Volant vlevo či vpravo je o zvyku. Na uzavřené trati rozhodně.
FABI - Mazda RX7 FD3S
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: FABI - Mazda RX7 FD3S
S LS RX7 FD mě kluci povozili v Mýtě. (Pujčit mi to nechtěli, protože to je moc zběsilé ale Evo 9 mi pujčili) To auto na poloslickách nejelo rovně ani po rovině. Kola furt trochu prokluzovala. S tím proti Evu a reze na kopci moc šance mít nebude ale bude se na to hezky koukat. 
It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
On the 7th day GOD created the RWD car just for fun!!
(O)=(O)/ 200SX . \(O)=(O)
Proc by to nemelo mit sanci? Zalezi na nastaveni auta a predevsim ridici. Minuly rok jsem na kopci nechal za sebou vsechny STi, Eva, Cosworthy, atd... s dychavickou S2000. FDcko bude preci jen jinde vykonove. Fabi si s tim urcite poradi, predstavu jak ma auto byt postavene uz za ty roky ma. Drzim palce. 
Díky za podporu. Koncept celého auta se pořád ještě utváří za běhu, něco už má člověk vyzkoušené něco bude muset prošlapat něco vyčíst. Ale pořád si osobně myslim, že mi největší starost bude dělat naučení se s novým autem. Přeci jen jsem 10 let řídil jen s13, která je jiná naproto ve všem, není jediný aspekt ve kterém by se ty auta dala srovnat. Takže to bude o tom to nerozbít a sžít se s tím.jagy píše: ↑13 črc 2020, 09:12Proc by to nemelo mit sanci? Zalezi na nastaveni auta a predevsim ridici. Minuly rok jsem na kopci nechal za sebou vsechny STi, Eva, Cosworthy, atd... s dychavickou S2000. FDcko bude preci jen jinde vykonove. Fabi si s tim urcite poradi, predstavu jak ma auto byt postavene uz za ty roky ma. Drzim palce.![]()
Jinak když už píši tak udělám aktualizaci.
V nejbližších týdnech jedu na první konzultaci s rámařem. Předběžný termín je na přelom října a listopadu. Pokud vše budu stíhat auto pojede na rám zcela oholené ve svařeném přípravku. Cílem bude v mezidobí výroby rámu poslat nápravy na zinek komax a čištění hliníku. Dále pak využít prostor v dílně a dělat karbony.
Jelikož se termín blíží začal jsem již nakupovat základní věci, bez který se rámování neobejde. Minulý týden přišli sedačky, bál jsem se uší zda se vlezou. Vlezou (do dveří bez tapeců ano), dále je na cestě závodní volantová nába určená k navaření na řídící tyč. Dále mám od Higgyho domluvené řízení z FC - zde jsem hodně přemýšlel ( a stále jistě nevím) zda nezahodit seriový posilovač a nepřejít na elektrický integrovaný na řídící tyč. Zatím to vidím na ponechání seriového systému a v budoucnu případnou náhradu za závodní elektrický.
V podstatě jen nonstop přemýšlím - je nutné tuto drahou věc kupovat hned a nebo se dané věc obejde tak jak teď je aniž by degradovala ostatní úpravy a vybírá člověk rozumnou cestu.
Jinak dále mám zde na prodej seriové sedačky Recaro, podvozek Quantum racing a BC racing BR type.
Dále jsem již dokončil dílnu aby se dalo dělat takže pomalu ale jistě se věci hýbou.
https://www.instagram.com/czech_fd3s_hillclimb/
Pockej jak jako vsechny?To byly nejaky lehce upraveny seriovky ne?Jako jestli chce jezdit nejakej amatercup nekde v prdeli tak mozna, ale na normalnim zavode to nema sanci.Teda ja mu fandim, fakt silnejch 2WD aut je na zavodech malo a konkurence se vzdycky hodi, ale vitezna koncepce tohle na kopcich rozhodne neni...sam taky dokoncuju "kopcovy" F-Rko a jsem s tim smiren resp. jsem s tim do toho sel.jagy píše: ↑13 črc 2020, 09:12Proc by to nemelo mit sanci? Zalezi na nastaveni auta a predevsim ridici. Minuly rok jsem na kopci nechal za sebou vsechny STi, Eva, Cosworthy, atd... s dychavickou S2000. FDcko bude preci jen jinde vykonove. Fabi si s tim urcite poradi, predstavu jak ma auto byt postavene uz za ty roky ma. Drzim palce.![]()
Charlie killer

Nechci to tu zasekavat offtopicem, ale ano - byly to hobby zavody. Kazdopadne pokud bych udelal full stavbu jako jakekoliv AWD, tak strach nemam. Nejrychlejsi asfaltove auta jsou vetsinou dvoukolky, tohle neni rally. Samozrejme pokud zaprsi, tak se nema smysl o nicem bavit...
