Jestli můžeš doporučit lakovnu, tak to taky potěší. Zatím jsem zkoušel Oršulu v Brně a tam si za požadovanej lak řekli 60 000 Kč = 2300 EUR, což mi přijde trochu moc.
almeragt - Nissan Almera GTi
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: almeragt - Nissan Almera GTi
Už mám otrhaný klobouk ze samého smekání před postupy v tomhle vláknu. Několik let uvažuju nad barvou, ke které by se dalo přejít z černé a došel jsem k podobné, co máš ty. Mimochodem vzhledem k tomu, že už pár let jezdím s prázdným interiérem bez topení, tak mi nedá se nezeptat... Už jsi u T7 objednal nebo se teprve chystáš? Přidal bych se. 
Jestli můžeš doporučit lakovnu, tak to taky potěší. Zatím jsem zkoušel Oršulu v Brně a tam si za požadovanej lak řekli 60 000 Kč = 2300 EUR, což mi přijde trochu moc.
diky... Kurenie od T7 mam kupene uz davno, kupoval som este niekedy minuly rok. Ak by sme nieco nahodou doobjednavali, poslem ti SZ - mal by som vediet v priebehu budúceho tyzdna...Kousmen píše:Už mám otrhaný klobouk ze samého smekání před postupy v tomhle vláknu. Několik let uvažuju nad barvou, ke které by se dalo přejít z černé a došel jsem k podobné, co máš ty. Mimochodem vzhledem k tomu, že už pár let jezdím s prázdným interiérem bez topení, tak mi nedá se nezeptat... Už jsi u T7 objednal nebo se teprve chystáš? Přidal bych se.
Co sa tyka lakernika - mozem ti poslat kontakt. Cena zalezi od rozsahu prac. Mne tmelil aj vsetky spoje na podvozku a v motorovom priestore, nakolko pieskovanim podvozku boli odstranene. Taktiez riesil zakladny nater na podvozok, nasledne bola nanesena vrstva ochranneho podvozkového nateru co sa dava do aut od vyroby /porsche, VW atd./ a nakoniec vsetko zalakoval do farby, v akej je aj auto. Nalakovane je komplet vsetko vratane interieru, roznych drziakov atd. Cena sa priblizovala +- tomu, ako si mal ponuknute
mas to uzasne Mato, kdy te budem zas moct videt ? 
Nissan Primera - VEcko fplynu
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chces, tak se ozvi! Mam super lakose a je urcite levnejsi nez Michal z OršulyKousmen píše:Už mám otrhaný klobouk ze samého smekání před postupy v tomhle vláknu. Několik let uvažuju nad barvou, ke které by se dalo přejít z černé a došel jsem k podobné, co máš ty. Mimochodem vzhledem k tomu, že už pár let jezdím s prázdným interiérem bez topení, tak mi nedá se nezeptat... Už jsi u T7 objednal nebo se teprve chystáš? Přidal bych se.
MR2 SW30 - SWAP 2ZZ
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
...bez urazky...
ale ked niekto pozaduje "taky rozsah prac" ako popisuje Mato
tak kvalitne odvedena praca nebude a ani nemoze stat menej ako spominanych 2000-2500 euro...
tak kvalitne odvedena praca nebude a ani nemoze stat menej ako spominanych 2000-2500 euro...
Presne ako hovoris... na to vsetko je to este velmi dobra cena. Na mojom aute su pouzite len kvalitne materialy od Standox, farba je Porsche. Chalaniska to stalo mesiac prace, takze ja som maximalne spokojny...JRD McLAREN píše:...bez urazky...
Tak na toto jsem velice zvědavý, zatím to vypadá moc dobře. Držím palce 
Diky, snad o cca 2 tyzdne budeme opat na ceste, a ak vsetko dobre pojde, tak koncom Augusta/v SeptembriSakuL píše:mas to uzasne Mato, kdy te budem zas moct videt ?
na jeseň ideme na Pannonku, tak sa dúfam pripojíš na testovanie
daily and fun: 10' Mazda 3 MPS II BL
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
exfun:
07' Honda Civic Si
01' Mazda MX-5 NBFL 1.8 Sportive
96' Subaru Impreza GT
99' Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
http://revrats.sk/
https://www.facebook.com/revrats/
Krasna prace, cena je myslim naprosto prijatelna co se do mnozstvi prace tyce i kvality. Odkud je prosim lakyrnik?Dikydiky... Kurenie od T7 mam kupene uz davno, kupoval som este niekedy minuly rok. Ak by sme nieco nahodou doobjednavali, poslem ti SZ - mal by som vediet v priebehu budúceho tyzdna...
