Hlaďa - Honda Integra Type-R DC2

predstavte svoje auto ostatnim!

Moderátoři: Amigo, riderhenry

hlada

Re: Hlaďa - Honda Integra Type-R DC2

Příspěvek od hlada » 24 bře 2016, 11:18

Ještě nějaké fotečky
3.jpg
Flock
8.jpg
Světla
10.jpg
Stropnice

hlada

Příspěvek od hlada » 24 bře 2016, 11:20

a ještě
9.jpg
50hp + :D
5.jpg
Nejsou tam prahy já vím
EDIT: zapomněl jsem ještě dopsat, že na předku jsou nové Toyo R1R, vzadu z loňska Nankang.... a že mě to auto neskutečně baví!

hlada

Příspěvek od hlada » 25 dub 2016, 08:32

Tak další novinky - auto bylo minulý týden i Z. Hrabce (Rake motors), zajišťoval STK+emise, výměnu rozvodů + vodní pumpa, seřízení ventilů, montáž PU vložek do spodních silentů motoru
Auto prošlo STKčkem v pohodě, jen prý by normálně vadily zatmavené lampy, profil pneumatik, pancéřky :roll: a taky by se jim nezdálo křídlo :D.. a aby toho nebylo málo, tak hned cestou ze servisu mě čekala policejní kontrola, za minutu naštěstí hotovej
Přikládám dvě fotečky
Přílohy
IMG_1691.JPG
STK
IMG_1690.JPG
Rozvody