A stejne nakonec rozhodne kdo ma mensi strach letet lesem nebo kdo do toho nasype vic prachu... za me tohle vse neni sport.
Ve vysledku at kazdy jezdi s tim, co uzna za vhodne a dela mu to radost.
A stejne nakonec rozhodne kdo ma mensi strach letet lesem nebo kdo do toho nasype vic prachu... za me tohle vse neni sport.
A to mne to zas problem nedela, kdyz je to věcná debata.Nejrychlejsi auta(ne placky) na vrsich jsou vsechno 4wd nebo MR at prsi nebo ne.Staci se podivat do sveta nebo i jen k nam.Jediny misto kde mas s FR koncepci sanci je okruh a to jeste ne kazdej, ale taky za cenu toho, ze to auto znetvoris takovym aerem, ze aspon mne osobne se pak povetsinou zveda kufr...a bez par mega se to samozrejme jak rikas neobejde
Charlie killer

Tak koncepce FR je trochu znevýhodněná, ale v Evropě jezdí sposta rychlích aut FR koncepce (povětšinou různá BMW), spíš je otázkou, kde s tím jezdit, protože sem se podíval na předpisy MISTROVSTVÍ ČR V ZÁVODECH AUTOMOBILŮ DO VRCHU a wankely jsou zakázané.
https://www.autoklub.cz/wp-content/uplo ... _draft.pdf
-
Kubosh
- Kontaktovat uživatele:
Na vrchy s wankelem může, jenom pojede v jiné kategorii než jsi poslal. Podle mého je to podle stupně úprav CN, N nebo A. Ještě samozřejmě násobek na objem nějak 1,8.Awatar píše: ↑15 črc 2020, 14:33Tak koncepce FR je trochu znevýhodněná, ale v Evropě jezdí sposta rychlích aut FR koncepce (povětšinou různá BMW), spíš je otázkou, kde s tím jezdit, protože sem se podíval na předpisy MISTROVSTVÍ ČR V ZÁVODECH AUTOMOBILŮ DO VRCHU a wankely jsou zakázané.
Ale jo jsou povolené jen jedou s koeficientem 1,7 a ještě turbo 1,8 (Nebo obráceně, teď nevím). Ale to je úplně jedno protože úpravy, které auto bude mít přesunou auto mezi speciály, kde jsem naprosto nekonkurenceschopný. To auto se klucí nebude stavět kvůli pohárůmAwatar píše: ↑15 črc 2020, 14:33Tak koncepce FR je trochu znevýhodněná, ale v Evropě jezdí sposta rychlích aut FR koncepce (povětšinou různá BMW), spíš je otázkou, kde s tím jezdit, protože sem se podíval na předpisy MISTROVSTVÍ ČR V ZÁVODECH AUTOMOBILŮ DO VRCHU a wankely jsou zakázané.
Kvuli Covidu se to vsechno odlozilo, ale nez to dostavis, je mozny, ze uz bude jedno jestli budes chtit jezdit napr. Českou trofej nebo treba EDDU/MREC, protoze FIA zavadi tzv. Performance factor(Pf) a narodni a dal i ty podruznejsi serie budou/by mely nejspis nasledovat.Cimz skonci klasicky razeni do skupin tak jak ho zname doted a auta se budou radit podle cisla ktery ti to vyplivne tady
https://performancefactor.fia.com/home/public-mode
Charlie killer

Jezdím na rozbitých cestách s EVO, GT86, S14 a 350z. EVO je nejrychleší. Zadokolky ztrácí na výjezdu hodně. Podívejte se na best motoring kolik peněz stála S2000 a FD aby byli rychlejší než lehce upravé STI a EVO. Sám Jagy do hondy nasypal mraky peněz aby ji dostal na tutu úroveň.
