. v tyhle zemi ze zakony meni z minuty na minutu.Pavel260 píše:on asi nebude mit takove problemy jako ty ... jedna to bude mit asi D papiry eu verzi a predpokladam ze nebude tak blbej na nenecha si propadnout technickou

Jak uz v tom ma namontovanej ten fofrklacek
Prvni uprava 
01'Toyota MR2 Roadster
00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

00'Nissan Maxima QX 3.0 V6

hehe, origo jsem si hodil do zlatý, kam padne víc 
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
tak zhodnocení těch yoko pneumatik... na suchu i mokru drží dobře, ale jsou strašně hlučné... při jízdě v zatáčkách nebo po městě to jde, ale na dálnici to stojí za to
aby nebyla mazda uplně zanedbaná, vyhrál jsem jí dneska v japanu vzácný Maxim Works svody

- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
Upravit prumer za 2-1 svodem a bude to super...
proč upravovat? tohle jsou jedny nejlépe fungujících svodů, který se vůbec na MX5 vyrábí
Dle fotky je to maly prumer. Kolik to ma?
Nejsem odborník na svody, ale snad ti do auta sednou. Většinou překáží tyč řízení. Já to řešil svody na zakázku, kdy tyč řízení prochází mezi. http://www.2mmotorsport.cz/galerie/tuning/mazda-mx5#
a co budeš dělat, až je budeš muset sundat? 1.8 verze pasuje bez problémů a tyhle nevypadaj o nic víc vylezlé, tak to snad nebude problém, kdyžtak je pošlu dál do Anglie no 
Jagy: pravděpodobně jako zbytek výfuku tzn. ~58 mm
Jagy: pravděpodobně jako zbytek výfuku tzn. ~58 mm
Při sundání musíš odpojit řízení. Naštěstí to nejsou pneumatiky. Svody se nedemontují každý rok.
Dle fotky to ma tak 50mm... jestli to ma aspon 57mm, tak je to ok.
Well: Ty svody vypadaji dobre, ale vic se mi libi ten airbox.
To me (negativne) zaujalo na Dominikove Miate, tam to sani uplne horelo...
Well: Ty svody vypadaji dobre, ale vic se mi libi ten airbox.
Well: jasný, pak jsem si sám odpověděl, jak jinak by se to asi dělalo
je pravda, že když jsou svody dobré a neni třeba dělat nic s motorem, neni důvod s tim hýbat.
Jagy: věřim japoncum, svody jsou na tohle auto přímo odladěný, tak předpokládám, že budou fungovat. Ale můžu to změřit, až dorazej...
proto mám sání uplně na druhou stranu a svody zakryju tepelnym štítem

Jagy: věřim japoncum, svody jsou na tohle auto přímo odladěný, tak předpokládám, že budou fungovat. Ale můžu to změřit, až dorazej...
proto mám sání uplně na druhou stranu a svody zakryju tepelnym štítem

Tohle sani vypada taky dobre vyresene.
S tema japoncema bych to vubec neprehanel... Napr. na SRko jsou vsechny N/A svody 50-57mm... a co je overene, ze funguje nejlip i na seriovem N/A motoru? 76mm... takze bych japonce v tomhle nebral vubec jako nejakou modlu, protoze to byly svody, resp. i vyfuky, ktere mely homologaci a byly to "bolt-on" dily na origo kat, atd. Nebyly to dily pro maximalni vykon/kroutak.
S tema japoncema bych to vubec neprehanel... Napr. na SRko jsou vsechny N/A svody 50-57mm... a co je overene, ze funguje nejlip i na seriovem N/A motoru? 76mm... takze bych japonce v tomhle nebral vubec jako nejakou modlu, protoze to byly svody, resp. i vyfuky, ktere mely homologaci a byly to "bolt-on" dily na origo kat, atd. Nebyly to dily pro maximalni vykon/kroutak.
tak jinak, tohle je vyzkoušená značka, vysoce žádané svody, u kterých jeden úpravce ve státech přímo měřil přírůstek výkonu (kvůli srovnání s levnějšími tam vyráběnými svody) a naměřili na autě s lazeným výfukem a sáním nárůst zhruba 12 Nm a 7,9 kW
Můžu potvrdit. Na tyhle svody se všude pěje jedině chvála a nebýt jich málo, tak s něma jezdí všichni.
Neslyšel jsem o jiných, který by byly takhle uznávaný. Takže za mě trošku závist, těším se na reference... 
lepší "off the shelf" jsou snad jen Maruha svody, ale ty stojí ještě o dalších cca 5000 víc (nové) a nedělaj se pro B6
dneska jsem trocuh pořezal zadní nárazník, abych ulehčil průchod vzduchu. V originál stavu funguje jako padák

WP_000038 by GeorgeCZ, on Flickr

WP_000038 by GeorgeCZ, on Flickr
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to hlavne funkcni zalezitost, ale kdyby byl vyfuk a tazna oka natrene na cerno, aby to tak nevycnivalo, vypadalo by to nad ocekavani dobre. Jeste by se tada hodil nejaky jiny vyfuk 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
dneska jsem měl čas jen chvíli na to to vyměřit a uříznout, barvení na černo je v pořadí a výfuk budu měnit v pátek 
Musím uznat že to vypadá zajimavě, až to bude dodělaný bude to zase o něčem jiným. Ten výfuk mi připomíná bosozoku teď 
shatsu.cz
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Zadní nárazník vypadá zajímavě 
Jen mi to tam kazí ten malinkej vejfuček
Jestli si už o něm něco psal tak sorry
Jen mi to tam kazí ten malinkej vejfuček
Jestli si už o něm něco psal tak sorry
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

dneska jsem to co jsem odkryl nabarvil na černo, aby to tak netrčelo... jak jsem psal, výfuk se v pátek mění, takže ho neřešim 

WP_000040 by GeorgeCZ, on Flickr

WP_000040 by GeorgeCZ, on Flickr