později nahodim jeste nějaké fotky...rattray - Honda Civic 4G - ED7 projekt
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: rattray - Honda Civic 4G - ED7 projekt
Tohle auto stále existuje. Malý update po 4 letech, po neustálých peripetiích s mým motorem, které vlastně trvaly celý život téhle stavby a stály nemálo nervů a prostředků jsem pořídil "nový" B18c6 polomotor a snad už bude klid. Navíc mám našetřený C4 jako rezervní, takže snad už bude auto zase honit časy... Dlouho jsme stáli, takže i když mělo auto najeto asi 15tis km od stavby, tak už je na tom spousty práce, takže se dělá komplet přední náprava, ladění motorového prostoru ať to taky vypadá, zadní brzdy, předělání výfuku, nějaké drobnosti v interiéru atd.. a to nejdůležitější, návrat na silnice a STK, tak mi držte palce
později nahodim jeste nějaké fotky...
později nahodim jeste nějaké fotky...Re: rattray - Honda Civic 4G - ED7 projekt
Pekna prace
co je zac ten kryt uprostred, kompletne karbonovy? Ty loga budes brousit nebo nechas v barve?
1999 Nissan Almera GTi Blue BS7 (140hp/181Nm) daily/winter SOLD
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
2005 Honda Accord CL7 2.0 Eternal Blue Pearl (152hp/192Nm) daily
2007 Mazda RX-8 Stormy Blue Mica (190hp/220Nm) SOLD
1996 Mazda RX-7 FD3S Brilliant Black BW EFR8374 single turbo (XXXhp/XXXNm)
Hele dobry nakonec, ty logy bych taky vybrousil 
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
ty stavitelná ramena vypadají dobře
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Já měl na červeným předešlou variantu těch Hard Race ramen, který měly jen 4 šrouby na rameno a při první testovací jizdě se mi normálně povolily. Ještě že sem jel pomalu, protože s tím jak se díky změně geometrie vytočilo kolo, by to bylo docela o hubu.
Opravil sem to tak, že sem původní šrouby nahradil delšíma, který vyčnívaly ven ze závitů v čepu a našrouboval sem na ně ještě matky, aby se to už nemohlo povolit.
Opravil sem to tak, že sem původní šrouby nahradil delšíma, který vyčnívaly ven ze závitů v čepu a našrouboval sem na ně ještě matky, aby se to už nemohlo povolit.
www.jfperformance.cz
Pěkná motokárka
k těm ramenům, jak se na nich nastavují odklony přímo na autě? U Integry jsem fakt nevěděl, jak se dostat do podběhu s klíčem a ještě s ním otáčet
k těm ramenům, jak se na nich nastavují odklony přímo na autě? U Integry jsem fakt nevěděl, jak se dostat do podběhu s klíčem a ještě s ním otáčet
To je nejvetsi uskali vsech ramen...nejlepsi je ty srouby predelat tak, aby byly zespoda.
Street K20 Integra DC2_R / 1060kg - 200ps
jde to blbě, chce to dobrou geometrii, která umí kompenzovat přízdvih
Tak čumák po laku a skládáme to pomalu dohromady... Není na to vůbec čas, ale do jara to snad na STK zvládneme, když bude teda otevřená 
Krůček po krucku to zase začíná vypadat jako auto, dnes nastartováno, vypadá to že jaro stihnu 

Letos to čekání na jaro bude dlouhý, mám náskok jako nikdy
jediný na čem teď budu vaznout je sezóna prezouvani aby si na mě udělali půl dne čas na geometrii, kvůli tomu nemůžu nastrojit zbytek věcí.. Ramena od hardrace bohuzel nejsou stelovat s blatníkama a i tak to je napic...na cestě z Anglie ještě gumy a pár šroubků aby to bylo voňavý a 2021 snad zase zkusíme nějaké časy pohonit.
jediný na čem teď budu vaznout je sezóna prezouvani aby si na mě udělali půl dne čas na geometrii, kvůli tomu nemůžu nastrojit zbytek věcí.. Ramena od hardrace bohuzel nejsou stelovat s blatníkama a i tak to je napic...na cestě z Anglie ještě gumy a pár šroubků aby to bylo voňavý a 2021 snad zase zkusíme nějaké časy pohonit.- Libas
- Big chief
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, no, tak návrat po x letech, už jsem myslel, že auto třeba ani neexistuje
Ale pěkný pokrok.
Chci se zeptat na ty přední brzdy. Z čeho je použit třmen, jak velký je kotouč a z čeho/na co, a zda je to rozteč 4x100? Popř. jestli na to dáš ještě 15" disk. Díky a ať se daří.
Chci se zeptat na ty přední brzdy. Z čeho je použit třmen, jak velký je kotouč a z čeho/na co, a zda je to rozteč 4x100? Popř. jestli na to dáš ještě 15" disk. Díky a ať se daří.
Díky moc
K brzdam.... Třmen i brzdic je NSX, ale ten třmen je totozny z ATR nebo legenda. Nicmeně vzhledem k tomu že já zanechal 240mm těhlice, tak mám třmeny upravené a na těhlici je adaptér na ně...takze rozteč mám zachovánou 4x100...tudis ověřená cesta jsou kotouce z MG Zs 180 2.5 V6 282mm X 25mm.
Samozřejmě se dají použít i kotouče z legenda, nebo nsx které mají sílu 28mm, ale tam je potřeba v mém případě prevrtavat rozteč...
Ale můj civic nic neváží a už takhle jsou ty brzdy na to auto až až... 25mm stačí.
No a tenhle setup sám na 15" jezdím , takže ano, vejde se to tam, ale bez vůle
K brzdam.... Třmen i brzdic je NSX, ale ten třmen je totozny z ATR nebo legenda. Nicmeně vzhledem k tomu že já zanechal 240mm těhlice, tak mám třmeny upravené a na těhlici je adaptér na ně...takze rozteč mám zachovánou 4x100...tudis ověřená cesta jsou kotouce z MG Zs 180 2.5 V6 282mm X 25mm.
Samozřejmě se dají použít i kotouče z legenda, nebo nsx které mají sílu 28mm, ale tam je potřeba v mém případě prevrtavat rozteč...
Ale můj civic nic neváží a už takhle jsou ty brzdy na to auto až až... 25mm stačí.
No a tenhle setup sám na 15" jezdím , takže ano, vejde se to tam, ale bez vůle
Pěkný repas, je za tím hodně práce.
ZX:Díky moc, něco se na tom udělalo, ale zdaleka to není vše co bych rád
Ale tak to bude asi vždycky 
Včera přišel nějakej moregrip
Ale tak to bude asi vždycky 
Včera přišel nějakej moregrip

Tak u civica jsme už porovnali kolečka a je víceméně připravene na sezónu, takže super náskok. Ale aby jsem se nenudil, tak přibyl na sklad nový časožrout 

Takový malý splněný sen , druhá nejlehčí kola na světě v rozměru 16x7
ledžendery typeC
ledžendery typeC