Každopádně FD bude unikátní, invidalita se dnes nosí.
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
- Deri
- Kontaktovat uživatele:
Je jasný, že v těch normálních dimezních budou 4koly jako Evo rychlejší (mimochodem proto taky 4kolky maj obvykle svoji kategorii) vidim to vždycky u kámoše co jezdí s Evem tady ty naše amatérský závody jak jeho jízda na onboardech vypadá jak nudná cesta na nákup s jednou rukou na volantu a s dvoukolkama na stejný časy musí ostatní jet jak magoři
ale právě i proto může bejt závodění s dvoukolou větší adrenalin a zábava.
V top class když chce Dvoukolka konkurovat 4kolám musí zabojovat váhou a aerodynamikou to je jasný, ale určitě se to dá dostat do velmi konkurence shopnýho stavu.
Jako extrém dvoukolek beru třeba Mercedes se kterym závodí Reto Meisel a jezdí rekordní časy "plechovejch" aut, ale je fakt, že některý ty siluety už jsou technikou skoro zastřešený formule
V top class když chce Dvoukolka konkurovat 4kolám musí zabojovat váhou a aerodynamikou to je jasný, ale určitě se to dá dostat do velmi konkurence shopnýho stavu.
Jako extrém dvoukolek beru třeba Mercedes se kterym závodí Reto Meisel a jezdí rekordní časy "plechovejch" aut, ale je fakt, že některý ty siluety už jsou technikou skoro zastřešený formule
Mazda 6 2,3i 122kW(166HP)+ (racecar)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
Mazda 6 MPS 191kW(260HP)+ (daily and fun car)
To vypadá celkem zajímavě a bude to víc fér pro někoho, kdo měl předtím jinak nekonkurence schopné auto. Ale je otázkou jak to bude odstupňovaný a jak dlouho bude trvat než v tom někdo najde díru a začne jí využívat.Butcher píše: ↑15 črc 2020, 21:44Kvuli Covidu se to vsechno odlozilo, ale nez to dostavis, je mozny, ze uz bude jedno jestli budes chtit jezdit napr. Českou trofej nebo treba EDDU/MREC, protoze FIA zavadi tzv. Performance factor(Pf) a narodni a dal i ty podruznejsi serie budou/by mely nejspis nasledovat.Cimz skonci klasicky razeni do skupin tak jak ho zname doted a auta se budou radit podle cisla ktery ti to vyplivne tady
Prave ze se to ve vetsi mire stavalo doted.Kdy casto i neumyslne lidi koncili napr. kvuli jednomu malymu detailu na aute misto v siluetach treba v E1 a mezi prvnim a druhym tak byla treba i vic jak 10s dira.Diky tomuhle spolu pojedou papirove stejne rychly auta at uz to budou 4kolky, fwd apod., ale se stejnym pomerem vykon/vaha atd., coz je do jiste miry neprustrelny.A kdyz nekdo zalze pri vyplnovani, je pak klasicky na komisarich to pri prejimkach odhalit.
Charlie killer

Samozrejme ze na rozbite ceste ma 4x4 jasnou vyhodu, ale vrchy do toho az na vyjimky nespadaji, to neni rally. A pokud brat tebou zmineny BM/Hot Version a jejich Touge - podobne nasim vrchum, da se rict, tak vsechny top auta jsou RWD a zadne AWD se tam ani nepriblizilo. Urcite bych nerekl, ze lehce upravene EVO/STI je rychlejsi. Ostatne moje Honda je taky pouze lehce upravena, zadny hardcore tam nemamZXman píše: ↑16 črc 2020, 00:22Jezdím na rozbitých cestách s EVO, GT86, S14 a 350z. EVO je nejrychleší. Zadokolky ztrácí na výjezdu hodně. Podívejte se na best motoring kolik peněz stála S2000 a FD aby byli rychlejší než lehce upravé STI a EVO. Sám Jagy do hondy nasypal mraky peněz aby ji dostal na tutu úroveň.
Me spis fancinuje, jak je nekdo schopny FD predem odsoudit a zapomina na hromadu faktoru jako je celkove nastaveni auta, geometrie, aero, pneu a hlavne... ridic. Pokud se nepletu tak Eddu jezdila nejaka asi 150 konova Skodovka, ktera v absolutnim poradi pojizdela vsechny nakonovane Eva.
