já je asi zkusím. sehnal jsem levnej zdroj, jen asi o 500 dražší než by vyšly DS2500. a já rád zkouším nový věciMarfi píše:Dave:Ty si tu osmu prodal vid?Jeste jednou sorry ze sem to odvolal a neprijel pro ni![]()
je
Brzdy:Myslíš to že se rika jak za studena nemaj nastup a vubec nebrzdej?Je to blbost.Jezdil sem v zime i ty ferodo 1,11 nebo jak se jmenujou.Me akorat vadi to piskani no.
http://www.typer.cz tam je profik pres vsechno.Nechavaj vyrabet kyty o zxy.mel sem je i na ctr a super.Jedine co mi rika ze si stema 6 pistama asi moc nepomuzu ze ty origo bremba nejsou spatny.Takze jedina moznost je dat 18 kola a koupit 350mm a nebo nechat ty 17 ky a koupit poradny desky.Kotouce jezdej bud serii nebo ebc.
Marfi - Mitsubishi Lancer Evo 370ps:REZERVOVANO
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- RainbowSeven
Re: Marfi - Mitsubishi Lancer Evo 9
Nissan 350Z - 2004
Nissan Maxima 3,0 VQ - 1996
Já mám zase zkušenost, že DS3000 hrozně žerou kotouče (jsou na "kratší" trasy, kde je nepotřebuješ až tolik ohřát)
DS1.11 jsou v tomto lepší (větší výdrž kotoučů), ale problém že opravdu dost pískají. Mi osobně to nevadí, jsou spíš "vytrvalostní", měly by se déle ohřívat, ale to jsem nějak extra nezpozoroval (oproti 3000)
Takže buď DS3000 a kotouče jdou rychle do háje nebo DS1.11 a budeš pískat jak vlak...
DS1.11 jsou v tomto lepší (větší výdrž kotoučů), ale problém že opravdu dost pískají. Mi osobně to nevadí, jsou spíš "vytrvalostní", měly by se déle ohřívat, ale to jsem nějak extra nezpozoroval (oproti 3000)
Takže buď DS3000 a kotouče jdou rychle do háje nebo DS1.11 a budeš pískat jak vlak...
Honda Civic Type-R Gr.N
- RainbowSeven
jestli můžu nejak ppsat svoje pocity z brzd...
předpokládám, že máme plus mínus podobnou váhu auta a stejný brzdy. tzn. 324 mm průměr kotouče na předku, základní čtyřpísty od Bremba.
což samo o sobě není tak zlý, ale ani žádná hitparáda. Dany říkal, že se u těhle brzd sjíždí destička šikmo. nevím. nějak to nevnímám.
co jsem udělal u sebe. Po první sezoně jsem vyměnil kapalinu za RBF600 od Motulu, koupil jsem pancéřový hadice, DS2500 desky a později EBC kotouče na předek.
Proti OEM stavu to byl vážně rozdíl. pedál byl ostřejší, stejně jako účinek. Na okruhu tahle sestava ovšem skončí ve třetím kolem. Respektive se propadne pedál, a účinek se sníží, jakkoli to pak nějakým způsobem brzí dál. Ale to už Dany popsal myslím dost přesně na TypeRu.
Pak sjem nasadil Turbo Groove kotouče od EBC a dal na ně už zajeté 2/3 desky. no..chvíli to byla vážně hruza, pak se sjely a brzdí to myslím stejně jako na OEM kotoučích. Jediný co, že EBC rozhodně tak moc neubývají, jako OEM.
NIcméně jsem se zařekl že na okruh už nepolezu, nebo až někdy později, až nebude auto jako daily, a pak ho tomu patřičně přizpůsobím.
Takže na DS2500 nemůžu říct při týhle aplikaci zlýho slova, jen teď jak jsem pod polovinou, cellkem není problém je přehřát i na okresce. proto chci volit DS3000 (samozřejmě hlavěn ze zvědavosti
)
předpokládám, že máme plus mínus podobnou váhu auta a stejný brzdy. tzn. 324 mm průměr kotouče na předku, základní čtyřpísty od Bremba.
což samo o sobě není tak zlý, ale ani žádná hitparáda. Dany říkal, že se u těhle brzd sjíždí destička šikmo. nevím. nějak to nevnímám.
co jsem udělal u sebe. Po první sezoně jsem vyměnil kapalinu za RBF600 od Motulu, koupil jsem pancéřový hadice, DS2500 desky a později EBC kotouče na předek.
Proti OEM stavu to byl vážně rozdíl. pedál byl ostřejší, stejně jako účinek. Na okruhu tahle sestava ovšem skončí ve třetím kolem. Respektive se propadne pedál, a účinek se sníží, jakkoli to pak nějakým způsobem brzí dál. Ale to už Dany popsal myslím dost přesně na TypeRu.
Pak sjem nasadil Turbo Groove kotouče od EBC a dal na ně už zajeté 2/3 desky. no..chvíli to byla vážně hruza, pak se sjely a brzdí to myslím stejně jako na OEM kotoučích. Jediný co, že EBC rozhodně tak moc neubývají, jako OEM.
NIcméně jsem se zařekl že na okruh už nepolezu, nebo až někdy později, až nebude auto jako daily, a pak ho tomu patřičně přizpůsobím.
