.kapid - Nissan Silvia S12
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: kapid - Nissan Silvia S12
Dneska to šlo poprvé vše dobře. Budu používat S13 tlumiče, takže jsem tam loupnul siláče z S12 a padly tam parádně. Moc se mi nechtělo do vany, ale též předěláno. Přišel Martin a skoro dobrousil kastli, která bude tento týden v barvě. Do pátku si snad vyzvednu hotovou převodovku a diferák. Pak už se bude čekat jen na motor a všechno rychle poskládat
.
.Re: kapid - Nissan Silvia S12
Vše nalakováno a od zítra se bude pomalu skládat. Přivezl jsem si převodovku, kde se daly 3 nová ložiska, 2 gufera a ještě by to chtělo splašit novou gumu okolo řadičky...
Pomalu se to hýbe. Nahodil jsem zadní nápravnici s ramenama. Dneska přijel kolega co má též S12 a něco málo jsme nastrojili.
Včéra jsem nabodoval na zkoušku domek jak by měl asi být. Dneska jsem se chtěl pustit do druhého, ale nějak jsem to nedal. Minule jsem koupil snížený S13 podvozek, který má sakra široké přední pružiny= nevejdou se do domků
. Tudíž jsem koupil nějaké stavítko za pár korun z mazdy 6 snad a padlo tam skoro dokonale. Dorazil diferák na který přijde řada zítra, nahodí se poloosy, zadní brzdy a může jít auto na kola.
. Tudíž jsem koupil nějaké stavítko za pár korun z mazdy 6 snad a padlo tam skoro dokonale. Dorazil diferák na který přijde řada zítra, nahodí se poloosy, zadní brzdy a může jít auto na kola.Re: kapid - Nissan Silvia S12
Konečně je tu pořádnej redneck projekt
Držim palce, všechna čest
Zlatý kola sednou 
Držim palce, všechna čest
Zlatý kola sednou 
Ani se mi to nechce psát, ale do Mostu S12tka nepojede, jelikož motoráři prasknul píst. Jediné co k tomu mohu napsat je, že jsme se opravdu snažili a do poslední chvíle makali, aby se vše stihlo a užili si závody. Na druhou stranu se mi ulevilo a mohu si dát trochu orazit. Do motoru se teď daj ojnice z CA18det, písty budu muset ještě vymyslet a pokusíme se z toho vytlačit posledního koně, co nám ecu dovolí. Včéra jsem doskládal zadek a teď už na to auto prdim.... 

Naposledy upravil(a) kapid dne 06 bře 2021, 11:33, celkem upraveno 1 x.
Po 1,5 měsíci opět na kolech, aby zmizla z dílny a neviděl jsem jí 

90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"
- Trautenberg
- Takumi Fujiwara
Není škoda to tak celý hezky odrezovat, vyvařovat, lakovat a pak zespodu na podvozku nechat pomalu prohnívající nátěr? 
Toyota Celica AT200 1.8 16v '95
Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Toyota Celica ST182 2.0 GT '92 - SOLD
Toyota Celica ST202 2.0 GT '95 - Future racecar
BMW E36 318ti 1.9 16v '97 - Low power Stuka-fighter
Škoda Octavia 1.9 TDi '03 - Best car ever

Konečně. Zítra nastrojování motoru a šup s tim do auta. Za týden se jede závod 

Je to tam! Musim mrknout do manuálu kde co kam jak zapojit a zítra to zkusim nahodit.