Tohle se neda obecne rict, co je vyhodnejsi koncepce. Zalezi na podminkach a taky vykonu-trakci auta. Na ring je 4wd nevyhoda troufam si tvrdit pri jakymkoliv vykonu. Nejpomalejsi zatacka se jede 80 a cely je to rychly. I vykonny rwd nemaj problem s trakci bez vetsiho aera. Vrchy jsou v cr dost ruznorody, nekde je vyhoda mit 600kg skodovku a nekde 700 konovy evo. Kazdopadne cil pro FD o tomhle vykonu musi byt, aby to odjizdelo z pomalych zatacek bez turbolagu a bez pretacivosti. Pak to bude hodne rychly, protoze koncepcne je to top.
i30N FL daily
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Evolution 8 víkendovka
e46 winter svárosvor
Tofoj: Obecne samozrejme ne, ale tady je nebo aspon byla debata o vrsich!
Jagy: neberu si to osobne, to bys me musel primo jmenovat, ale me zas fascinuje nebo spis zarazi, ze zrovna s tebou musim neco takovyho resit
FDcko je samozrejme skvelej zaklad, dokonce asi jeden z nejlepsich pro tuhle koncepci, ale pokud se fakt bavime o zavodech a ne o nejakym sranda cupu, tak ta spicka maji vsichni auta nastaveny, trate najety, vychytany geo, aero, cerstvy kopcovy gumy a ridit taky umi...hodne
Tu skodovku asi myslis M.Cernyho, ale v tom pripade se pletes...zni to jako idealni svet, ale skodovka(ne s2k, wrc ani r5) takovejch schopnosti neexistuje.Ani jak pise tofoj...ne, v CR se nejezdi zadna trat, kde by byla 600kg Schade rychlejsi nez nakonovany Evo.
Vzdyt si vem-te, ze ta 4kola da tomu FR(ne skodovka neni FR) i v tom nejlepsim pripade minimalne vterinu hned na startu a na kazdym vyjezdu z ostrejsi zatacky k tomu zas neco prida nehlede k tomu, ze proste lip zrychluje porad, protoze a to souvisi i s tou dalsi tofojovo poznamkou...jasne muzes mit FDcko klidne taky 700hp, abys potom co nekdy mozna na 3ku prestanes ty slicky palit, jel stejne jako treba ten Mysak, ale domluvit se s tim na startu a na vyjezdech i vzhledem k snad celosvetovymu zakazu nahrivaku na vrsich, bude dobra ruleta
Libi se mi ale jak je s tim, ze to proste neni v absolutnim poradi poharova koncepce, smiren nejvic sam Fabi
A at nejsem klasicky uplne OT: Co tam Fabi prijde misto toho BC/Quantumu za tlumice/pera?
Jagy: neberu si to osobne, to bys me musel primo jmenovat, ale me zas fascinuje nebo spis zarazi, ze zrovna s tebou musim neco takovyho resit
FDcko je samozrejme skvelej zaklad, dokonce asi jeden z nejlepsich pro tuhle koncepci, ale pokud se fakt bavime o zavodech a ne o nejakym sranda cupu, tak ta spicka maji vsichni auta nastaveny, trate najety, vychytany geo, aero, cerstvy kopcovy gumy a ridit taky umi...hodne
Tu skodovku asi myslis M.Cernyho, ale v tom pripade se pletes...zni to jako idealni svet, ale skodovka(ne s2k, wrc ani r5) takovejch schopnosti neexistuje.Ani jak pise tofoj...ne, v CR se nejezdi zadna trat, kde by byla 600kg Schade rychlejsi nez nakonovany Evo.Vzdyt si vem-te, ze ta 4kola da tomu FR(ne skodovka neni FR) i v tom nejlepsim pripade minimalne vterinu hned na startu a na kazdym vyjezdu z ostrejsi zatacky k tomu zas neco prida nehlede k tomu, ze proste lip zrychluje porad, protoze a to souvisi i s tou dalsi tofojovo poznamkou...jasne muzes mit FDcko klidne taky 700hp, abys potom co nekdy mozna na 3ku prestanes ty slicky palit, jel stejne jako treba ten Mysak, ale domluvit se s tim na startu a na vyjezdech i vzhledem k snad celosvetovymu zakazu nahrivaku na vrsich, bude dobra ruleta

Libi se mi ale jak je s tim, ze to proste neni v absolutnim poradi poharova koncepce, smiren nejvic sam Fabi

A at nejsem klasicky uplne OT: Co tam Fabi prijde misto toho BC/Quantumu za tlumice/pera?
