Gelo - Nissan 200SX S14A
Moderátoři: Amigo, riderhenry
Re: Gelo - Nissan 200SX S14A
Pěkné. Podle mě by bylo mnohem lepší, kdybys místo Apexi hřibu nechal sériový airbox a dal do něj třeba HKS vložku. To budu mít já. Menší plocha, ale celkem nepatrně + hlavně u sériového airboxu je intake. V kooperaci s cooling platem, kde máš na to drážku, by to bylo imo hodně funkční.
budem robit aj privod k fuiltru pojde to priamo s naraznika odstrenil som predne smerovky a stade rovno ku filtru a takisto chcem spravit aj prepazku za vahou aby to bolo odtienene od zvisku motora
Tak budiky su uz namieste

Spravil som SHIM VLSD diff pretesnil natrel a nahodil na auto, dostat ho nazad bolo celkom problematicke kedze som ho tam daval len rukami a lezal pod autom trosku sa branil ale nakoniec to vzdal
Prerobil som aj prednu masku vyrezal stred vyhladil a strekol do ciernej matnej.
A konecne je aj auto po 4 mesiacoch na zemi

uz sa caka len na podlozky nastavit vysku auta a spravit geometriu a konecne to umyt, na aute je asi 5KG prachu

Spravil som SHIM VLSD diff pretesnil natrel a nahodil na auto, dostat ho nazad bolo celkom problematicke kedze som ho tam daval len rukami a lezal pod autom trosku sa branil ale nakoniec to vzdal
Prerobil som aj prednu masku vyrezal stred vyhladil a strekol do ciernej matnej.
A konecne je aj auto po 4 mesiacoch na zemi

uz sa caka len na podlozky nastavit vysku auta a spravit geometriu a konecne to umyt, na aute je asi 5KG prachu
no sup sup, uz je cas jazdit:-)
parádní pohled. Ta černá je původem z ČR (okolí Brna) vždy když jsem ji potkal tak jsem u ní slintal. Tvoje S14a je parádní taky je vidět že je o ni dobře pečováno.
Jo jo on ju takto kupil s cz tusim ze ju stavaly chalani na sk. Uz som spokojny ze to mam von chybalo to len mi prezmenu odisla vaha vzduchu tak momentlana spotreba 20L
ale druha uz je objednana
Vypada moc pekne! Meguiars umi 
..horis vjezd do garaze jsem ale nevidel
..horis vjezd do garaze jsem ale nevidel
Mitsubishi Lancer Evolution IX MR
vidim ze Dodo uz predal aj tu vinovu S14. ta sa pokazila? co sa na nej pokazilo?
Dodo ju preda pred dvomi rokmy mojmu kamaratovy stym ze klepala na kluke chalanisko pomenil loziska a auto jazdilo bez problemou a teraz to proste prestalo tlacit no a povolil sa mu srob na turbe takze to fukalo mimo ale uz je vnej nove turbo zvody nistun aj odladene to uz je 
tak snad bola aspon rozumna cena a nebolo nic zasadne Dodom zamlcane. Doda poznam a odkedy ho poznam tak vsetky auta ovela lepsie prezentuje ako realne su. Resp. on snad cucha iny vzduch podla neho su vsetko drobnosti za par Eur opravitelne a vsetko vie ako...
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Ja sa s dodom osobne nepoznam ale zatial som nepocul dobreho slova na neho. A vsetko co predava tak predava s prestrelenymi cenami.
Gelo keby to boli len prestrelene ceny to by bolo v pohode. horsie je ze predava mrdky a vydava ich za nieco lepsie. dakargelb E36 M3 co teraz predava by si podla inzeratu povedal ze preco tak lacno take pekne auto. Videl som ho vsak nazivo predtym nez vylepsil interier, dal ho pekne nalestit, vymenil volant za nezodraty z poface, a este lepsie nafotiil.To ze auto ma na sebe kupu gitu, nepasuju diely, v interieri kde tu nieco chyba a hlavne to dostalo v minulosti ranu po ktorej to niekto tak blbo poskladal ze vsetko elektricke tam blbne je uz len ceresnicka... to len keby mal niekto potrebu s nim nieco riesit este:-) Nemam rad tychto auto parazitov vydavajucich sa za "srdciarov" (ja som od neho nikdy nic nekupil takze to nie je nic osobne).
Inak up pre tvoju S14A. Tie auta sa mi velmi pacia, ten predok s tymi uzkymi svetlami, nizucku coupe siluetu, povazujem za nieco tak typicky Japonske a dodnes neprekonane.
Inak up pre tvoju S14A. Tie auta sa mi velmi pacia, ten predok s tymi uzkymi svetlami, nizucku coupe siluetu, povazujem za nieco tak typicky Japonske a dodnes neprekonane.
pekne fotky
[URL=https://matchnow.info]Sexy Womans from your city[/URL]
Diky moc. Som rad ze sa paci.
ked vidim ten IC neda mi nenapisat: hlavne tam nedavaj len boost controler bez toho aby si tam dal Nistune WB lambdu a zodpvedne ho dal naladit. V opacnom pripade to bude jedna z dalsich pred GO. Bola by to skoda
Ja bez Go motora ani nejdem tlacit vatsi tlak cize do buducej zimi chcem dat dokopi dieli na Go spravit GO s kovanym vnutrom a potom nistun wideband a dat to radimu naladit.
- svobyrider
pokud nahodíš nové větší IC za seriové bude ti to tlačit víc aniž by si chtěl
, to stejný platí když uděláš průchozí výfuk...

https://www.facebook.com/Teamrule32
Honda civic 1.6 sport 2004 - daily
Lexus LS400 1998 205kw - sold
Honda civic typeR 2005 147kw - sold
Nissan Silvia S15 2000 184kw+ - drift,street car
Find what you love and let it kill you