Nj ale chrání od rozjívených harantù vystupujících ze sousedních aut hlavnì u obchoïákùondrascz píše:A jeje GPS dyno realizované 1Hz pøijímaèem. To je pak debata tìžká. S EP2 jsem najel jen 70kkm, vyzkoušel nejrùznìjší øešení CAI, abych ve finále zjistil, že je to èistì o zvuku a dobrém pocitu ze zábavy v garáži.
Tvé sání na EP3 je obecnì považováno za to lepší z nepøíliš ideálních otevøených systémù. Mezi jeho hlavní nevýhody patøí pomalá reakce na pøidání plynu (pozoroval jsi opak) a riziko nasátí vody. Osobnì mi jsou sympatiètìjší uzavøené systémy s filtrem stejnì vzdáleným od klapky jako v sérii. Tzn. napø. GruppeM (u LHD nepoužitelný), ITG Maxogen, BMC CDA apod. Osobnì se spokojím s Hondata modem airboxu, K&N filtrem a pøívodem vzduch do boxu do FC Design.
Každopádnì pøeju mnoho pøíjemných chvil s EP3. Jen ten cityguard by to rozhodnì chtìlo dolù, to je strašný hnus...
area07 - Honda Civic Type R
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Honda Civic Type R EP3
Jen v rychlosti - dneska mì nìjak osvítilo že pøezuju na zimáky a odpoledne na výjezdu z Prahy kolem 17 hodin zaèátek dálnice na Teplice déš se snìhem
... tak to bylo celkem štìstí.
Zimní rozmìr 205/50/17 - vyzkoušeno od loòska v podbìhu nedøe - to už musí bejt hup jako bejk ve vysoký rychlosti aby se to ozvalo - akorát trochu houpaèka oproti letním.

Zimní rozmìr 205/50/17 - vyzkoušeno od loòska v podbìhu nedøe - to už musí bejt hup jako bejk ve vysoký rychlosti aby se to ozvalo - akorát trochu houpaèka oproti letním.

Honda Civic Type R EP3
Momentka z montáže - svody DC sports - poèasí (sníh) u nás moc nepøálo nìjaké lepší projížïce, ale z tìch pár kilometrù za volantem to vypadá že se motor líp sbírá z nižších otáèek. Ale co mi hlava moc nepobírá (nejen mì ale i klukùm ze servisu) je skuteènost že auto dost razantnì ztichlo
Jen se sáním to bylo tak krásnì chraplavì ujeèené, a teï když jsem stál na semaforech tak jsem sledoval otáèkomìr jestli to nechcíplo. No nevím, škoda toho zvuku. Jediný vysvìtlení který mì napadá že se sání nemusí prát s takovým odporem jako u sériových svodù.
Máte nìkdo taky takovou zkušenost ?
Doplòující info: svody navazují rovnou na výfukový potrubí za katalyzátorem. KAT je venku.

Máte nìkdo taky takovou zkušenost ?
Doplòující info: svody navazují rovnou na výfukový potrubí za katalyzátorem. KAT je venku.

Honda Civic Type R EP3
Dneska jsem se byl trochu projet a asi ty svody nìco do sebe mají, hlavnì ve vyšších rychlostech na 4,5 rychlostní stupeò mi pøijde že motor jde líp než se sérií. Na 6ku na okreskách nebylo místo.
Rovnou pøedejdu dalším otázkám: zmìøený samozøejmì nic nemám, jde o subjektivní dojem.
Rovnou pøedejdu dalším otázkám: zmìøený samozøejmì nic nemám, jde o subjektivní dojem.
Honda Civic Type R EP3