Charlie killer

Je to jak říkáš, čtyřkolka s kontrolou trakce se už hodně přibližuje plnokrevnému vektorování momentu na jednotlivá kola podle zátěže a to z pohledu zrychlení (ale i stability) nemá konkurenci... V euro okruhových seriálech plechovek se to nepoužívá, protože jsou to většinou auta specifikace GT3, případně DTM, kde je povinnost zadního náhonu... Před pár lety se jezdila velmi zajímavá Superstars series, kde G. Morbidelli provozoval Audi 4WD a několikrát udělal mistra. To auto mělo dost technických závad na motoru ale pokud zrovna jelo, v podstatě neměl soupeře..
Narozdíl od mnoha jiných diskuzí tuto považuji za konstruktivní takže úplně v pohodě.
Na auto přijde road track verze Ohlins. Ještě budu konzultovat zda nezvolit jiné pružiny než běžně dodávané, ale na to je ještě čas. Samozřejmě že nějaká závodní verze by byla asi lepší ale to je mimo moje cenové mantinely. Jsem si jist z referencí co slyšim, že i tato verze posune auto úplně jinam. Nyní se auto musí přichystat v samém základu a podle toho se bude nakupovat dál. Jinak dorazila v týdnu nába. Tudíž pokud mě v pondělí pan Krob nepřekvapí ještě něčím tak myslím, že po předání řízení mám vše připraveno k rámování (krom tedy rozborky auta, ale to předpokládám bude rychlovka)
Na auto přijde road track verze Ohlins. Ještě budu konzultovat zda nezvolit jiné pružiny než běžně dodávané, ale na to je ještě čas. Samozřejmě že nějaká závodní verze by byla asi lepší ale to je mimo moje cenové mantinely. Jsem si jist z referencí co slyšim, že i tato verze posune auto úplně jinam. Nyní se auto musí přichystat v samém základu a podle toho se bude nakupovat dál. Jinak dorazila v týdnu nába. Tudíž pokud mě v pondělí pan Krob nepřekvapí ještě něčím tak myslím, že po předání řízení mám vše připraveno k rámování (krom tedy rozborky auta, ale to předpokládám bude rychlovka)
Tak "Olinem" se chyba udelat neda, a kdyz te to neprestane bavit, tak vymenit za vic motorsporti radu se to da vzdycky 
RX7 myslim Jirka jeste nedelal, ale o vysledek se nebojim.Taky mi ramoval moje a dokonce i lakoval, ale verim mu, ze to byl prvni a zaroven posledni lak co kdy komu delal...schvalne se ho zeptej
Nabu mi taky na jeho volantovku navaroval(OMP) a jako vzdy skvela prace.Mas uz domluvenej termin?Abys nebyl zklamanej jestli nemas, az ti rekne at to dovezes pristi rok 

RX7 myslim Jirka jeste nedelal, ale o vysledek se nebojim.Taky mi ramoval moje a dokonce i lakoval, ale verim mu, ze to byl prvni a zaroven posledni lak co kdy komu delal...schvalne se ho zeptej
Nabu mi taky na jeho volantovku navaroval(OMP) a jako vzdy skvela prace.Mas uz domluvenej termin?Abys nebyl zklamanej jestli nemas, az ti rekne at to dovezes pristi rok 
Charlie killer

Tak to rád slyším dobré reference, ano už jsem se s ním domlouval dva měsíce zpět že bych rád měl termín na listopad. Tušil jsem že to nebude slavné s termínama. Takže jsme domluveni na konec října. Říkal jsem mu že bych rád na svátky auto hotové, aby sem na tom mohl dělat.Butcher píše: ↑17 črc 2020, 11:43Tak "Olinem" se chyba udelat neda, a kdyz te to neprestane bavit, tak vymenit za vic motorsporti radu se to da vzdycky
RX7 myslim Jirka jeste nedelal, ale o vysledek se nebojim.Taky mi ramoval moje a dokonce i lakoval, ale verim mu, ze to byl prvni a zaroven posledni lak co kdy komu delal...schvalne se ho zeptejNabu mi taky na jeho volantovku navaroval(OMP) a jako vzdy skvela prace.Mas uz domluvenej termin?Abys nebyl zklamanej jestli nemas, az ti rekne at to dovezes pristi rok
![]()
Držím palce so stavbou, vyzerá to veľmi zaujímavo. Páči sa mi tvoj prístup - základ je dobre sa povoziť a nie nariekať že niekto s turbodízlom bol rýchlejší. A ono to ani s tými výsledkami nemusí byť také zlé ... ak sa ti podarí všetko správne zladiť tak pre "emtrojky" môžeš byť súper.