Co sa tyka lakernika - mozem ti poslat kontakt. Cena zalezi od rozsahu prac. Mne tmelil aj vsetky spoje na podvozku a v motorovom priestore, nakolko pieskovanim podvozku boli odstranene. Taktiez riesil zakladny nater na podvozok, nasledne bola nanesena vrstva ochranneho podvozkového nateru co sa dava do aut od vyroby /porsche, VW atd./ a nakoniec vsetko zalakoval do farby, v akej je aj auto. Nalakovane je komplet vsetko vratane interieru, roznych drziakov atd. Cena sa priblizovala +- tomu, ako si mal ponuknute
Já si u toho Oršuly nechal nacenit jen lak na exteriér, interiér a motorový prostor včetně přípravy a vyšlo by to na stejný peníze + mám reference, že slibují nesplnitelné termíny a navyšují celkovou částku když je už všechno v procesu. Takže ten kontakt na tvýho lakýrníka by se hodil.
Oršula používá produkty Glasurit, což nevím jakej dělá rozdíl ve srovnání s těmi od Standox...
U mě to ale vypadá spíš na příští rok, takže času dost. Teď mě zajímá hlavně jak se bude rýsovat tenhle tvůj supersport.
Máš nové fotky? 
U mě to ale vypadá spíš na příští rok, takže času dost. Teď mě zajímá hlavně jak se bude rýsovat tenhle tvůj supersport.
lakernik je z okolia BA... kontakt cez SZ
Nejake nove fotky su, ale vôbec nestiham. Ak sa podari, opat popripadavam
LastV8: jasne, ak dovolia okolnosti, urcite rad... Zalezi kedy to bude...
Nejake nove fotky su, ale vôbec nestiham. Ak sa podari, opat popripadavam
LastV8: jasne, ak dovolia okolnosti, urcite rad... Zalezi kedy to bude...
Standox pouziva okrem inych aj BMW na svoje auta (aj na M-ka)
Ako to vyzera Mato?
Pomalicky finisujeme... nastavujeme podvozok - minuly tyzden som mal auto na vahach a nastavili sme vysku a vahu v kazdom rohu, vo stvrtok nas caka este dokoncenie geometrie. Motor sice bezi, musime vsak spravit mapu /preto som siel na geo na odtahovke/ a medzitym doladujeme detaily. Hadam finalne spojazdnime este tento tyzden a potom spravime "ostru" mapu...blesk666 píše:Ako to vyzera Mato?
Inak vaha vozu je necelych 1.020 kg. Ak bude cas, pridam nejake fotky...
hmotnost vyborna, gratulujem. Som velmi zvedavy ako ste to cele dali dokopy. Bude to uplne ine auto ako ho pamatam a ina liga.
a motorovy priestor / nebolo cas cistit, takze je poriadne zasr..y/
Nadhera 
Mitsubishi Evo 6 RS LHD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
Toyota Celica GT4 ST205 - SOLD
Mazda MX-5 1.8 NBFL - SOLD
Mitsubishi Evo 6 RHD - SOLD
nadherna ochutnavka
Krásná a až to bude někde v pohybu tak to bude ještě o level lepší. Když jste vážili, jak je na tom co se týče vyvážení?
Hairdresser car
Vsetkym diky moc
Co sa tyka rozlozenia - auto bolo prekvapivo dobre rozlozene, co sa tyka stran /prava vs lava na predku aj zadku/, tam stacili male korekcie - cele sa doladilo malou korekciou vysky na LZ kolese. Teraz je rozlozenie stran na cca +- 5 kg /na strane vodica sme pouzivali zataz ktora simuluje vahu vodica/. Rozlozenie predok vs zadok je cca 65% vs 35% - s tym uz vela spravit nevieme. Po nastaveni odklonov, zaklonov a zbiehavosti sa opat skontroluje vyska a vaha v kazdom rohu, pripadne sa "doladi". Mudrejsi budeme zajtra
Co sa tyka rozlozenia - auto bolo prekvapivo dobre rozlozene, co sa tyka stran /prava vs lava na predku aj zadku/, tam stacili male korekcie - cele sa doladilo malou korekciou vysky na LZ kolese. Teraz je rozlozenie stran na cca +- 5 kg /na strane vodica sme pouzivali zataz ktora simuluje vahu vodica/. Rozlozenie predok vs zadok je cca 65% vs 35% - s tym uz vela spravit nevieme. Po nastaveni odklonov, zaklonov a zbiehavosti sa opat skontroluje vyska a vaha v kazdom rohu, pripadne sa "doladi". Mudrejsi budeme zajtra
Mato baterku mas na povodnom mieste ci vzadu?
Vzadu... aj Almera Kit Car mala rozlozenie vahy cca 62% vs 38%, tam sa asi dostaneme... na zaklade toho musime nastavit geometriublesk666 píše:Mato baterku mas na povodnom mieste ci vzadu?
tak na zlepsenie rozlozenia predok/zadok by si asi uz mohol jedine oholit predok na kost a to uz by auto nesplnalo tvoje poziadavky na sposob pouzivania (hlavne okresky). Najvacsiu hmotnost vpredu na vyhodenie mas potom uz asi len palubku.