Mrk - Honda Integra Type R Nh0
Moderátoři: Amigo, riderhenry
treba ty 16" kola, za kolik se daji sehat v polsku?Mrk píše:Nevim co pro Tebe je levno ale v Polsko vetsina je import z USA a UK. Ale ne vsechno, rikas co Tebe zajima a potom napisu cena.
Jak to delas, ze nemas ten predni naraznik, okolo svetel, zaneseny muskama?Mas nejaky specialni posutup jak ho cistit?
Krásný auto
kingart:Ty mušky jsou velký neštìstí, ikdyž je smeješ, tak na vìtšinì autech jsou vidìt takový flíèky po nich.V práci máme normálnì na odstranìní zasjchlejch much chemii.Postøíkáš celej èumák, jdeš hodnì blízko s wapkou a když tam jsou vidìt stejnì ty fleky, tak mùžeš ještì rozleštit.Pak staèí auto èas od èasu navoskovat a jde to pak líp umejt
Hlavnì tam ty mouchy nenechávat dlouho...jinak sry za ot
kingart:Ty mušky jsou velký neštìstí, ikdyž je smeješ, tak na vìtšinì autech jsou vidìt takový flíèky po nich.V práci máme normálnì na odstranìní zasjchlejch much chemii.Postøíkáš celej èumák, jdeš hodnì blízko s wapkou a když tam jsou vidìt stejnì ty fleky, tak mùžeš ještì rozleštit.Pak staèí auto èas od èasu navoskovat a jde to pak líp umejt
safris tak to mame levnejsi.U nas za 13.000kc se daji sehnat nove kola (bez pneumatik),Prave vim ze nekteri lidi tady odsud jezdi pry do Polska na trhy, protoze tam jsou levnejsi dily, ale tak to se asi tyka takovych veci jako jsou svetla, zrcatka, motorove dily asi moc ne co?Mrk píše:za '16 kola JDM ITR potreba dat 2200 - 2800 PLN (13750 -17500 CZK) - odvisly od jejich stanu.
a jakze se jmenuje ta chemikalie?schades píše:...
nove original 16" z JDM ITR za 13? asi zijes v jine CR nez jakingart píše:safris tak to mame levnejsi.U nas za 13.000kc se daji sehnat nove kola (bez pneumatik),Prave vim ze nekteri lidi tady odsud jezdi pry do Polska na trhy, protoze tam jsou levnejsi dily, ale tak to se asi tyka takovych veci jako jsou svetla, zrcatka, motorove dily asi moc ne co?
v polsku mas levne dily z druhovyroby
jdm WRX STi type-RA ver.5 - SOLD
- Lukáš 325e
http://www.breker.cz/wheels.htmlAmigo píše:nove original 16" z JDM ITR za 13? asi zijes v jine CR nez ja
ok tak zas az tak originalni nejsou, ale mas na vyber, bud si koupis 10 roku jete, nebo tyhle novy
aha a bude stacit kdyz budu jezdit jako hovado?Gregy píše:...
kingart to nejsou originalni, take mame za 12000 CZK 
Gregy, nevim zda jsem dobre zrozumel - nevis kde to ma byt? U mne je tu:
http://img144.imageshack.us/img144/3849/ker003it7.jpg
(prava strona)
PS: na foto neni moje auto.
Gregy, nevim zda jsem dobre zrozumel - nevis kde to ma byt? U mne je tu:
http://img144.imageshack.us/img144/3849/ker003it7.jpg
(prava strona)
PS: na foto neni moje auto.
I'm sure it was not mine, because i didn't used to live in Prague this time.Mrk píše:Hmm, Gregy, vis kolik mate ITRy w Praze? Jsem byl u Vas w Praze na silvestrovou noc 08/09 a jsem videl jeden hezky ITR, originalni stav, velmi cisty... tak se myslim ze to snad Tvuj...?
About the start button:
I know where to place it, there's only one possible place
Re: Mrk - Honda Integra Type R Nh0
Ahoj,
novy wyfuk DC Sports + test pipe + header 4-1 sou na automobilu. Zvuk je bajecny
Pak dam video.

Jsem koupil take Skunk2 VTEC Solenoid Cap a folikul (?) z cervenou nitou.

Fotky cisteho ITRa po voskujici...

pozdravy
novy wyfuk DC Sports + test pipe + header 4-1 sou na automobilu. Zvuk je bajecny

Jsem koupil take Skunk2 VTEC Solenoid Cap a folikul (?) z cervenou nitou.

Fotky cisteho ITRa po voskujici...

pozdravy