Pavel260 - Mazda MX-5 NB
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
miata dnes odjela k Winieum tak snad se mu bude daril lip nez me
preji hodne stesti a jeste vic odvahy
dnes jsem odvezl predni naraznik na nalakovani a pristi ctvrtek jedu do servisu na vymenu oleju a konektoru na FLkove svetla takze kdyz to dobre pujde tak soukromej facelift bude jeste ve ctvrtek na aute
dnes jsem odvezl predni naraznik na nalakovani a pristi ctvrtek jedu do servisu na vymenu oleju a konektoru na FLkove svetla takze kdyz to dobre pujde tak soukromej facelift bude jeste ve ctvrtek na aute
-
Johnie_Walker
- Kontaktovat uživatele:
asi po tydnu co jsem ji mel 

soucasny stav jen hardtop odpociva v pokoji a to doslova
miata to neni ale napis peknej
nikdy auto nebudu rikat jako nedko miata kdyz to neni dovezene z USA nic proti nikomu ale je to klamani

a facelift foceno jen v pokoji ale uz se lakuje nejakym spesl lakem aby to nebylo hned oprejskany od kaminku jsem zvedavej na cenu

soucasny stav jen hardtop odpociva v pokoji a to doslova
miata to neni ale napis peknej

a facelift foceno jen v pokoji ale uz se lakuje nejakym spesl lakem aby to nebylo hned oprejskany od kaminku jsem zvedavej na cenu

-
Johnie_Walker
- Kontaktovat uživatele:
-
mcspeedyde
tak mam novinky
v patek v noci jsem se vracel ze sumavy po strakonicke dalnici celou cestu porad neco behalo po silnici at uz zaby nebo krysy kocky a podobne .. bylo po bource tak asi byly nejake poplasene jenze to nejhorsi prislo az na dalnici ve 130ti jel jsem s rosvicenejma dalkacema v pravem pruhu a koutkem oka jsem na posledni chvili zpozoroval nejakou velkou (ani ne tak velkou to jsem si domyslel podle toho jak byla vysoko) zver.. strhnul jsem rizeni abych to netrefil celne a ozvala se rana jakou jsem jeste neslysel zrcatko se mi nejak zkroutilo a moc toho z nej nezbylo .. vracet jsem se nechtel pac couvani ve tme na dalnici to ne .. dojel jsem do prahy zkontroloval auto ktere bylo cele od chlupu a jel jsem zase zpet smer strakonice pac jsem nevedel kde se to presne stalo tak jsem si dal dalnici znova cestou mi prebehlo snad 5 srn pre cestu no a po hodine jsem by na miste cinu byl to velkej srnec s parohama aspon 30cm bohuzel neprezil .. pouceni pro sobotni casne rano "nejezdit v noci 130 po dalnici"
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
Jo se srnkama mam taky zkusenosti, potkavam je skoro denne cestou domu, mam z toho docela nervy a v noci jezdivam uz opravdu se sevrenou zadnici. Pred par lety se mi stalo, ze jsem se otrel o srnu kolenem na motorce a to mi docela stacilo... Asi budu jediny, ale nejvic je mi lito tech zvirat 
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
nejsi jediny taky mi ho bylo lito
a to jsem ho jeste musel odsunout vratil jsem se tam a lezel v pulce praveho pruhu tak jsem ho odsunul a zavolal na policajty a ze prej tam poslou myslivce tak jsem zvedavez a pojedu v sobotu tamtudy jestli tam uz nebude.. dhavne kdyz to nekomu reknu tak se blbe zeptaj jestli jsem z toho mel gulas ... nechapu je
Srnka to je zlo,já jsem tenkrát trefil 3 zajíce ve 150km/h.
Jeden šel do znaèky,druhej do kraje nárazníku a tøetí do chladièe.
Což ty první dva,ty byli ,,trochu" v celku,ale ten co šel do chladièe,byl na ,,kaši".
Když jsem zastavil(mìl jsem co dìlat,abych to ustál),tak se jdu podívat jak to dopadlo.
Chladiè a nárazník byl KO + zajíc rozmetanej na svodách.
Prostì zvìø je zlo a nechtìl bych vidìt,co by mi udìlala srnka s cérem
Ještì,že jsi jí netrefil pøímo.
Jeden šel do znaèky,druhej do kraje nárazníku a tøetí do chladièe.
Což ty první dva,ty byli ,,trochu" v celku,ale ten co šel do chladièe,byl na ,,kaši".
Když jsem zastavil(mìl jsem co dìlat,abych to ustál),tak se jdu podívat jak to dopadlo.
Chladiè a nárazník byl KO + zajíc rozmetanej na svodách.
Prostì zvìø je zlo a nechtìl bych vidìt,co by mi udìlala srnka s cérem
Ještì,že jsi jí netrefil pøímo.
Honda CRX del sol EG2 B16A2
Instagram : Zam3k
Instagram : Zam3k
-
mcspeedyde
tuhle problematiku znam docela duverne... Bohuzel za to nikdo odpovedny neni... Je to jako kdyby se nekdo dovolaval odpovednosti po nekom za to, ze ti ptak posere lak u auta a to pak vyzere lak...
Obecne ale plati nasledujici - po stretu se zveri, kdy dojde ke skode na majetku - je treba volat policii, ktera by mela mit kontakt na lesni spravu / majitele (spravce) honitby - tj. myslivce a pri hodne hodne velkym stesti se muze stat, ze majitel (spravce) honitby bude pojistenej za skodu zpusobenou zveri... Bohuzel co vim, tak udajne takhle pojisteny je jen opravdu par honideb v cele CR, takze vlastne nikdo a nikde... pak tedy smula a pokud nemas havarijni pojistku (nebo nejakej extra "bonus" v ramci pov.ruceni), tak proste smula...
kazdopadne gratuluju ze se ti podarilo vyhnout. je to smula, ale dopadlo to dobre. uplne presne stejne sme pred lety s kamaradem ve 130 km/h na D8 nekde u Litomeric nabrali srnku s Mazdou 323F - tenkrat to ale odneslo nejen zrcatko, ale jeste predni svetlo a poskrabanej bok od kopytek...
Obecne ale plati nasledujici - po stretu se zveri, kdy dojde ke skode na majetku - je treba volat policii, ktera by mela mit kontakt na lesni spravu / majitele (spravce) honitby - tj. myslivce a pri hodne hodne velkym stesti se muze stat, ze majitel (spravce) honitby bude pojistenej za skodu zpusobenou zveri... Bohuzel co vim, tak udajne takhle pojisteny je jen opravdu par honideb v cele CR, takze vlastne nikdo a nikde... pak tedy smula a pokud nemas havarijni pojistku (nebo nejakej extra "bonus" v ramci pov.ruceni), tak proste smula...
kazdopadne gratuluju ze se ti podarilo vyhnout. je to smula, ale dopadlo to dobre. uplne presne stejne sme pred lety s kamaradem ve 130 km/h na D8 nekde u Litomeric nabrali srnku s Mazdou 323F - tenkrat to ale odneslo nejen zrcatko, ale jeste predni svetlo a poskrabanej bok od kopytek...
GT86