Čau chlapi
Chtěl bych Vám představit moje nově získané auto, Mitsubishi Cordia 1.8 Turbo 100 kw 1987.Auto jsem získal od Paní která ho vlastnila 16 let a za posledních 9 let najelo 2000 km a poslední 4 roky stálo bez pohybu v suché garáži.Když jsme otevřeli garáž,bylo jasné,že ho povezu domu. Věděl jsem,že auto nemá baterii a benzín,tak jsem vše měl sebou .Připojil baterii,nalil benzín ,zkontroloval olej a na potřetí auto zavrčelo,kupodivu nádherný klidný chod motoru a bylo rozhodnuto.
Do auta jsem se zamiloval,ne proto jak vypadá,nebo jak jede,ale proto jaku 30 letého auta se 160000 km vše funguje.
Na autě bude náká práce,ale není to nic zásadního,vzhledově,to chci zachovat v originálním stavu,tak že všechny opravy budou v tomto duchu.Chybí tam pár drobností,tak doufám,že se mě podaří je sehnat.
Zatím mám jenom tyhle fotky pro představu o jaké auto se jedná,tak omluvte,že to není nic uměleckého.
CORDIA - Mitsubishi Cordia 1.8 Turbo 1987
Moderátoři: Amigo, riderhenry
-
Goldies_mr2
- Kontaktovat uživatele:
Re: CORDIA - Mitsubishi Cordia 1.8 Turbo 1987
Sleduju už na TF
Tak jsem zvědavej jaké reakce budou tady 
MR2 SW30 - SWAP 2ZZ
moc hezkej exot. jen skoda, ze je to auto z ty plastovy ery. nemuzu si pomoct, ale ty narazniky bez laku na me vzdycky budou pusobit takovym trochu socialnim dojmem, coz si treba zrovna tohle auto urcite nezaslouzi.
92' AT180 coupe 77kW || 92' AE101 Si 84kW || 95' MX3 GS 97kW

Myslím že osazení nějakými zásadně oči tahajícími koly to výrazně vylepší a pak ta černobílá kombinace nebude tak vadit.
Každopádně je to neobvyklé auto
Každopádně je to neobvyklé auto
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD
Když jsem viděl fotky poprvé, nevím proč, ale připomnělo mi to Fuego 
Auto je to parádní, neobvyklý a jak píše angličák, výrazný kola a bude vymalováno.
Auto je to parádní, neobvyklý a jak píše angličák, výrazný kola a bude vymalováno.
pár Nissanů
pár Toyot
pár Toyot