Georgee - '98 mx5
Moderátoři: Amigo, riderhenry
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
aby si nerek ze ti sem nikdo nepise tak ja ti to teda pochvalim noo
jsem zvedavej jak to bude vypadat v realu 
Naposledy upravil(a) Pavel260 dne 22 bře 2009, 21:25, celkem upraveno 2 x.
Kolo
Docela by mì zajímalo, co bylo pøíèinou toho "zvadlého" kola? Myslíš, že je to kvùli jízdì smykem? A vypadá to spíš na pružinu, nebo na rameno nápravy? Nedokážu si totiž pøedstavit, jak moc snáší zadní náprava MX-5 jízdu driftama. 
MX-5 NB, 1,9L rv98
no... zatim jsem se k tomu nedostal, ale od pøedešlé majitelky byla osma na levém zadním kole, takže pøedpokládám, že s tim nìkde vlítla do díry asi a tim zkroutila disk... a pøi tom vzniklo nejspíš i tohle... mohla by být ohlá tìhlice, zvadlá pružina... uvidim až to zvednu na zvedáku a porovnám obì kola...
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes vstal s tim, že po zimì sundám výfukové potrubí, oèistim ho a dám mu nový nátìr... to by nebylo moje auto aby mì zase nepøekvapilo...
1) matky na zadní pøírubì byly pøivaøené, takže jsem musel vytahnout flexu a uøezat je a od nìjakých tøí hodin se snažim vyvrtat nové otvory pro šrouby abych mohl vrátit tlumiè... zajímalo by mì co to je za materiál, protože vrtáky musim brousit každých 10 minut a vyvrtal jsem zatim asi 3 mm
2) matky jsou pøivaøené i na pøední pøírubì, takže mì tenhle postup èeká nejspíš zítra znovu...
3) celou dobu jsem chtìl zjistit, jaké znaèky je zadní tlumiè a koncovka... takže jsem zjistil, že mám tlumiè origo z Hondy
mé auto je plné pøekvapení... jsem zvìdavej na co ještì pøijdu
EDIT: tak jsem hledal podle výrobního èísla na tlumièi... sice je z Hondy, ale z motorky, konkrétnì asi CBR
1) matky na zadní pøírubì byly pøivaøené, takže jsem musel vytahnout flexu a uøezat je a od nìjakých tøí hodin se snažim vyvrtat nové otvory pro šrouby abych mohl vrátit tlumiè... zajímalo by mì co to je za materiál, protože vrtáky musim brousit každých 10 minut a vyvrtal jsem zatim asi 3 mm
2) matky jsou pøivaøené i na pøední pøírubì, takže mì tenhle postup èeká nejspíš zítra znovu...
3) celou dobu jsem chtìl zjistit, jaké znaèky je zadní tlumiè a koncovka... takže jsem zjistil, že mám tlumiè origo z Hondy
mé auto je plné pøekvapení... jsem zvìdavej na co ještì pøijdu
EDIT: tak jsem hledal podle výrobního èísla na tlumièi... sice je z Hondy, ale z motorky, konkrétnì asi CBR
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
mcspeedyde
podle fotek tam nemas zadny US predni lampy, ale "normalni" svetla z NBFL... tj. od r.v. 2001 dal...
Tam je v tlumenejch HB4 a v dalkovejch HB3.
Pokud nekdo chce koupit jen svetla z NBFL a dat na NB, tak pozor! Nepujde to - spodni lem narazniku ma lehce jinej tvar a jinak je deleny i tesneni svetla. NB ho ma na svetle, NBFL na kapote!!! Takze to neni zas az tak einfach...
Zas u NB jde vyndaz svetlo jednodusse, u NBFL se kvuli vyndani svetla musi uvolnit a povysunout celej predni naraznik...
Tam je v tlumenejch HB4 a v dalkovejch HB3.
Pokud nekdo chce koupit jen svetla z NBFL a dat na NB, tak pozor! Nepujde to - spodni lem narazniku ma lehce jinej tvar a jinak je deleny i tesneni svetla. NB ho ma na svetle, NBFL na kapote!!! Takze to neni zas az tak einfach...
Zas u NB jde vyndaz svetlo jednodusse, u NBFL se kvuli vyndani svetla musi uvolnit a povysunout celej predni naraznik...
- riderhenry
- Kontaktovat uživatele:
-
mcspeedyde
Georgee
Na foru jsem ted nove. Nekupoval jsi ji nahodou v autobazaru na smichove? Vloni jsem tam zahledl MG-F a mam pocit ze presne tuhle. Jinak pekna.
TDI - daily
MX-5 - funny
MX-5 - funny
Re: Georgee
jj pøesnì tam jsem jí kupoval... hovadina kupovat auto z bazaruiparkosh píše:Na foru jsem ted nove. Nekupoval jsi ji nahodou v autobazaru na smichove? Vloni jsem tam zahledl MG-F a mam pocit ze presne tuhle. Jinak pekna.