hlada

Příspěvek od hlada » 16 kvě 2016, 20:28

takže zaktualizujeme... účastnil jsem se o víkendu v neděli Šíma Sprintu na Šternberské trati Ecce Homo... Kdysi jsem nad tím přemýšlel, protože to tam mám rád, ale nikdy to nemůžu projet naplno s prázdným protisměrem.. V sobotu jsem se domluvil s kámošem na projíždku na "ecák"... Bohužel (bohudík?) se tam konali tyto závody, které jsem naprosto zazdil.. Chvilku jsem se koukal a pak přemýšlel, jestli jet aspoň v neděli, dva piloti na cíli mi vysvětlili co a jak se kde platí, jak to probíhá atd... Volba padla na "ne"... V neděli v jednu ráno jsem si řekl pod vlivem, že pojedu........ Tedy šel jsem spát ve 4 ráno a vstával v 7 :D no příprava jako prase.. rychle dom (spal jsem mimo domov), umejt, hodit do sebe vajco s chlebem a čaj, očistit helmu od much, zkontrolovat kapaliny, dolít olej a tradá směr štencl. Na trať jsem přijel v 8:30.
Za registraci jsem platil palackým(4x jízda nahoru, celkově cca 5 minut jízdy... peneženka cosi křičela [nakonec jí bylo dobře v kastlíku]), vyfasoval jsem číslo 146, za což jsem nakonec rád protože fandím rossimu (46 kdyby někdo nevěděl :D ) a startoval ve skupině do 1800ccm, kde nás bylo 8. Startovat se začalo až v 10:00, takže byla chvilka se kouknout na stroje. Amatérské závody? No tak to jsem se trošku mýlil v mé představě, protože přes 90% aut vykuchaných, na slickách, s ochranými rámy, s nahříváky, borci v kombinézách (já v kraťasích a mikině :D).. No co, aspoň se svezu...
Přišla řada na start (startovalo se na starým startu, hned pod lesem), chvilku jsem nevěděl co dělat... Popojet si k fotobuňce, jak začne blikat červená, pocouvat zpátky, jak přestane, je vše připraveno na start.. Pořadatel mi za zadním kolem držel doraz, takže jsem nemusel stát na brzdě...
Zelená! Pouštím spojku a šlapu na plyn, který jsem do této doby držel někde kolem 4 tisíc a vyrážím s lehkým prokluzem kol vpřed... A sakra, dlouhým stáním v "depu" nejsou gumy vůbec zahřáté a brzdy jakby smet.. Celou jízdu jedu spíše defenzivně (haha), první pravou za startem lehce za kvikotu gum vypouštím, první vracák na jedničku, jako všechny další, před sojkovkou mám zařazenou čtyřku.. probrzdím asi tak 20 metrů (ABS kde jsi) a najíždím vnitřkem, hrůza.. Rovinku za sojkovkou jedu cca 170 na čtyřku a s lehkým nástupem na brzdy začínám brzdit do posledního vracáku, zde mám zkušenost s utíkající prdelí.. Výjezd z posledního vracáku se podařil a já pálím k cíli, před poslední levou mám zařazenou čtyřku, brzda, neutrál, patou plyn, trojka (zvyklost ze starýho auta, kde bez meziplynu podřadit hladce), pohrát si s plynem a CÍL!
V cíli se klepu jak pod vlivem silnýho parkinsona, ale zvládl jsem to!.. Asi po 15 minutách, kdy se mi tep snížil asi na 120 :D , nasedám do auta a jedeme zpátky dolů.. Zaparkuji auto, koukám se zase po depu a pak se jdu mrknout na časy.. 1:35,421... přede mnou tři borci, všichni v jedné sekundě! Popadla mě neskutečná radost, cože to mám vlastně za auto! Neváhám a jdu se mrknout, co mě to pojelo... Clio, Fiesta, Felicia Kitkar.... No celkem pěkný stavby, takže jsem to neřešil (ha..ha...ha :D) a pochvaloval si výkony Integry!.. Najdu si borce s Cliem a hele, to je ten, co mě v sobotu informoval co a jak... Začal trochu litovat a říkal, ať neblbnu, nebo mu seberu body do šampionátu :D
Je čas na druhou jízdu! Vše stejné, jako v předchozí jízde, avšak před sojkovkou jsem si na brzdách a při těch slavných meziplynech vypnul kolenem zapalování.. Prostě šikula.. Budíky spadly a krásné zvuky meziplynu nahradily jen padající otáčky s hučející otevřenou klapkou.. Rychle vrátit klíček do pozice (už se mi to jednou stalo, reagoval jsem tedy pohotově).. I tak mě to ale rozhodilo a s časem jsem se mohl rozloučit... Chvilku čekání v cíli a pak zpátky dolů mrknout na čas.. Výsledkem byl čas 1:35,64.. Takže mezitím, co já si časy kazil veselým vypínáním zapalování před zatáčkou, mi už borci přede mnou uskočili o sekundu..
Před třetím startem jsem šel do sebe něco hodit (teď myslím jídlo.. chlastu bylo až až v noci).. Chytře jsem si jel zahřát gumy a brzdy na spodní úsek tratě, samozřejmě v rámci rychlostích limitů (no fakt)... Šup na start.. Dobrý, dobrý, DOBRÝÝÝ... Ku*va budíky zase dole :smt003 , zase před sojkovkou... K tomu jsem si hodil neutrál za poslední vracákem takže výsledný čas 1:36,046.. To už jsem začínal být smutnej...
Na čtvrtou rozjížďku jsem jel zase prohřát gumy s brzdama, ale bylo mi to prd platný, protože jsem čekal asi čtvrt hodiny na startu, než na mě přišla řada.... Pod 35! Jinak to nemá smysl.... Tedy odpálím start, v první pravé míjím hopsající fanklub (vůbec nevím, kdo to byl, ale drželi mi palce a při sjíždění dolů na mě vždy kladně pořvávali)... Letím jako o život, rovinku za sojkovkou letím snad 180, levou do cíle drtím co to dá!! JO, povedlo se, nejlepší čas, a hned o sekundu lepší jak můj dosavadní nejlepší, tedy 1:34,327! Velký dík patří omletému klíčku, který jsem už prostě vytáhl ze spínačky (ano, jde to... :D), takže nehrozilo žádné vypnutí zapalování.. Na nejlepší čas kategorie (Felicia kitkar) jsem ztratil necelé dvě sekundy, což považuju za obrovský úspěch, vzhledem k prvnímu závodu, sériového auta posranýho brutálně holubem, naloženýho basákem, bruslema, rezervou a všelijakým bordelem :D asi bude následovat nějaký dáreček vozu :) za to, jak krásně šlape! (Trochu mi to připomnělo Jýchyme, hoď ho do stroje :D)
Počkal jsem na vyhlášení, zatleskal vítězům, popřál vítězi mé kategorie mnoho úspěchů a s velkým úsměvem jsem jel unavený, ale velmi spokojený domů!
Z japonců tam byl jeden civic anglán 1,5 ekonom, bílé CRX, černá EP3, jakási stavba na podvozku CRX s B16, oturbená 350Z, 2x 200SX, růžová MX-3, hranatá MR-2 (olmouvám se znalcům toyoty za popis "hranatá"), s prominutím střep Celica 5gen a dál už se nepamatuju..
Do přílohy nahážu pár fotek a dám do kupy něco z onboardu + co najdu na netu, prozatím nahazuji cizí videjka!
https://www.youtube.com/watch?v=rQx9Yc18HOI čas 15:45
https://www.youtube.com/watch?v=7m08Iuqm-Bk čas 9:00
Zatím zdar a příště nás čeký s nejvyšší pravděpodobností Vysoké Mýto s autíčkářem! Fuj to je sloh
REPORT_1.jpg
Od nejlepšího po "nejhoršího"
REPORT_2.JPG
Kočena v cíli!
REPORT_3.JPG
V pořádku doma :)
Naposledy upravil(a) hlada dne 18 kvě 2016, 06:34, celkem upraveno 1 x.