A samozrejme hodne záleží od profilu kopca, od vhodnosti úprav ... ak máš krátku prevodovku, dobrý podvozok a široké gumy (a tieto komponenty sú vhodne nastavené) tak to síce možno znie ako drobné úpravy ... ale na kopci oproti úplne sériovému autu na bohvie akých gumách to dáva celkom výhodu.
To je samozrejme úctyhodný výkon ... ale nebol to taký kopec kde chodíš huntovať už viac ako 10 rokov?Proc by to nemelo mit sanci? Zalezi na nastaveni auta a predevsim ridici. Minuly rok jsem na kopci nechal za sebou vsechny STi, Eva, Cosworthy, atd... s dychavickou S2000.
A samozrejme hodne záleží od profilu kopca, od vhodnosti úprav ... ak máš krátku prevodovku, dobrý podvozok a široké gumy (a tieto komponenty sú vhodne nastavené) tak to síce možno znie ako drobné úpravy ... ale na kopci oproti úplne sériovému autu na bohvie akých gumách to dáva celkom výhodu.
Butcher: ja nikoho nejmenoval, ani nechtel. Jen mi prisla diskuze hodne ve stylu: "to je bez sance na umisteni, jsou lepsi auta, atd..." Pritom zavody se vyhravaji na trati, ne v diskuzi. Nevidim jediny duvod, aby to auto nebylo konkurence schopne a jezdit bednu kdyz si vse sedne. Z toho, co jsem pochopil, tak Fabi nechce jezdit profi MCR/ME, ale spis nejakeho Eddu, apod.
wlko: ostatni byli na slicku nebo semi. Klidne na plataku dovezeno, moje auto je street s SPZ, bez odlehcovani, s klimou. Proste potencial dokaze byt uplne nekde jinde a klidne to Sko muze jezdit v absolutnim poradi vysoko. Viz. Janco, ktery s Skem na BC podvozku, bez slicku, seriovym motorem i skrini potahal desitky vyrazne silnejsich aut. Takze opet po uprave prevodovky, motoru nebo na poradnem podvozku to bude zase o dva levely dal. A to na tyhle bezne zavody staci, MCR/ME je jiny level za uplne jine penize a to se nemusime o nicem bavit...
Takze i to FDcko bude mit skvely potencial a jsem na to velmi zvedavy a drzim Fabimu palce, ze jde proti proudu a dela neco, co tu snad neexistuje.
wlko: ostatni byli na slicku nebo semi. Klidne na plataku dovezeno, moje auto je street s SPZ, bez odlehcovani, s klimou. Proste potencial dokaze byt uplne nekde jinde a klidne to Sko muze jezdit v absolutnim poradi vysoko. Viz. Janco, ktery s Skem na BC podvozku, bez slicku, seriovym motorem i skrini potahal desitky vyrazne silnejsich aut. Takze opet po uprave prevodovky, motoru nebo na poradnem podvozku to bude zase o dva levely dal. A to na tyhle bezne zavody staci, MCR/ME je jiny level za uplne jine penize a to se nemusime o nicem bavit...
Takze i to FDcko bude mit skvely potencial a jsem na to velmi zvedavy a drzim Fabimu palce, ze jde proti proudu a dela neco, co tu snad neexistuje.
Pánové auto bude jezdit Eddu, Maverick, Amatercup sosnovou a trackdays na okruzích. Dále jsou s otaznikem vrchy v Rakousku to máme za humny a bavila by mě Carbonie ale na to asi nebudu mít koule kvůli autu.
