Janec - Lexus GS300 1.gen
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Janec - Lexus GS300 1.gen
Taky slušnej Lexus build
nezkoumal si někdy kolik GS300 se u nás pohybuje? Mě by celkem zajímalo kolik tu jezdí LS400 
Lexus IS200...Sold
Infiniti FX35...Sold
Mazda RX8 Red...crashed
Mazda RX8 Black...Sold
Lexus LS400...daily V.I.P.
Honda Prelude 4G...Sold
Alfa Romeo 156 SW Busso V6...second car
https://www.youtube.com/watch?v=6LvXXIXlfl0
Infiniti FX35...Sold
Mazda RX8 Red...crashed
Mazda RX8 Black...Sold
Lexus LS400...daily V.I.P.
Honda Prelude 4G...Sold
Alfa Romeo 156 SW Busso V6...second car
https://www.youtube.com/watch?v=6LvXXIXlfl0
ja mam dva(jeden bourany) na slovnesku vim asi o trech. u nas nevim ani o jednom. Nejake SCcka v cr jsou ale gs prvni generace registruji jen jedno mimo ty moje. LS400 tu bude asi nejvic z tech prvnich lexusu.
vcera vymeneny predni tlumice, snizeno o cca 5cm. kdyby mel doma nekdo zadni tlumice ze supry na zkousku v nejakem pouzitelnem stavu mam zajem
pri montazi manualni prevodovky se nejvice obavam montaze spojkoveho pedalu protoze v mistech kde by mel byt je hromada elektriky, jednotek a pojistkovych skrinek a proto jsem si nanecosto ukrojil kousek z bouraneho lexe. Byla to rok 93 a po rozrezani jsou prahy nosniky a prahy naprosto bez koroze, skoda ze takovou antikorozni upravu nemaji vsechny japonske auta tech let
jinak pribyli nove tlumice dozadu sachsy a dopredu kayaby urcene pro supru jsou kratsi a daleko tuzssi jak lexusi
- svobyrider
vypadá to dobře jak je to snížený, ještě sehnat ten zadek a bude to pecka.

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you
Po delsi dobe aktualizuji. po problemech je nakonec cele tlumeni nove ze supry pruziny jsou mixem HKS a seriovych per take supra.
S podvozkem jsem jiz celkem spokojen, ale opet prestal fungovat posilovac rizeni, prisla nova pumpa a momentalne cekam na tesnitka do celeho rizeni pote uz snad konecne bude klid.
mezitim kdyz chvili fungoval bez problemu jsem koupil na celkovou generalku kolecka advan sa3r super racing v rozmerech 17x8 a 17x9 et35 doufam ze to bude v podbehach OK barva pujde nejspis stribrna,lestit limec se mi nechce
S podvozkem jsem jiz celkem spokojen, ale opet prestal fungovat posilovac rizeni, prisla nova pumpa a momentalne cekam na tesnitka do celeho rizeni pote uz snad konecne bude klid.
mezitim kdyz chvili fungoval bez problemu jsem koupil na celkovou generalku kolecka advan sa3r super racing v rozmerech 17x8 a 17x9 et35 doufam ze to bude v podbehach OK barva pujde nejspis stribrna,lestit limec se mi nechce
ty Advany jsou parádni, ty by té mé krásce taky slušely, kde jsi je sehnal?
sehnal jsem je v polsku, uz jsou na chemickem odstraneni laku a oprave. Pokud mi nesednou na auto budou k prodeji,nemel jsem cas je vyzkouset
přidám nové foto
aktualně rozdlané servořízeni, snad už naposled manualek od zdejsiho clena a poslední navoskovaná....
aktualně rozdlané servořízeni, snad už naposled manualek od zdejsiho clena a poslední navoskovaná....
Škoda ho
Cenu máš super..
Ahoj,
Nemáš víc fotek auta ?
Nemáš víc fotek auta ?
fotky se pokusim udelat, ale momentalne nemam, nejsem fotograf 
pokracovani , predni sedacka na foto je cista jen spatny odraz svetla...
nekvalitni upoutavka
Něco málo ke konci roku aktualizuju, nové zadní brzdy + natřené třmeny nakoupené díly na 3´´výfuk s jednou koncovkou a to nejhlavnější příruba se spojkovou hydraulikou k manuálu
Ty jsi dal nové zadní brzdy na předek? 
Honda Legend 3.2 V6 Daily ECO
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
Lexus IS200 - lamač krků zastávkových čumilů
Lexus LS400 - japonskej mercedes
Mazda RX-7 FC turbo - downsizing kompromis
.... co dál?
vepredu jsem obnovil zasly lesk, foto zadku jsem zapomnel udelat 
jaký manuál budeš teda dávat?
pujde tam w57 ma to kratsi petku jak 58. uvidime co to vydrzi kdyz se daji nove loziska
Lexus dojezdil, ohnuty o sloup. Kazdopadne auto je stale pojizdne a brzdici.
Nejspise pujde na ND kdyby byl zajem. novy podvozek supr motor s prevodovkou. Kastle je rohlik
Nejspise pujde na ND kdyby byl zajem. novy podvozek supr motor s prevodovkou. Kastle je rohlik
tohle mě mrzí.. jediný nad čím teď přemýšlím je že jsem ho tenkrát měl vzít místo IS200 co jsem pak nakonec koupil....
škoda ho fešáka.. měl bych zájem o kola, ty z fotky i nejlíp ty advany..? Kdyžtak SZ...