moje auti je z limitovane seriie rok vyroby-99posledni tip stouhle karoserii,klasika mala kopie wrc-sice to neni 3dvirko,ale podobna je celkem dost polepy mozna casem!odlehcena karoserie-staly pohon 4x4-brzdy -predky 4pistek kotouce chlazene vzduchem,hidraulicka rucni brzda+zadni kotouce chlazene vzduchem stejny prumer ,jak ve predu!!dvojpistkovy trmen!!!motor-2.0 16v turbo!!! sani sti,rozdelovac +ridici jednotka sti-casem bude aj coler sti!!!bloff ventil!!turbo tlak cca1.4baru!!pri zavodeni nastaven na vysi tlak!!kola zatim obic 16-ale byly 18 speedline!!vzpera ve predu!!vyfuk komletvybrane-jen hola trubka na nerez nejsou love alle zvuuk genialni !!!!jen male detail nefim kolik maa kw-musim zajed na brzdu-ale siiilu maaa a velkou-pac mototr roztrhal uz 2 prevodovky!!!jinak je to reza v plne palbe krom nastaveni dyferencialu!!!omezuji me penize,ale nestezuji si je to krasavec!!!dalsi upravy budou podle penez-plaan asi sport podvozek -pac tvrde pruziny jsou fajn aleneni to idealjo mam ho 2 roky a porad se teho bojim neni to auto-JE TO SUBARU!!!!a kdo snim nejel tak nepochopi!joo omlouvam se za chyby cesky mooc neumim
Naposledy upravil(a) smiley.max dne 08 črc 2008, 04:49, celkem upraveno 3 x.
Moc pìkné auto, jednu dobu jsem si ho chtìl koupit na blbnutí. Tíhnu sice k Mitsubishi ale subaru mám taky rád. A super zvuk, kde se mišák na subaru hrabe se zvukem.
je vymontovan neboj je to turbac!!jinak by tam preci nebylo to turbo!!dost lidi se uz presvedcilo ze jede!!ted teda opet nejede-klekl motor-cely se upravy na visi vykon!!borec co to bude delat -mi tvrdi ze by to mohlo vystoupat na nakech 320 az 350kobyl!!tak se uvidi-uz jsem sehnal aj kracenou prevodovku coz je uplne ideal a nej je to ze ma zesileny ozubeni a jen tak nejsem blbe abych tu lhal ze to je gt!!zajdi na subaru club a mrkni na muj profil tam je vic fotek
smiley.max píše:a kde ty mas schovanou tu svou krasku??hledam a nemuzu najid!!
sem si musel rejpnout kdyz sem ho nevidel ani zadny hadice smer naraznik .) jo a moje rezicka ceka az ji panicek koupi new prevodovku ale zatim ma smulu , na leto zvytezil supermotard