Ale to se vsechno ještě ukaze časem. Sem opatrný v tom abych vynasel dopredu závěry na co to bude mít a koho to pojede. Ale tuším ze to bude hodně rychle auto.
Chování auta i na obyc podvozku původních silacich a s#!* pneumatikách se VŮBEC nedá srovnávat s S13, která má podvozek komplet udělaný. Limity FDcka už teď vím ze budou velmi daleko. S13je proti tomu cihla na kolech. Stále ji miluju ale proste nemůžete o své ženě rikat ze je modelka když váží 100kg. Je to jak to je.
Co se tyce čtyřkolek tak asi nemá smysl se bavit zda mají nebo nemají na kopci výhodu. Mají! Velkou. Zase na druhou stranu, a to bude asi jediná má strategie jak to dohrat, kolik těch čtyřkolek váží 1000kg? Nemám to nastudovane ale tipoval bych ze moc jich nebude.
Díky všem kteří pochybují, je to pro mě velká dávka energie dokázat ze to muže byt i jinak a díky kteří podporuji i to je další dávka chuti chtit dobrovolně balancovat na hranici chudoby a absenci osobního života pri realizaci této srandy.
Jinak udály se v mezidobí dvě důležité události.
První je navsteva u Jirky Kroba, která proběhla v pondělí. Strašně fajn člověk a naproto to naplnilo mé očekávání. Z podnikání sem zvyklý na přímou jasnou a otevřenou komunikaci, a vše bylo uspokojeno. K mé radosti jsme stanovili termín předání auto na 28.11., což je o měsíc později než bylo původně. Víc času setrit víc času odstrojit a zaformovat predek auta. Jsme domluveni ze se postará v podstatě o vše. Komplet rám prováreny na přední domky, prehozeni volantu a vyroba řidicí tyce s nabou, uložení sedaček a komplet vyroba pedálovky.
Dále se mi podařilo pořídit další důležitý díl stavby a tím je primární slicková sada kol. V neděli proběhne predavka tak se nechte překvapit.
Ale to se vsechno ještě ukaze časem. Sem opatrný v tom abych vynasel dopredu závěry na co to bude mít a koho to pojede. Ale tuším ze to bude hodně rychle auto.
Chování auta i na obyc podvozku původních silacich a s#!* pneumatikách se VŮBEC nedá srovnávat s S13, která má podvozek komplet udělaný. Limity FDcka už teď vím ze budou velmi daleko. S13je proti tomu cihla na kolech. Stále ji miluju ale proste nemůžete o své ženě rikat ze je modelka když váží 100kg. Je to jak to je.
Co se tyce čtyřkolek tak asi nemá smysl se bavit zda mají nebo nemají na kopci výhodu. Mají! Velkou. Zase na druhou stranu, a to bude asi jediná má strategie jak to dohrat, kolik těch čtyřkolek váží 1000kg? Nemám to nastudovane ale tipoval bych ze moc jich nebude.
Díky všem kteří pochybují, je to pro mě velká dávka energie dokázat ze to muže byt i jinak a díky kteří podporuji i to je další dávka chuti chtit dobrovolně balancovat na hranici chudoby a absenci osobního života pri realizaci této srandy.
Jinak udály se v mezidobí dvě důležité události.
První je navsteva u Jirky Kroba, která proběhla v pondělí. Strašně fajn člověk a naproto to naplnilo mé očekávání. Z podnikání sem zvyklý na přímou jasnou a otevřenou komunikaci, a vše bylo uspokojeno. K mé radosti jsme stanovili termín předání auto na 28.11., což je o měsíc později než bylo původně. Víc času setrit víc času odstrojit a zaformovat predek auta. Jsme domluveni ze se postará v podstatě o vše. Komplet rám prováreny na přední domky, prehozeni volantu a vyroba řidicí tyce s nabou, uložení sedaček a komplet vyroba pedálovky.
Dále se mi podařilo pořídit další důležitý díl stavby a tím je primární slicková sada kol. V neděli proběhne predavka tak se nechte překvapit.
cely thread stoji za pozretie, chlapik je svojrazny, ale inak supot
http://www.aquamist.co.uk/forum2/vbulle ... #post25096
http://www.aquamist.co.uk/forum2/vbulle ... #post25096