Bery18 - Toyota Supra MKIV
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery18 - Toyota Supra MKIV
Zkompletoval jsem sání
Nechal jsem vyčistit koberec a sedačky
Dál jsem motor do auta na zkoušku, abych zaměřil hadice a vedení k intercoleru.
A taky dorazil z USA volant od AdamaLZ
A taky dorazil z USA volant od AdamaLZ
Začal jsem řešit trubky k intercooleru a nemám rád, když prochází do motorového prostoru jen vyříznutou dírou. Je to takové humpolácké řešení a tak jsem se pokusil vymyslet něco více estetického.
Mezi vrchní a spodní část jsem přilepil tenkou vrstvu semiše ať se neškrábe lak a celé to trošku poleštil.
Přidělal jsem držák na klimu + přivařil držák na wesgate.
pěkné jako vždy
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
ZXMan díky díky, bohužel né všechno se mi povedlo na první pokus, na některé věci jsem zapomněl a občas jsem udělal něco co se mi zpětně ne úplně líbí. Takže jsem teď dával tyhle resty do pořádku. První co, že jsem zapomněl vyměnit ložisko v klice. Takže osvědčený postup pomocí chleba a za chvilku bylo venku.
Těsně před odstavením auta jsem dával novou vodní pumpu, takže ta se mi měnit nechtěla, ale při rozebrání se roztrhalo těsnění. Tak jsem to jen slepil silikonovým tmelem.
Takže jsem si znovu vyndal rozvody, vyndal celou vodní pumpu a přetěsnil už papírovými těsněním.
Takže jsem si znovu vyndal rozvody, vyndal celou vodní pumpu a přetěsnil už papírovými těsněním.
Chleba sem zatim ještě neviděl, jen mokrý papír, ale princip bude stejný. 
Awatar: S tím chlebem to šlo krásně, bylo to hned venku.
Posvářel jsem trubku na odtok oleje z turba s dostatečně velkým průměrem bez restrikcí aby olej netlakoval do ložisek na turbu.
Posvářel jsem trubku na odtok oleje z turba s dostatečně velkým průměrem bez restrikcí aby olej netlakoval do ložisek na turbu.
Olejový filtr jsem chtěl původně nechat na bloku, ale nakonec padlo rozhodnutí přemístit ho na lépe přístupné místo. Objednal jsem tedy jen čínský Relokační Kit s průtokem 10 mm, na tom přece nemůžou nic zkazit 

V nejužším místě byl průtok jen 4mm.
Takže Rozřezat, vybrousit,provartat, posvářet a nalakovat

V nejužším místě byl průtok jen 4mm.
Takže Rozřezat, vybrousit,provartat, posvářet a nalakovat

Tlakujeme IC jestli někde neutíká a dorazila Walbro pumpa.
Kvůli Greddy sání se musí přemístit pojistková skříň. Většina lidí to dává jako na fotce což je i umístění podle origo návodu od Greddy, a je to v podstatě jediná možnost aby se nemusel prodlužovat svazek. Mě osobně se to ale vůbec nelíbí, vypadá to jak pěst na oko A tak jsem se rozhodl že jí přemístím na druhou stranu do podobné pozice jako je originál vlevo.
S elektrikou nejsem kamarád a tak jsem si to přemístění usnadnil co to šlo a vznikl z toho takovýhle bastl. Dělal jsem to v létě minulém roce a doteď mi to nedá spát a tak jsem se do toho teď pustil znovu
S elektrikou nejsem kamarád a tak jsem si to přemístění usnadnil co to šlo a vznikl z toho takovýhle bastl. Dělal jsem to v létě minulém roce a doteď mi to nedá spát a tak jsem se do toho teď pustil znovu
A takhle to momentálně vypadá
Práce na eletrice prokládám další práci na rozptýlení
tentokrat zaleštěné sváry k IC.
Nechal jsem zavařit trubku od klimatizace která lehce prosakovala.
A zjistil jsem že musím prodloužit lanko plynu ke klapce protože kvůli novému sání je krátké.
A ještě musím udělat adaptér na volnoběžný
Ventil aby se mohl připojit k sání.
A zjistil jsem že musím prodloužit lanko plynu ke klapce protože kvůli novému sání je krátké.
A ještě musím udělat adaptér na volnoběžný
Ventil aby se mohl připojit k sání.
Adapter na volnoběžný ventil a delší lanko plynu.
Pojistková skříň konečně na novém místě.
Původně jsem chtěl chladič na klimatizaci koupit nový, ale když jsem zjistil jeho cenu rychle mě to přešlo. Udělal jsem si tedy přípravky a natlakoval ho na 12 baru a kupodivu neutíkal. Tak jsem vybrousil oxidaci co to šlo, porovnal nějaké ty žebra a je to.
Pánové přišel mi chladič na servo. Mužů ho takhle přidělat k rámu na pevno nebo se časem uklepe a je potřeba ho dat na siláče?