olej mi zerie menej nez 5dc na 15000km (5w40 CFS NT millers)
menene rozvody pri cca 175-185 tisic km. (Palkovice)
ale turbo som este nemenil, no 70-80% najazdu mam dialnice v rychlosti cca 100kmh.
samozrejme, plny plyn pod 3000RPM snad nikdy, jedine omylom, ale medzi 3000-5500 plny plyn nie je problem, je to navykove
Ked som nebol pri aute 10 dni (auto bolo OK, len som bol na dovolenke, zmeskany let, ukradnuta batozina), ale ked som sa vratil, po tom citroene C3, kde som sa fakt modlil, nech to na dvojke vyslape do kopca. Vratil som sa domov a nastupil som do MPS. wau, ta mps ma prekvapila, bol to presne ten pocit "sedim v lietadle" (tvrdy tuhy tazky volant, dobry posed, hluk studeneho motoru, neuveritelne tvrda spojka s uzkym zaberom), ako v prvy den co som sedel v MPS a vyrazilo mi dych, ako tahala dvojka-trojka, ako v pocitacovej hre, RPM lietali hore ako v poslednom leveli... proste MPS neunudi ani po 200tisic km.
Jedine co NENAVIDIM na mazde BL je GPS!!! Ten kto vie, pochopi, inak zbytocne rozpisovat.. Pre toto GPS mam chut napisat do Japonska dopis, ze Mazdu uz nikdy zivote nekupim.. 400 EUR (15tisic Kc) som dal za tu blbu SD kartu, a je to fakt otras. Skoda ze som Garmin roztrepal, ked tiez neposluchal
Dalej co mi je luto na MPS je 225/40/18... fakt mam chut tam dat 205/60/16 - ale to len z dovodu tankodromu slovakistan ciest, no zatial mam orignal kolesa..
A este odisla zaciatkom roka ziarovka.
Takze zatial fakt super auto