vexta

Příspěvek od vexta » 18 kvě 2016, 04:43

Oceňuji, když se někdo hezky rozepíše. To hovno je moc pěkný.

hlada

Příspěvek od hlada » 18 kvě 2016, 06:35

přísáhám bohu dne předtím tam nebylo a pak jsem si ho všiml až na místě :)

angličák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od angličák » 18 kvě 2016, 09:08

Aha, tak to jsi byl ty :smt006 já sem ten nafrněnec od S2000 co stál v cíli :D
S2000 AP1 - tree edition v očekávání znovuzrození z RHD to LHD

hlada

Příspěvek od hlada » 18 kvě 2016, 14:29

tak příště taky jedeš ne? jinak pokud dobře počítám tak celkově 24. z 79 aut... bral jsem časy za oba dny, já jel jen v neděli

94EJ★1

Příspěvek od 94EJ★1 » 19 kvě 2016, 05:39

hlada píše:Velký dík patří omletému klíčku, který jsem už prostě vytáhl ze spínačky (ano, jde to... :D), takže nehrozilo žádné vypnutí zapalování..
wtf xD
za sloh palec hore jako a integra je super kára o tom žádná

hlada

Příspěvek od hlada » 19 kvě 2016, 06:06

No fakt :D... Musím vytáhnout zámek spolujezdce a nechat si podle něj udělat nový klíč..... druhej nemám
Přílohy
13227324_10206380208047649_7005110961183174995_o.jpg
Klíček

hlada

Příspěvek od hlada » 19 kvě 2016, 21:00

Přikládám krátkej sestřih průletů + onboard
https://youtu.be/6xMUQJeP4t0

Wanix

Příspěvek od Wanix » 20 kvě 2016, 11:29

supr příběh a paráda jak to auto šlape, jen tak dál! :)
90' 323F BG GT - ex daily
87' RX-7 FC TII - rotary monster
86' RX-7 FC - crazy swap boro project
92' RX-7 FD - barn find beauty
98' E39 523i - daily
01' MX-5 NBfl Sportive - boro cabrio - sold
77' RX-3 - amazing youngtimer
90' NA Miata 1.8 kompresor - smile machine
"if you don't care for a rotary engine, it won't care for you"

