Dejf 's ITR - Dejf is back :-)
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
to bude drahyGregy píše:Az to dodelas, tak ti privezu moji
je to v poho, ale to cisteni je opravdu hroznej opruzGeorgee píše:trochu mì to svádí, abych podobnou proceduru provedl s miatou, ale pøi pøedstavì té práce...
tak rozhodovani, ja jen menim silentblokyzam3k píše:Jak dlouho ti trvalo rozhodování odstavit auto a dát se do ,,malé"rekonstrukce![]()
¨???
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
no to je dalsi muj problem. mam trochu problem se do skorepin vejit, tak ze musim vybirat jen z ''XL'' verzi. ne ze bych byl nejak prerostlej, mam jen 190cm, ale s rozmerem odpovidajicim 120kg se moc skorepin neporovnaMišák píše:copak planujes za sedacky?
presny verze ti z hlavy nereknu, pac si je napamatuju a odkazy mam v druhy praci, tak ze v pripade zajmu je poslu v tydnu
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
vuli jo, clovek si musi uvedomit co zacina a nedlabat na to
ja rikam, ze kdyz uz jsem to rozhodil, tak to udelam poradne. je kravina to ted uspechat a za dva roky to delat znova, jen kvuli tomu, ze jsem to odflak
no znalosti ... rozebrat to neni zadna frajerina a dohromady jsem to jeste nedaval, tak nevim
jako jo, neco clovek musi vedet, ale zadna hruza to neni. chce to mit manual, hlavne kvuli momentum
ja rikam, ze kdyz uz jsem to rozhodil, tak to udelam poradne. je kravina to ted uspechat a za dva roky to delat znova, jen kvuli tomu, ze jsem to odflak
no znalosti ... rozebrat to neni zadna frajerina a dohromady jsem to jeste nedaval, tak nevim
jako jo, neco clovek musi vedet, ale zadna hruza to neni. chce to mit manual, hlavne kvuli momentum
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- Dejf
- Kontaktovat uživatele:
kdybych tvrdil, že jsem už nemìl flexu v ruce, tak bych lhal, ale pak se mi zželelo tìch pùvodních netknutých izolacímAxThoR píše:Na to oèištìní podbìhù ti mùžu doporuèit kotouèovou brusku (flexu) s drátìnym koutouèem. To sundá bezpracnì veškeré neèistoty, tmely, gumoasfalt a tak podobnì a to až na plech. Doporuèuji
Honda S2000
Honda FR-V
Honda Jazz
Honda FR-V
Honda Jazz