Prezident - Toyota Corolla AE86 Levin Zenki SR
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se pohnul z místa, mám vyvaøenou prdel (na autì) 

Taky jsme se rozlouèily s jednou kamarádkou

a na závìr videjo
http://www.myzbrna.ic.cz/?p=501

Taky jsme se rozlouèily s jednou kamarádkou

a na závìr videjo
http://www.myzbrna.ic.cz/?p=501
Naposledy upravil(a) Prezident dne 25 kvě 2009, 21:06, celkem upraveno 1 x.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se o víkendu zas trošku pohnul.
opravil jsem si nádrž (èerpadlo jsem pøehodil ze støíkaèkové do karbecové páè støíkaèková nádrž byla dìravá "jak ústa staré ženy" jak by øekl Vinetou)
a vyndal jsem motor.
pár fotek:

to pro dnešek vše, pokraèování po víkendu.
opravil jsem si nádrž (èerpadlo jsem pøehodil ze støíkaèkové do karbecové páè støíkaèková nádrž byla dìravá "jak ústa staré ženy" jak by øekl Vinetou)
a vyndal jsem motor.
pár fotek:

to pro dnešek vše, pokraèování po víkendu.
Naposledy upravil(a) Prezident dne 25 kvě 2009, 20:59, celkem upraveno 1 x.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem se zas trochu pohnul, jen teda musím øíct že jsem se dostal do fáze ve které jsem fakt být nechtìl z pùvodního "jen vymìnit motor a vyvaøit zadek" se stala dost rozsáhlá rekonstrukce.
ach jo proè nikdy nejde nic podle plánu.
už jsem skoro úplnì vybral motorovej prostor. (nevíte nìkdo jak oddìlat motorek stìraèù abych ho tam i bezpeènì vrátil?)

i interier už je venku

teda venku uplnì není

protože krom auta se peru i s místem.
o víkendu je v plánu vybroušení, pøípadný vaøení a støíknutí motorovýho prostoru. krom toho jsem objednal i sadu tìsnìní na motor, tak když to pøijde v èas tak se na to snad taky dostane, jinak pak zas až za 14 dní protože moje drahá polovièka už mì asi umlátí když su každej vejkend v prd*li.
už jsem skoro úplnì vybral motorovej prostor. (nevíte nìkdo jak oddìlat motorek stìraèù abych ho tam i bezpeènì vrátil?)

i interier už je venku

teda venku uplnì není

protože krom auta se peru i s místem.
o víkendu je v plánu vybroušení, pøípadný vaøení a støíknutí motorovýho prostoru. krom toho jsem objednal i sadu tìsnìní na motor, tak když to pøijde v èas tak se na to snad taky dostane, jinak pak zas až za 14 dní protože moje drahá polovièka už mì asi umlátí když su každej vejkend v prd*li.
Naposledy upravil(a) Prezident dne 25 kvě 2009, 20:54, celkem upraveno 1 x.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
nemáš zaèDejf píše:díkes, a jak to šlo?
Naposledy upravil(a) Prezident dne 26 kvě 2009, 08:21, celkem upraveno 1 x.
- Prezident
- Kontaktovat uživatele:
DikH-Honza píše:a ja si doma bulim ze mam trochu lisej na spodku eva... kua tohle to je masakr, davat dokupy neco v tak pokrocilym stadiu hniloby, drzim palce.
Dnes jsem se vrátil z víkendovýho zápolení s motorem. Fakt jsem si myslel že to bude mít rychlejší prùbìh. Už jsem na autì rozebral všechno co rozebrat šlo. teï už se bude jen skládat. což bude trvat asi 3x tak dlouho. Takže jestli vyjedu letos, tak to bude zázrak.