hlada

Příspěvek od hlada » 18 črc 2016, 08:28

Dlouho jsem neaktualizoval, takže abych to shrnul..
Auto šlape pořád jak hodinky, jsem nadmíru spokojenej, v červnu jsem akorát měnil LMA za nové, zdálo se mi, že to moc hlučí, je to po výměně trošku lepší, ale asi jsem moc náročnej
Obrázek
Obrázek
Pneumatiky Toyo R1R fungovali statečně, avšak jen krátkou dobu a to nějakých 5 tisíc km (ano mohli by vydržet asi i 7 ale..... ale :D ) Pořídil jsem tedy nedávno na předek Federal 595 RS-R v rozměru 205/50 R15, zatím fungují výborně, jen ve Vysokém Mýtě se mi podařilo udělat na náběžných hranách vzorku ploutvičky (dávám to za vinu agresivnímu brždění v kombinaci s mojím jezdeckým neumem, nahouby podvozkem a asi i tlakem v pneu)
No a když už jsem u toho Mýta, tak jsem si tam odrovnal KOMPLET ráfky :evil: .... zadní ráfky jsem zničil při drcnutí do obubníku pod lavkou a po přetočení v horní šikaně a následným vlítnutím pozadu do trávy, to jsem musel přezout na dojezdovku a tradá dom...
Obrázek
AVŠAK přední ráfky dostali taky pořádný bomby z přejíždění obrubníků (což nepovažuju ale za nic neobvyklého)...
Obrázek
Suma sumárum, zadní ráfky poohýbané, přední ráfky popraskané, přikládám foto... Jezdil jsem jak idiot, to přiznávám, ale zas si nepřipadám jako takovej profík, abych dokázal posrat 4 ráfky během jednoho dopoledne -> velmi možná příčina znehodnocení disků je KOMAXIT! Kdy se barva vypaluje při nějakých +-200°C a tím pádem mohly disky projít nějakou tepelnou úpravou, kde se změnily jejich pevnostní vlastnosti.... sere mě to, moc :( jestli budu příště řešit nějaky přelakování kol, do komaxitu rozhodně nepůjdu, i kdyby to na to nemělo mít vliv, prostě za mě už ne...
S polu s posráním ráfku jsem odrovnal zadní pneu (už byly před smrtí ale), takže koupeny zase Nankang NS-2R v rozměru 195/50 R15, s těmi jsem na zadku spokojen a vydrželi mi snad přes 13 tisíc i s tím, že byly chvíli na předku
A abych měl na co ty pneu nasadit, tak jsem pořídil u nás v Olomouci v prodejně nejkola.eu sadu alu ráfků 6,5x15 ET36 (o půl palce širší jak originál a jsou kousek odsazenější skrz jiné ET), byli skladem ve výprodeji, celkem se mi líbí, tak uvidím, jestli si je nechám, nebo čase pořídím něco hezčího a tyto třeba na okruh/vrchy, jinak přístup prodejce parádní, doporučují
Obrázek
No a aby toho nebylo málo, včera při vyjížďce se ozvalo nechutné vrzání od levého zadního kola, při kontrole jsem zjistil, že se celé kolo hýbe na obvodě axiálně o 1 cm.... Doma proběhla diagnostika - KO ložisko (vím, že bylo chycené a jen jsem čekal, kdy se ozve), už mám objednané na zítra nové, takže vyměním a ještě pak musím sfrknout na geošku, skrze to Mýto...
toť zatím vše, jdu žrát hlínu a kameny :smt003 :smt022

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 18 črc 2016, 13:57

hele to je fakt divný s těma kolama... ty praskliny vypadají, jako by to nebyly orig Enkei, ale nějaká kopie od Rota nebo tak něčeho...
komaxit jsem na svých orig Enkei měl taky a nalítal jsem s tím nejen v brně opravdu hodně a myslím, že by tohle fakt udělat neměli,
není prostě jen možný, že to jsou nějaký fejky? Jen se ptám, protože mi to příjde minimálně hodně divné...

hlada

Příspěvek od hlada » 18 črc 2016, 18:37

měly by být origo :/ chvilku jsem googlil a snad se ani fejkový nedělaj

marek.dh

Příspěvek od marek.dh » 18 črc 2016, 21:03

Já mám dojem že se právě dělají i fejk repliky, taky se mně nezdá že by ti popraskaly originály, protože když si vezmu co ty kola vydrží na rally, tak okruh musí zvládat na pohodu...
3 MPS - viewtopic.php?f=6&t=4914
CTR ep3 - viewtopic.php?f=6&t=3303 - prodáno
ITR track - viewtopic.php?f=6&t=3974
R.S.Progress - Racing Support / Promo & společenské akce
http://www.facebook.com/RSProgress

hlada

Příspěvek od hlada » 19 črc 2016, 07:27

obávám se, že mám opravdu originály, no pofotím kompletně celý disk a nahodím.... tvarově ty fejky nejsou tak zdařilý, loukotě mám profilovany, ne rovny jak fejk

r4ms3s

Příspěvek od r4ms3s » 19 črc 2016, 13:35

prostě ty kola otoč a hledej na paprsku vevnitř co tam je napsaný... někde tam (pokud to jsou orig) musí být Enkei napsaný

hlada

Příspěvek od hlada » 19 črc 2016, 14:17

ještě nejsem doma ale vím, že tam je Enkei a Honda

EDIT: tu přikládám foto ráfku zespod
Obrázek

Včera jsem vyměnil vadné levé zadní ložiško, najednou je v autě i větší klid, předtím hučelo, nakonec mám i radost :smt001
Obrázek

