Bery - Honda S2000
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Bery - Honda S2000
Ohledně křídla bych to lepe neřekl.
To et mam 50 a místa je tam dost. já mam široké ty worky a ty škrtají budu muset přešit kola na drifty.
To et mam 50 a místa je tam dost. já mam široké ty worky a ty škrtají budu muset přešit kola na drifty.
ja mam tie Roty vzadu 8" siroke a ET48 - na beznu UHP gumu je to v pohode ale AD08R tym ze je sirsia tam chybaju 2-3mm. ked je to viac znizene. Tie tvoje Worky som prave myslel lebo ti to leze von viac ako mne tak preto by som sa divil keby ti to neskrtalo
Vepredu mam taky 8. Vzadu 8,6 nebo 9 ted nevim
predok mam 7,5 a ET 45 tam je to v pohode
ET mas kolko?
kolko maju rozmery tie druhe disky?
ET mas kolko?
kolko maju rozmery tie druhe disky?
Projekt uzavren prosim zamknout
fuu a kam sla? a co dalej?
Spálila mě paní co jela na červenou. Auto sice opravit půjde, ale já se Posouvám dál a Honda bude na prodej.
Co dál? Buď MK4 nebo tu mam datsuna 240z tak do něj frknout RB ale bojím se kvuli papírum technickejm atd.
Co dál? Buď MK4 nebo tu mam datsuna 240z tak do něj frknout RB ale bojím se kvuli papírum technickejm atd.
Další MKIV?
hmmm...
LHD nebo RHD?
Mkiii jsem teď odvezl do Jihlavy kde by ji snad měli dat dohromady. Ale na ní mám po tech letech averzi, nejradši kdyby si ji někdo vzal
mkiv tech lhd je strašně málo a jsou solidně předražený, uvidím co bude momentálně na trhu. je mi i jedno jestli gte či ge z toho motoru zbude stejně jen blok a klika.
mkiv tech lhd je strašně málo a jsou solidně předražený, uvidím co bude momentálně na trhu. je mi i jedno jestli gte či ge z toho motoru zbude stejně jen blok a klika.
mmm, jestli se budes zbavovat s2k.. chceš se podělit o kola ? 
Honda Civic Coupe Si #FG2
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines
neviem ako to mas rozbite, ale je dost hlavne RHD aut co sa daku pomerane lacno pouzit ako darcovia
Nastesti neni poskozenej nosnej ram, jen plechařina a predno kolo s tlumicem. Ale uz se vydim jinde i kdyz to auto me nezkutečně baví.blesk666 píše:neviem ako to mas rozbite, ale je dost hlavne RHD aut co sa daku pomerane lacno pouzit ako darcovia
A chces je darovat nebo za penizebigy píše:mmm, jestli se budes zbavovat s2k.. chceš se podělit o kola ?
Já bych "paní" napsat nedokázal.
Samo, že darovatBery18 píše:A chces je darovat nebo za penize![]()
co vubec tyhle BBs stojej tuší tady někdo?
Honda Civic Coupe Si #FG2
Toyota GT86HKS
#SickMachines
Toyota GT86HKS
#SickMachines
- speedy_s
- Kontaktovat uživatele:
bigy: ty druhý jsou Work CR-Kai žádné dragy a podobné fejky 
Never lose respect of what you’re doing behind the wheel.
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
91´Mazda Savanna RX-7 FC3S
Bery - ted koukám, co jsis to pořídil... Navíc se projíždíš 15km odemě (v Mostě) a ani nezavoláš? To se přece nedělá 
Darujte krev. Je i pro vás...
Omlouvám se za gr. chyby...
Omlouvám se za gr. chyby...