Smržík - Subaru Impreza GT 1996
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Smržík - Subaru Impreza GT 1996
moje první impreza byla od omniteca červené GT po opravení a svezení se s prvním autem 4x4 mě začlo okamžitě bavit a auto jsem si zamiloval, nyní vlastním modré GT s řídící jednotkou WRX 168kw dále plánuji chip 188kw a zvýšení výkonu motoru jako je blow off, výfuck
od turba až po koncovku, vložka sání. potřebovala by větší brzdy dosavadní nestačí viz foto.
Re: Smržík-Subaru Impreza GT 1996
při souboji s radarem odboru dopravy odešel přední kotouč

Re: Smržík-Subaru Impreza GT 1996
Hej no konečně.
Výtej. Jen potvrzuji impreza nádherná jede krásně
Nissan Almera N15 GTI SR20VE - SOLD
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
Nissan 350Z EU version Z33 - SOLD
Nissan Skyline GT-R BNR32 - SOLD
Nissan 350Z HR
https://www.facebook.com/Teamrule32
- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Re: Smržík - Subaru Impreza GT 1996
Až na ten koncový tlumič super. Budeme se těšit na sraze u Albrechtic na jihu Čech v květnu. 
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
hezkej kousek, ale nepřemejšlel si spíš o Apexi PFC než nad čipem?
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Super auto. V zime skvela zabava. 
S tim chipem zalezi, co mysli.. jestli to je nejaky "fake" chip od ceskych radoby tuneru nebo neco pouzitelneho.
S tim chipem zalezi, co mysli.. jestli to je nejaky "fake" chip od ceskych radoby tuneru nebo neco pouzitelneho.
Naposledy upravil(a) jagy dne 20 úno 2011, 22:06, celkem upraveno 2 x.
No nazdar, tak konecne te Peet prekecal at to sem das
jinak super kara
GS300 Daily
K11 Super S cityDaily
MIATAsupercharger For Fun
P10GT small project
240Z big project
K11 Super S cityDaily
MIATAsupercharger For Fun
P10GT small project
240Z big project
všem děkuji za názor. výfuk bude jinej tenhle je na mě moc tuning a to se k japonci moc nehodí. chip bych si představoval takhle http://www.chiptuning-subaru.cz/ ale sám nevím jesli to bude pro auto to nejlepší měli by ten výkon změřit i na brzdě což se mi zamlouvá 
nice reeza k ladeni se vyjadrovat nebudu to je na dlouho ,))) preju at se upravy dari , jen dotaz na podzim sem potkal v Tabore tu omnitecovu cervenou pak me dokonce nasla u babicky kousek od Tabora na pokec , tagze to si ty ? ja bili STi GC8
Subaru Impreza WRX STi
čau jj to jsem přesně já u babičky jsem tě potkal protože tam tudy jezdím každej den do města někdy až budeš mít auto ok tak se musíme někde potkal a pokecat rád bych věděl něco více o STI
to tvoje je fakt pěkný
a tedka scháním pravou mlhovku neměl by někdo?
je stejná z GD? šla by na GC?
ještě na léto nasadit nějaké origo pěkné kola a může se na srazy 
- WotanMitUns
- Kontaktovat uživatele:
vypadá parádně a máš i stejný autorádio jako já 
pekna reza 
btw. ja se k ladeni vyjadrim
strucne -> NETUNIT 
btw. ja se k ladeni vyjadrim
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
jj to máš asi pravdu má 168kw a když o tom přemýšlím bude lepší koupit nějaký lepší diferák dozadu a podvozek než tomu dávat více koníAmigo píše:pekna reza
btw. ja se k ladeni vyjadrimstrucne -> NETUNIT
urcite udelej brzdy, ty 2 pistky ten vykon proste nedavaji... podvozek ma urcite taky to nej za sebou, tim se taky posunes uplne jindeTomik.s. píše:jj to máš asi pravdu má 168kw a když o tom přemýšlím bude lepší koupit nějaký lepší diferák dozadu a podvozek než tomu dávat více koní
hlavne prevodovka toho moc nesnese, zvlast kdyz vyhodis kat a poskoci ti kroutak
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
Ahoj, pěkná rézinka.
Pokud chceš ještě ladit výkon, tak doporučuji místo nějakýho čipu vyhodit WRX jednotku a dát STi RA ECU.
Já osobně jsem na GT96 testoval sériovou, wrx, sti ra a mines jednotky a upřímě se to pocitově nedá vůbec srovnat.
Převodovka by byla asi jedna z věcí, na který by jsem určitě šetřil, protože u GT jít ke 300hp znamena převodovka KO
Pokud chceš ještě ladit výkon, tak doporučuji místo nějakýho čipu vyhodit WRX jednotku a dát STi RA ECU.
Já osobně jsem na GT96 testoval sériovou, wrx, sti ra a mines jednotky a upřímě se to pocitově nedá vůbec srovnat.
Převodovka by byla asi jedna z věcí, na který by jsem určitě šetřil, protože u GT jít ke 300hp znamena převodovka KO
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
Daily car: Seat Ibiza 1.9 TDi sport 2001
Sold: Subaru Impreza GT 1996
Summer: Suzuki GSX-R 600 1999
uz sem videl live opravdu moc pekna sonic blue ^^
Subaru Impreza WRX STi
GeorgePB píše:Ahoj, pěkná rézinka.
ale zase se bojím toho že mi odejde motor tenhle rok ještě chci jezdit
Jak říká GeorgePB ta převodovka pujde do háje..
já jsem chtěl dát downpipe bez katu ale zatim na to kašlu protože mám nějakou načatou tranny a nechci to pokoušet
já jsem chtěl dát downpipe bez katu ale zatim na to kašlu protože mám nějakou načatou tranny a nechci to pokoušet
Subaru Impreza GT MY95
smržík: o motor bych se až tak nebál.. ja jezdím na motoru GT98 a zatím bez problému.
Jde hlavně o to aby jsi moc nepřefoukl turbo a nechal tlak na nějaké rozumné hranici.
S STi RA jednotkou ti tlak povyskočí na 0,9-1,0 baru sériově což je bez problému únosné.
Vidím že jsi z Tábora, já jsem Příbramák, tak pokud budeš chtít můžes se zastavit a můžeme na zkoušku cvaknout mojí Mines jednotku.
Máš verzy 94-96 že?
Jde hlavně o to aby jsi moc nepřefoukl turbo a nechal tlak na nějaké rozumné hranici.
S STi RA jednotkou ti tlak povyskočí na 0,9-1,0 baru sériově což je bez problému únosné.
Vidím že jsi z Tábora, já jsem Příbramák, tak pokud budeš chtít můžes se zastavit a můžeme na zkoušku cvaknout mojí Mines jednotku.
Máš verzy 94-96 že?
Race car: Subaru Impreza Type R 1999 (testing)
JJ jsem z Tábora a do příbrami budu mít i tedka cestu 8.4 na tuning co je tam u vás tak bych se ti ozval a rád bych to vyzkoušel kdyby to bylo možné to jsi hodný když to takhle jde aspon uvidím jaké to je a jak to fungujeGeorgePB píše:smržík: o motor bych se až tak nebál.. ja jezdím na motoru GT98 a zatím bez problému.
Máš verzy 94-96 že?