No a dnes jsem si vyčistil v ultrazvuku vstřiky, jako médium jsem použil propylalkohol, vstřiky se zdály být čisté, ale nějakej bordel v lázni potom byl, takže se aspoň nějak vyčistily... dělal jsem to jen pro dobrej pocit :smt003

hlada

Příspěvek od hlada » 21 črc 2016, 20:06

tady je vidět ta přetáčivost
Naposledy upravil(a) hlada dne 27 bře 2017, 09:15, celkem upraveno 1 x.

hlada

Příspěvek od hlada » 27 bře 2017, 09:15

Malej update, přes zimu nic moc, jen jsem pořídil zase Enkeie, takže radost, k narozeninám jsem od přítelkyně dostal obálku s korunkami na zatmavení oken, pořešil jsem pár prkotin v interiéru (vytlumil jsem a přidal lepší repro, rád poslouchám :D snad mně za to neuseknete ruce)..., dopředu nazul AD08R, vzadu ty Nankangy nechám do umření, pak nahodím AD08R, nechal jsem stáhnout kotouče (po brně kopaly jako kráva), vyměnil brzdový destičky, kapalinu v servu...
Do budoucna chci pořešit chlazení brzd (když už mám v předním nárazníku dvě díry po mlhovkách) a pořešit do nárazníku sání studenýho vzduchu, jen vůbec nevím, kam s tím, další díru tam dělat nechci a pod auto to dávat taky nechci....
Jinak půjde k Jagymu, pořešíme podvozek (pozink, PU) a další věci :)
Teď jen jezdíma a jezdím, sem tam se mrknu na Ecce (mrtvo, nikde nikdo, jen včera tři Bavca a jedno Evo, ale jeli hned pryč)..
Přikládám foto, jak to teď vypadá
Přílohy
ITR.jpg
Zatmavené okna, umyté

Libas
Big chief
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Libas » 27 bře 2017, 14:46

Vypadá to dobře, i ty zatmavená světla vzadu se dají přežít :-D Až budeš mít auto doma od jagyho, tak se zastavím, mrkneme na Ecce :oops: Uděláme nějaké fotky.

hlada

Příspěvek od hlada » 27 bře 2017, 15:47

díky, teď ty zatmaveny lampy dávají s okny smysl
jinak no problemo
Edit: dneska jsem ještě přidal jednu stikérku
Přílohy
IMG_6713.JPG
Integra nálepka

ZXman

Příspěvek od ZXman » 27 bře 2017, 20:57

Jak je to na ECCE s policii? Volají ji tam domorodci? Loni jsem tam byl několikrát a moc jsem se tam nezdržoval nechtěl jsem dráždit. Jedno mě nějaký pěší důchodce povzbuzoval :)
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]

hlada

Příspěvek od hlada » 27 bře 2017, 21:23

pokud budes jezdit ve spodní městské části jak šílenec tak jo, já tama vždy jen lehce proplouvám, někde tomu dám ale v rámci slušnosti.. před koncem šternberka už tomu dupu, ale je třeba být stále na pozoru - cyklisti zde jezdí rádi časovky... sem tam chodci a výjmečně bruslisti a longboardisti.. a občas drifter :D co se týče úseku nad Lipinou, po té hlavní, tam to můžeš řezat hlava nehlava, jen nikoho nesundat.. a nesmíš se otáčet když jede dolů až v Lipině, to pak taky zavítaj švestky.. jinak ne.. jednou jsem potkal udavače nahoře úplně nad tratí u větrných elektráren s telefonem v ruce, tak jsem se s ním "pobavil" a on to byl kolega švestek, co za pár minut přijeli :lol: ale jako vždy, většinou řeknou, ať to trochu uklidníme a jdou po svejch, jsou to kluci rozumní a asi zvyklí :D
to jsou mé zkušenosti hlavě s uřvanou motorkou, s autem nikdy problém

Zamčeno