Takže na DS2500 nemůžu říct při týhle aplikaci zlýho slova, jen teď jak jsem pod polovinou, cellkem není problém je přehřát i na okresce. proto chci volit DS3000 (samozřejmě hlavěn ze zvědavosti
Nissan 350Z - 2004
- RainbowSeven
Mates píše:Já mám zase zkušenost, že DS3000 hrozně žerou kotouče (jsou na "kratší" trasy, kde je nepotřebuješ až tolik ohřát)
že žerou kotouče vím, ale extra mě to nemrzí. EBC stály necelých 6000 a kdovíjak z nich nadšením neřvu.´viz popsáno výše.
takže pokud budou mít DS3000 vyšší účinek na okreskách, jdu do nich. slyšel jsem cosi o třech sadách destiček na jeden EBC kotouč...což mi přijde fér.
Nissan 350Z - 2004
Nevím jak jezdíš ty, ale mi vydržely EBC TG 2 sady DS3000. Jezdil jsem asi 2x v Brně (několik jízd), nějaké závody do vrchu a okresky (nájezd do 15tis.km - pravda, že dost z toho při ostřejších jízdách). Neviděl bych to jako hrozný problém ty DS3000, ale pokud někomu jde o výdrž, tak už rovnou radši DS1.11.RainbowSeven píše: že žerou kotouče vím, ale extra mě to nemrzí. EBC stály necelých 6000 a kdovíjak z nich nadšením neřvu.´viz popsáno výše.
takže pokud budou mít DS3000 vyšší účinek na okreskách, jdu do nich. slyšel jsem cosi o třech sadách destiček na jeden EBC kotouč...což mi přijde fér.
Honda Civic Type-R Gr.N
-
TomasFuk123
Zdroj Informaci Pro LANCER hlavne EVO :
UK : www.Lancerregister.com
USA: www.evolutionm.net
Spousta levnich dilu za rozumne ceny , kdyby neco dej vedet .
UK : www.Lancerregister.com
USA: www.evolutionm.net
Spousta levnich dilu za rozumne ceny , kdyby neco dej vedet .
Mitsu Lancer Evo 8 USDM - Lovin' IT
Ja zatial vydrz ds3000 posudzovat neviem, ale brzdia vyborne aj studene a piskaju len decentne. Nam ale 900 kg auto cca. To ale ze ich brzdny ucinok je vyborny studenych skoro ako zahriatych to Plati
Zalezi jestli to je EBC Standart nebo TG.RainbowSeven píše:že žerou kotouče vím, ale extra mě to nemrzí. EBC stály necelých 6000 a kdovíjak z nich nadšením neřvu.´viz popsáno výše.
Ty standartni jsou na zavodni desticky celkem mekky, coz pozoruju i u sebe.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
Pěkné učení / blbnutí, někdy zajedu taky zkusit. Už se těším na nějaké zimní videa 
Honda Civic Type-R Gr.N
podla mna velmi rozumne investovane peniaze. hlavne pri zmene koncepcie auta
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
nene, tan kluk se jmenuje Martin, bohužel nevim jak dál byť jsem na této akci byl podruhé 
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
Pár fotek jsem přidal.
Takže na autě máme zatim větší intercooler,karbonové sání a hadice.
Připraveny jsou 18kola,velké brzdy předek i zadek,výfuk.
Dokoupit svody,spojku a nechat naladit:--)
Připraveny jsou 18kola,velké brzdy předek i zadek,výfuk.
Dokoupit svody,spojku a nechat naladit:--)
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
jenom tak mimo nebyl jsi náhodou na Spořilově v APS ?
někdy minulej týden nebo 14dní zpět, teď už nevim 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Můj názor je že by si měl zainvestovat do podvozku. Ten příplatkový je sice na svižnější jízdu fajn ale jinak nic moc.
Zase záleží jak to auto používáš...
Zase záleží jak to auto používáš...
2005 Mitsubishi Lancer Evolution VIII 360PS 490Nm - R.I.P. :-(
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
2002 Mitsubishi Lancer Evolution VII RS Sprint - SOLD
2011 Renault Mégane RS 250 - SOLD
2011 Nissan 370Z GT Edition - SOLD
1998 Mitsubishi Lancer Evolution V GSR
Jo na Spořilově sem byl objednat novej nárazník:-)
Tak jezdim stim na okruhy Most,ring,SPA pak okrsky pro zábavu jinak nic.
Tak jezdim stim na okruhy Most,ring,SPA pak okrsky pro zábavu jinak nic.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si myslel že si to ty
bych i počkal a pokecal, ale sám jsem měl dost práce, tak takhle aspoň
PS. nárazník docela cenově řacha když se koukám
PS. nárazník docela cenově řacha když se koukám
Havarijko plati:-)to bude tak za 14 ne?v pondeli
v 10 to tam vezu.
v 10 to tam vezu.
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
no 16
když mi to vyjde tak se stavim 
Tak xenony,Intercooler a sání na autě:-)

hmm pěkné to máš, paráda
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
to sání je parádní a intercooler od AMS.. OKE, výběr dílů se mi zatim líbí 
To sanie je velmi dobre riesene. Super upravy